Skip to Content

فعال عرصه هنر صنعت زیلو

اعطای نشان جغرافیایی به زیلو گام اول که محکم برداشته شد/گام دوم ایجاد شهرک زیلو بافی


احیای دوباره هنر صنعت زیلو در میبد نیازمند برنامه ریزی و حرکت مستمر و روی آوردن به سیاست های اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش میبد خبر، سید حسن علایی بیان داشت: اعطای نشان جغرافیایی کاری ماندگار و تاثیرگذار بر هویت و اصالت این هنر صنعت شهر خورشید،میبد می باشد.اما این شروع یک حرکت بایسته و مستمر است. چنانچه عقیم رها شود به یک دکور و کاری نمایشی و بدون اثر تبدیل می شود.

وی گفت:  اعطای نشان جغرافیایی به یک اثر ملی و صنعت دستی به حفظ اصالت فرهنگی آن بسیار کمک می کند و بر حفظ هویت مردمی آن اثر گذار است و قطعا مایه مباهات و افتخار می باشد.این عمل چنانچه بدون برنامه ریزی جهت صنعتی کردن آن و ورود آن به یک گردش مالی تولیدی باشد به موزه ای کردن آن صنعت دستی که فقط می توان به گذشته آن بالید تبدیل می شود.

علایی اظهار داشت: موضوعی که باید به آن توجه داشت آن است که باید در استفاده از این ظرفیت ایجاد شده در زیلوی میبد و اصالتهای فرهنگی آن در تبیین الگوی سبک زندگی مردم ایران زمین اقدام نمود.

با این نشان جغرافیایی راه برای حفظ این اصالت فرهنگی و تبدیل آن به الگوی سبک زندگی باز شده است.

وی عنوان داشت: حالا وظیفه مدیران صنایع دستی استان و شهرستان و خصوصا فرماندار میراث دوست شهرستان میبد این است که چرخه تولید این هنر صنعت کم فروغ نشود و این موضوع برنامه جامعی را می طلبد که باید به کمک هم در ایجاد شهرک زیلو بافی اقدام نمود.

فعال هنر صنعت زیلو اشاره داشت: طرح این شهرک توسط دوستان علاقمند به این هنر صنعت تهیه شده و بصورت جدی پیگیری می شود. گام دوم را باید اجرای این طرح در نظر گرفت که تکمیل کننده گام اول است.

علایی در پایان بیان داشت: اعطای نشان جغرافیایی در بارور شدن این طرح یعنی شهرک زیلو بافی می تواند کمک شایان توجهی نماید و حتی این شهرک را به یک پروژه ملی تبدیل نماید.

انتهای پیام/اح

 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.