وقتی آیتالله حسنعلی نقش امام خمینی(ره) را برای تفت داشت +فیلم
به گزارش یزد رسا به نقل از صبح تفت؛ حجتالاسلام مرحوم حاج شیخ جواد حسنعلی در سال یک هزار و 300 هجری شمسی در شهر تفت دیده به جهان گشود؛ وی در سال 1324 وارد حوزه علمیه یزد شد و سپس در سال 1326 رهسپار حوزه علیمه نجف شد.
وی نزد حضرات آیات سید علی فانی ، محمدتقی عرب ، سید محمدباقر درجهای و غلامرضا باقری به تحصیل علوم دینی پرداخت.
امام جمعه فقید شهرستان تفت در سال 1358 از طرف سومین شهید محراب حضرت آیتالله صدوقی (ره) به امامت جمعه مردم مؤمن و ولایتمدار تفت منصوب شد.
این سعید فقید و معلم بزرگ اخلاق ، در تاریخ نهم دی ماه سال 1363 حکم امامت جمعه ایشان از سوی بنیان گذار جمهوری اسلامی ، حضرت امام خمینی (ره) صادر شد و تا زمان رحلت در این منصب مهم دینی و عبادی و سیاسی به وظیفه خطیر امامت جمعه مشغول بودند.
آیت الله حسنعلی از عالمان به نام، برجسته و مبارز استان یزد به شمار می روند که سالهای متمادی در راستای تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری، منویات امام (ره) و مقام معظم رهبری، تلاشهای مضاعفی داشته است، در زمان دفاع مقدس هم یار و یاور رزمندگان جان بر کف سپاه اسلام و حامی همیشگی آنها بوده است.
آیتالله حسنعلی روحانی با مطالعه و اندیشمندی بود و در مسائل اجتماعی در زمان قبل از انقلاب هر جا که لازم بود ورود پیدا میکرد.
پایگاه اصلی آیتالله حسنعلی مسجد محله باغ گلابدان بود در آنجا جوانهای پرشور و حرارتی حضور داشتند که از سخنان و جلسات ایشان استفاده میکردند به گونهای که با برگزاری جلسات هفتگی قرآن، تفسیر قرآن و تفسیر نهجالبلاغه این امور انجام میشد.
آیتالله حسنعلی به عنوان رهبر انقلاب در شهرستان تفت به فعالیت میپرداخت، ایشان رابط و نماینده آیتالله صدوقی در تفت بودند و تمام مسائل را از ایشان کسب تکلیف میکردند؛ مرتباً پیامهای رسیده از طرف امام (رحمهالله علیه) به دفتر مرحوم شهید آیتالله صدوقی، به دست ایشان میرسید و ایشان خبرها و پیامهای جدید را شخصاً به مردم اعلام میکردند.
مدیریت مطلوب آیتالله حسنعلی در زمان انقلاب و ارتباط ایشان با شهربانی باعث شد تا در جریان وقوع انقلاب و انجام تظاهرات شهرستان تفت، کمترین آسیبی به کسی نرسد.
مدیریت و رهبری آیت الله حسنعلی(رحمه الله علیه) به اندازه ای مطلوب و تاثیر گذار بود که می توان گفت ایشان نقش امام خمینی(ره) را برای انقلاب تفت داشت.