ID : 26426049
گفتگوی خواندنی با کارآفرین کم بینای هراتی؛

نبود کشتارگاه،بازار فروش و عدم حمایت مسئولین،مشکل عمده تولید گنندگان بلدرچین در خاتم


فعال عرصه «اقتصاد مقاومتی» ، مشکل اصلی تولید کنندگان بلدرچین شهرستان خاتم را نبود بازار فروش مناسب ،کشتارگاه ،گران بودن آذوقه و از همه مهم تر؛ عدم حمایت مسئولین از تولید کنندگان عنوان کرد.

به گزارش یزد رسا به نقل از  طنین خاتم؛ یزد ، یکی از نخستین مناطقی است که بلدرچین از کشور ژاپن به آن وارد شد و شاید آن زمان کسی گمان نمی کرد که روزی این پرندگان کوچک بانی صنعتی بزرگ در این استان باشند اما اکنون پرورش بلدرچین به یک صنعت در این استان تبدیل شده است.

 یزد پس از آنکه گوی سبقت را از دیگر استان ها در زمینه های مختلف از تولید برخی محصولات زراعی و کشاورزی گرفته تا رتبه اول کنکور و صنعت و معدن و دیگر بخش ها ربود، در زمینه تولید و پرورش بلدرچین، گوشت و تخم آن نیز هم اکنون در جایگاه نخست کشور ایستاده است.

هم اکنون 80 درصد از گوشت بلدرچین تولید یزد به خارج از استان می‌ شود که استانهای تهران، فارس، اصفهان و کرمان از عمده ‌ترین مصرف ‌کنندگان گوشت بلدرچین استان یزد هستند.

صنعت پرورش بلدرچین در میان مردم شهرستان خاتم با استقبال بیشتری مواجه شده و اکثر جوانان این منطقه در این صنعت سرمایه گذاری کرده اند.

علیرضا پور ناظمیان جوان کم بینای هراتی که با پرورش بلدرچین در حوزه اقتصاد مقاومتی فعالیت می‌کند، در گفت‌وگو با خبرنگار طنین خاتم  اظهار داشت: با توجه به تاکیدات اخیر مقام معظم رهبری در توجه به امر اقتصاد مقاومتی، خودکفائی و تکیه بر توان داخل صلاح دیدم که در این عرصه وارد و فعالیت داشته باشم.

این فعال اقتصادی می گوید: با تحقیقات در زمینه‌های مختلف متوجه شدم که  پرورش بلدرچین از ضریب امنیتی بیشتری نسبت به پروش دیگر طیور برخوردار است، یکی از مزایای مهم این طیور زودبازده بودن پرورش آن است، دوره پرورش بلدرچین خیلی کوتاه است و خیلی زود میتوانید کسب سود نمایید و در یک دوره 40 یا 50 روزه نتیجه تلاشتان را ببینید.

پور ناظمیان گفت: گوشت این پرنده سرشار از املاح و مواد مغذی بوده و میزان پروتئین آن ۵ تا ۱۰ درصد از سایر گوشت ها بیشتراست.

این تولیدکننده به مقاومت بلدرچین ها در مقابل بیماری اشاره کرد و افزود: ازآنجایی‌که بلدرچین در برابر بیماری‌های مختلف مقاوم‌ است، پرورش آن بدون استفاده از هیچ‌گونه دارو و آنتی‌بیوتیکی صورت می گیرد، لذا گوشت و تخم بلدرچین محصولاتی کاملاً ارگانیک و سالم هستند که فاقد هرگونه داروی مضر برای مصرف‌کننده هستند.

فعال اقتصادی گفت: با سرمایه اندک حدود هشت میلیون کارم را شروع کردم و اگر حمایت های خانواده نبود نمیتوانستم در این عرصه موفق شوم.

وی افزود: پرورش دهندگان بلدرچین در کنار سود نیاز به انگیزه دارند و لازم است متولیان امر با جدی گرفتن این صنعت به پرورش دهندگان بلدرچین انگیزه های لازم را بدهند.

 فعال عرصه اقتصاد مقاومتی مشکل اصلی تولید کنندگان شهرستان را نبود بازار فروش مناسب ،کشتارگاه ،گران بودن آذوقه و از همه مهمترعدم حمایت مسئولین از تولید کننده عنوان کرد.

علیرضا پور ناظمیان در پایان خاطر نشان کرد: اگر جوانان در حوزه مشاغل زودبازده عرصه اقتصاد مقاومتی ورود پیدا کنند، بدون تردید علاوه بر اینکه به تحقق فرامین رهبر معظم انقلاب در حوزه قطع وابستگی به خارج کمک خواهند کرد میتوانند زمینه اشتغال چندین جوان دیگر را نیز فراهم کنند.

 

انتهای پیام/ک

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.