ID : 34534495
امام‌جمعه بخش مرکزی یزد:

دولت برای پایین آوردن سن ازدواج برنامه‌ریزی کند


امام‌جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به افزایش میانگین سن ازدواج در کشور گفت: دولت باید درزمینهٔ کاهش سن ازدواج و رفع موانع آن برنامه‌ریزی کند.

آیت‌الله سید محمدکاظم مدرسی در مصاحبه با خبرنگار یزدرسا،‌ خاطرنشان کرد: متأسفانه در کشور ما روزبه‌روز میانگین سن ازدواج هم در بین دختران و هم در بین پسران افزایش می‌یابد که عوامل مختلفی در این امر دخیل هستند.

وی ادامه داد: شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه، نگرانی‌هایی که از ازدواج‌های ناموفق در جامعه وجود دارد، تبلیغات سوء و غرب گرایانه‌ای که در این زمینه وجود دارد ازجمله عوامل مختلفی است که افزایش سن ازدواج را در پی داشته است.

مدرسی با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی دولت در راستای کاهش سن و موانع ازدواج اظهار کرد: البته بحث و پیشنهاد‌هایی درزمینهٔ اصلاح سن ازدواج طرح شده است که با کلیات آن موافقیم اما باید گفت در مورد میزان سن دختران و پسران باید شرایط را هم در نظر بگیریم.

وی با اشاره به اینکه شرایط زمان امروز با شرایط زمان دیروز متفاوت هست، ادامه داد: این بدین معنا نیست که سن کم به معنای 15 یا 16 سال باشد که مثلاً بگوییم این سن برای ازدواج دختران خوب است؛ شاید در بعضی از خانواده‌ها کافی باشد اما در بعضی خانواده‌ها کافی نباشد.

این مدرس حوزه و دانشگاه اهمیت یادگیری مهارت‌های زندگی را یادآور شد و تصریح کرد: میزان مهارت‌های زندگی هر فرد در تعیین زمان ازدواج او موثر است.

وی افزود: امروز زندگی‌ها از بعد اخلاقی فراتر رفته است؛ یعنی علاوه بر اخلاق نیاز به مهارت‌های لازم هم دارد و متأسفانه آموزش‌وپرورش و دانشگاه‌های ما آن مهارت لازم برای زندگی را در کنار آموزش‌های عالی آموزش نمی‌دهند.

مدرسی با اشاره به اینکه میانگین بلوغ جنسی کاهش و میانگین سن ازدواج افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: شرایط موجود کاهش بلوغ جنسی را در پی داشته است اما در بعضی از موارد ما برای یادگیری دانش مهارت زندگی افزایش سن داشته‌ایم و این نقطه معکوس بوده است.

امام‌جمعه بخش مرکزی یزد با تأکید بر لزوم آموزش مهارت‌های زندگی در سنین پایین اذعان کرد: اینکه جامعه امروز طلاق دادگاهی و عاطفی، تنش‌ها و اختلافات خانوادگی را به خود می‌بیند به خاطر عدم فراگیری مهارت‌های زندگی است.

انتهای پیام/ش

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.