ID : 30359552
مردمی کردن اقتصاد گامی موثر در اجرای اقتصاد مقاومتی،

جوانی که با نیت سرگرمی پای‌بند عرصه تولید شد!


جوان کارآفرین یزدی که برای سرگرمی پای در عرصه تولید بلدرچین گذاشته بود چنان پای بند عرصه تولید شده که اکنون در این عرصه جایگاه مهمی دارد.

به گزارش یزدرسا، بسیاری از افراد با شنیدن نام اقتصاد مقاومتی تصور می کنند که اقتصادی است که تنها از سوی دولت و با سرمایه های کلان قابل اجراست؛ اما در این میان برخی افراد با فهم درست از مولفه های این اقتصاد سعی کردند در حد توانشان در این مسیر ردارند. بدون شک تولید محصولات مورد نیاز داخل و بی نیاز کردن کشور از واردات که خود به نوعی موجب ارتقا دوام اقتصادی کشور می شود نقش مهمی در توسعه اقتصاد کشور دارد.

کسب و کارهای کوچک و مشاغل خانگی یکی از مولفه های اصلی اقتصاد مقاومتی است و بدون شک پیوند زدن عرصه تولید و اشتغال با بدنه جامعه می تواند تا حد زیادی از مشکلات موجود را کاهش دهد. در همین رابطه مصطفی عرب  جوان 29 ساله یزدی که تحصیلات خود را در رشته کارشناسی حسابداری موفق شده با ورود به این عرصه موفقیت های چشمگیری کسب کند.

9 سال قبل برای اولین بار برای سرگرمی وارد کار پرورش بلدرچین شده و با جوجه ریزی هزار بلدرچین کار خود را شروع کرده است؛ اما جذابیت های این کار وی را پای بند این عرصه کرده است.

وی در تشریح فعالیت های خود در عرصه تولید به خبرنگار یزدرسا، می گوید: بتدریج به این کار علاقه مند شدم و با توجه به سود و کسب درآمد مناسب باعث شد این کار را ادامه داده و به فکر توسعه آن باشم و با سود حاصل از دوره اول توانستیم توانتسیم در دوره بعد 4 جوجه بریزیم و به صورت جدی وترد عرصه پرورش بلدرچین شویم.

این جوان یزدی در ادامه گفت: بعد از توسعه، سالن را قفس بندی کرده و دستگاه جوجه کشی به مجموعه اضافه کردیم و با 5 هزار مولد شروع به تولید تخم بلدرچین کردیم و بوسیله دستگاه، جوجه یکروزه تولید کردیم و در این زمینه خودکفا شدیم.

وی با بیان اینکه هفته ای 30 هزار جوجه یک روزه تولید می کنیم که تمام این جوجه ها را به فروش می رسانیم و برای هر دوره جوجه ریزی خودمان نیز 15 هزار جوجه تولید می کنیم، اذعان کرد: به طور متوسط هر دوره جوجه ریزی 50 روز زمان می برد و در سال 6 الی 7 مرتبه این کار تکرار می شود.

عرب خاوری بیان کرد: هر بلدرچین تقریباً 170 گرم وزن دارد و در سال بیش از 15 هزار تن بلدرچین کشتار می شود.

وی به مشکلاتی که در عرصه پرورش بلدرچین وجود دارد اشاره کرد و گفت: دست دلال ها در این کار زیاد شده و با توجه به زحمتی که تولید کننده در این راه می کشد مقدار بسیاری عاید دلال ها می شود و همچنین زیاد شدن و اشباع پرورش بلدرچین سبب شده عرضه زیاد شود و در مقابل آن تقاضا کمتر شده است.

این جوان با بیان اینکه توانسته است در کار خود برای دو نفر اشتغال زایی داشته باشد، افزود: اولین سودی که در سال 86 از این کار داشتیم 300 هزار تومان بود و اکنون با سرمایه 40 میلیونی ماهی 7 میلیون سود داریم.

انتهای پیام/ه




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.