ID : 33971435
کارشناس مسائل سیاسی:

حمایت از تولید داخل نقطه عطفی در تاریخ معاصر خواهد بود


کارشناس مسائل سیاسی گفت: دولت باید با زمینه‌سازی و حمایت‌های جامع و ملت نیز با مصرف درست و متوازن دست به دست هم داده و این رویداد بزرگ که می‌تواند نقطه عطفی در تاریخ معاصر باشد را رقم بزنند.

کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا با اشاره به نام‌گذاری سال جدید گفت: حمایت از تولید داخلی به عنوان شعار سال جدید از سوی مقام معظم رهبری یک اصل راهبردی است که ابعاد تاثیر آن محدود به حوزه اقتصاد و معیشت نیست هر چند آثار ظاهری آن در این حوزه مشهودتر خواهد بود.

غلامحسین دشتی اظهار داشت: اصل تولید و نوآوری داخلی و کیفیت آن قبل از هر چیز نماد ظهور ویژگی های فرهنگی، تاریخی و تمدنی است و بیانگر توانمندی های یک ملت در عرصه های سیاسی، اجتماعی و به ویژه عرصه دانش و فناوری و همچنین عزم ملی برای پیشرفت و توسعه همه جانبه است.

وی با اشاره به تجربه کشورهایی مانند چین، ژاپن و آلمان گفت: آن چه امروز در حوزه تولید در این کشورها شکل گرفته است قبل از آن که وامدار شرایط سرزمینی، ژئواکونومیک، جمعیت و حتی تجربه تلخی های جنگ باشد؛ محصول ظرفیت های تاریخی و تمدن است که در تاریخ این کشورها همواره افق های بلند توسعه و جهانی شدن را در سر داشته اند و در طول تاریخ و به ویژه در سده اخیر عوامل دیگری نیز زمینه ساز ایجاد انگیزه برای توسعه و پیشرفت در این کشورها شده است.

دشتی با بیان این که دستیابی به اصل مهم تولید همه ظرفیت های معنوی و مادی یک کشور را به حرکت، بالندگی و شکوفایی وامی دارد افزود: خوشبختانه ایران نیز به لحاظ تاریخی و تمدنی و به ویژه وقوع انقلاب اسلامی به عنوان بزرگترین حادثه فرهنگی و سیاسی تمام زمینه ها را برای ایجاد یک عزم جدی برای توسعه و پیشرفت از طریق تولید برتر را دارد.

وی با بیان این که در ایران به درستی جهت گیری تولید و نوآوری معطوف به حوزه اقتصاد است ادامه داد: در طی یک دهه اخیر با هشدارها، تذکرات و هدایت های رهبری انقلاب نگاه ها به عرصه اقتصاد معطوف گشته است و چنانچه همه به وظایف و مسئولیت های خود عمل کنند این هدف در کوتاه‌ترین زمان ممکن قابل دسترسی است چرا که تمام لوازم تحقق آن در کشور مهیا است.

دشتی با تاکید بر آن که تولید داخلی فقط معطوف به صنعت و کالا نیست اذعان داشت: تولید به معنای واقعی باید در همه عرصه ها از جمله تولیدات فکری، فرهنگی، اخلاقی و نیز فناوری به صورت متعادل باشد و در واقع تولید در همه عرصه ها می تواند ایده آل باشد زیرا چنانچه در تولید، مصرف، فرهنگ کار، نگاه جهانی، ارزش های اخلاقی و سایر حوزه ها تعادل و توازن نباشد تولید در بخش دیگر را با مشکل مواجه می کند.

معاون سابق امنیتی و سیاسی استانداری یزد ادامه داد: اصل تعادل و توازن در تولید این نتیجه را گوش زد می کند که اولویت امروز هر چند تولید در عرصه صنعت و اقتصاد است اما تولید در عرصه های علوم انسانی و معنوی، نظام حقوقی، سیاسی، فرهنگ و ... نیز باید جدی گرفته شود و دانشمندان ما باید در همه عرصه ها به تولید برتر بیاندیشند تا حوزه های تولیدی و صنعتی بهره برداری لازم را داشته باشند و آثار مثبت خود را در حل معظلات اجتماعی را داشته و نیز زمینه ساز اقتدار سیاسی و فرهنگی در منطقه و عامل ثبات امنیت ملی را ایجاد کند.

دشتی با اشاره به نقش مهم و تعیین کننده دولت در تحقق شعار سال تاکید کرد: حمایت از تولید ایرانی رسالتی است که تنها متوجه دولت نیست بلکه آحاد مردم نیز به سهم خود باید وظیفه و مسئولیت هایی را برای خود تعریف و آن را به انجام برسانند و تولیدکنندگان نیز به بفکر بهبود کیفیت و قیمت مناسب برای کالای خود باشند.

وی افزود: دولت باید با زمینه سازی و حمایت های جامع و ملت نیز با مصرف درست و متوازن دست به دست هم داده و این رویداد بزرگ که می تواند نقطه عطفی در تاریخ معاصر باشد را رقم بزنند.

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.