لزوم شبکهسازی خانواده محور بر مبناي مهارتهای كليدي
به گزارش یزدرسا به نقل از یزدبانو، فاطمه دانش يزدي در نشست هماندیشی و آسیبشناسی نهاد خانواده که در سالن شهيد موحدين استانداري برگزار شد، گفت: خانواده نقشي بنيادي در ساير حوزههای جامعه دارد و اگر بتوانيم خانوادهای سالم، پويا و پرتحرك داشته باشيم زنجیرهای از نهادهاي مؤثر اجتماعي نيز شكل میگیرند.
وی افزود: شبکهسازی مبتني بر تبادل تجربه، دانش و مهارتهای كليدي با محوريت نهاد خانواده شیوهای براي ارتقاء سطح زندگي و توانمندسازي براي مسائل و مديريت آسیبهای اجتماعي است.
مديركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداري يزد خاطرنشان كرد: دفتر امور بانوان و خانواده با برگزاري اين نشست آسیبشناسی بر آن است تا با تجميع دیدگاهها و بر اساس نقشه راه تدوینشده در موضوعات مختلف اتاق فكرهاي تخصصي را تشكيل و برنامههایي را براي پاسخ به نياز مخاطبان مختلف با مشاركت دستگاههای اجرايي و سازمانهای مردمنهاد در مسير اجرا قرار دهد.
سپس «طاهره حصيب» روانشناس و مشاور خانواده بيان كرد: خانواده کوچکترین سيستمي است كه درگير فرا سیستمهای جامعه شده است و در يك خانواده ما مسئوليم بدانيم به چه سمتي در حال حركت بوده و هدف از زندگي چيست.
وي افزود: قویترین پشتوانه در خانواده قدرت پذيرش است و اينكه بدانيم با چه مسائلي روبرو هستيم و خود را در هسته خانواده تعريف كنيم.
حصيب اظهار داشت: لازم است علاوه بر توجه جدي نسبت به آموزشهای ارتباطي و قدرت حل مسئله اقشار مختلف جامعه، الگوهاي سالم خانواده پروري نيز ترويج شود.
روانشناس و مشاور خانواده يادآور شد: آموزش و غنیسازی روابط در خانواده كه كيفيت زندگي را به همراه دارد نيازمند رايگان سازي است زيرا بعضي از خانوادهها توان تأمین هزینههای آموزشي را نداشته و آگاهسازی اوليه نمیتواند نياز آنها را پاسخ بخشد.
وي گفت: امروزه تغيير شرايط جامعه با سرعت چشمگيري روبهرو HSJ و توانمندسازي جوانان و نوجوانان براي رسيدن به انتخابهای درستتر و پاسخ مناسب به فضاي مدرن اهميت دارد و ضروری است فاصله نگاه سنتي با فضاي نوين عصر حاضر در خانواده به شكل مناسبي پوشش داده شود.
حصيب در پايان خاطرنشان كرد: اگر تمام افراد مؤثر، دستگاههای اجرايي و نهادهاي فعال در حوزههای اجتماعي نسبت به نيازهاي مختلف خانواده ازجمله آگاهي، فرهنگسازی و آموزش به شكل جدي، متداوم و همهگیر ورود پيدا نكنند خانوادهای كه بايد در مسير جامعه سازي قرار بگيرد توان ايفاي نقش مؤثر را نداشته و حجم بالايي از آسیبها را بروز میدهد.
انتهای پیام/3857
Related Assets:
- «خانواده» مهمترین کانون ترويج استفاده از مهارت هاي سالم زندگي
- طرح ملی «گفتگوی خانواده» در یزد اجرا میشود
- تهذیب و خودسازی باید از اولویتهای طلاب باشد
- حوزه خانواده به یک برنامه منسجم نیاز دارد
- «بصیرت افزایی» لازمه شیرزنان فتح خرمشهرهای امروز است/گرفتن «روحیه انقلابی» زنان؛ دسیسه دشمن
- دشمن درصدد تکرار تجربه اندلس است
- برگزاری کارگاه های آموزش «مهارت های زندگی» در محلات مختلف شهرستان میبد
- دولت برای پایین آوردن سن ازدواج برنامهریزی کند