Skip to Content



رییس اتحادیه میوه و تره بار یزد با اشاره به روند افزایشی قیمت‌ها در بازار میوه یزد، گفت: برخی از اقلام میوه در یزد رشد 30 درصدی داشته‌اند.

به گزارش میبد خبر، «حسین مشرف» با اشاره به افزایش 30 درصدی بخی از اقلام میوه در بازار، اظهار کرد: متاسفانه بازار میوه یزد دوباره روند افزایشی را در قیمت‌ها شاهد است.

وی در اين باره افزود: پیاز از 1550 به 2000 تومان، بادمجان از 2000 به 2700 تومان، خیار سبز مینی از 3500 به 4000 تومان و خیار سبز گلخانه‌ای نیز از 3500 به 4000 تومان افزایش قیمت پیدا کرده است.

این مسئول با اشاره به تاثیر صادرات کنترل نشده بر قیمت اقلام میوه، تصریح کرد: هر چند صادرات محصولاتی مانند سیب زمینی ممنوع شده‌ اما دوباره روند افزایشی در قیمت‌ آن را به دليلي نامشخص شاهديم به طوری که قیمت سیب‌زمینی از 2000 به 2300 تومان افزایش پیدا کرده است.

وی در مورد افزایش قیمت محصولاتی مانند کلم برگ قرمز نیز گفت: كاشت كم اين محصول در سالجاري با توجه به عدم سودآوری آن در سال گذشته، علت كمبود آن در بازار و افزايش حدود 50 درصدي قیمت آن هستيم به طوري كه در حال حاضر در میادین تره بار به قيمت حدود 3100 تومان عرضه می‌شود.

مشرف از کمبود سیب درختی و بادمجان در بازار ميوه يزد نيز خبر داد و افزایش قیمت اين محصولات تا پایان هفته ناشی از همين كمبود دانست.

وی با اشاره به عرضه انواع مرکبات در بازار ميوه تصریح کرد: قیمت این اقلام ثابت مانده و تغییری نداشته است به طوری که پرتقال واشنگتنی از 3000 تا 6000 تومان، پرتقال معمولی 3000 تومان، گیریپ فروت از 2000 تا 2500 تومان و لیمو شیرین از 2500 تا 4000 تومان در میادین تره بار عرضه می‌شود .

این مسئول در رابطه با بازار قيمت‌ سبزیجات نیز بیان کرد: سیزيجات خوردنی از 2000 تا 2700 تومان و سبزیجات خورشتی از 1500 تا 2500 تومان عرضه می‌شود.

انتهای پیام/

ایسنا




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


گزارش گزارش

امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام می‌ورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده می‌کرد تا خوشبو باشد.
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماری‌های عصبی بیشتر خود را نشان می‌دهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماری‌ها توصیه می‌شود.
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: ته‌دیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطان‌زا می‌شود.