Skip to Content



همایش نقش فرآورده های غذایی سالم و ارگانیک در سلامت جامعه با هدف ترویج و فرهنگ سازی مصرف غذای سالم و ارگانیک در شهرستان میبد برگزار شد.

به گزارش ميبد خبر، همایش نقش فرآورده های غذایی سالم و ارگانیک در سلامت جامعه با حضور مسئولین سپاه ناحیه شهرستان میبد ، جهاد کشاورزی این شهرستان ، حوزه مقاومت بسیج خواهران شهرستان میبد ، مدیریت شهرک صنعتی و دیگر مسئولین در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

هدف از این همایش معرفی پتانسیل های موجود شهرستان در زمینه تولید و عرضه محصولات سالم و ارگانیک، تضمین سلامت جامعه و ترویج و فرهنگ سازی مصرف غذای سالم و ارگانیک مطابق با معیارهای تندرستی و سلامت بود.

حجت الاسلام حسین فلاح زاده از فعالین طب سنتی و اسلامی در این زمینه بیان داشت: متاسفانه در حال حاضر ما بیشتر به به جای اینکه به سمت غذاهای سالم برویم به سمت غذاهای لذیذ رفته ایم ، لازم است خود را ملزم به استفاده از غذای سالم کنیم.

وی افزود: مفهوم طعام غیر از آن چیزی است که در ذهن ما وجود دارد، طعام هر چیزی است که از بیرون بدن به بدن وارد شود و در صحت و مرض انسان تاثیر گذار باشد نامیده می شود.

فلاح زاده ادامه داد: فقط چیزهایی که از طریق دهان می خوریم غذا محسوب نمی شود بلکه آنچه را هم که ما می بینیم خوراک محسوب می شود مانند نگاهی که به خربزه می کنیم و باعث خارش چشم و عطسه می شود یا نگاهی که به هلو می کنیم و باعث ریزش اشک از چشم می شود. در این زمینه فکر و پنداری که باعث خوب یا بد شدن حالمان می شود نیز غذا محسوب می شود.

وی در ادامه به بررسی اهمیت تغذیه در اسلام و تاثیرات مواد غذایی گوناگون بر بدن انسان پرداخت.

انتهای پیام/اد




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


گزارش گزارش

امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام می‌ورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده می‌کرد تا خوشبو باشد.
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماری‌های عصبی بیشتر خود را نشان می‌دهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماری‌ها توصیه می‌شود.
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: ته‌دیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطان‌زا می‌شود.