Skip to Content

مبینی رئیس شیلات استان یزد در جشنواره پخت ماهی در میبد:

تولید ماهی در استان یزد امسال به بیش از یک هزار تن می رسد+ گزارش تصویری


جشنواره غذا، ماهی غذای سلامتی در پایگاه بسیج خواهران میبد برگزار شد. در ابتدای این مراسم سرهنگ زارع فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میبد از ابتکاری که انجام گرفته تقدیر و تشکر کرد و اظهار داشت: با توجه به بیماری های که در شهرستان وجود دارد مصرف گوشت سفید بالاخص ماهی در تغذیه سالم مناسب و مفید می باشد. در ادامه مبینی رئیس شیلات استان یزد با اشاره به اینکه پرورش ماهی در استان با توجه به کم آب بودن آن تعجب برانگیز است گفت: این علم نشانه ای از تحقق حماسه اقتصادی می باشد. وی اظهار امیدواری کرد: بتوانیم اقتصاد مقاومتی را به منصه ظهور برسانیم. ما امیدواریم در کلیه زمینه ها تولیداتمان را به جایگاه مناسبی برسانیم. رئیس شیلات استان یزد از تولید یک میلیون و سیصد هزار قطعه ماهی در 230 استخر استان خبر داد و گفت: امیدواریم تولید ماهی امسال در استان یزد به بیش از یک هزار تن برسد. وی همچنین گفت: ماهی قزل آلا بیشترین تولید استان یزد نسبت به انواع ماهی ها را از آن خود کرده است. مبینی در مورد اهمیت مصرف ماهی به حدیثی اشاره نمود که در آن از ماهی به عنوان اولین غذای بهشتیان نامبرده شده است. در ادامه مراسم دکتر یزدی رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان میبد در این مراسم اذعان کرد: متاسفانه جامعه ما صنعتی شده است. این مسئله کم تحرکی ما را دربر داشته است. وی افزود: تغذیه سالم مهمترین رکن سلامتی است. که باید حتما مد نظر قرار بگیرد. دکتر  یزدی ادامه داد: براساس تحقیقات در سال 90 حدود 80 درصد جمعیت بالای 30 سال یکی از عوامل عمده خطر دیابت را با خود دارد. یکی از این عوامل چاقی است که زمینه بروز بیماری های فراوانی را باعث شده است. من از همشهریان می خواهم که حداقل روزی 20 دقیقه پیاده روی کنند. تداوم این امر در جهت حفظ سلامتی نقش بسزایی را دارا خواهد بود. در پایان آقای امامی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت و درمان شهرستان میبد به ارائه توضیحاتی در مورد مزایای مصرف ماهی پرداخت و با اشاره به اینکه امگا 3 ماهی نقش بسیار جدی را در کاهش بیماری های قلبی وعروقی در بدن بازی می کند خواستار توجه جدی خانواده ها به مصرف ماهی در سبد غذایشان شد. خانم فیاضی داور این مسابقه ملاک انتخاب غذاهای برگزیده را استفاده از سبزیجات، بهترین پخت در نهایت سادگی، کمترین میزان سرخ کردنی برشمرد و گفت: با اشاره به رقابت بسیار سنگینی که بر این مسابقه حاکم بود خانم مهری باغستانی به عنوان نفر برتر این دوره معرفی شد. نفر برتر این دوره از مسابقات وی در پایان اظهار امیدواری کرد که روند استفاده از ماهی در سبد غذایی خانواده های رو به رشد باشد. لازم به ذکر است در این جشنواره 34 نفر شرکت کننده هنر خود را در پخت ماهی به نمایش گذاشتند. در این میان به 6 نفر برتر جوایزی اهدا شد. که به نفرات دوم تا ششم از طرف مرکز بهداشت ودرمان شهرستان دستگاه تست قند خون اهدا شد. گفتنی است مجری این طرح خانم شهناز کریمی فرمانده پایگا فاطمه الزهرا (س) شهرستان میبد می باشند که در این مراسم از وی نیز به خاطر ابتکار چنین کاری تشکر وقدردانی شد. لازم به ذکر است این مراسم با حضور مهندس مبینی رئیس شیلات یزد و آقای قیاس مسئول موسسه نگارنصر سپاه، رجایی فرماندار شهرستان میبد، سرهنگ زارع، هدایی شهردار میبد، اعضای شورای شهر، دکتر یزدی و... برگزار شد.     

جشنواره غذا، ماهی غذای سلامتی در پایگاه بسیج خواهران میبد برگزار شد.

DSC_0128

در ابتدای این مراسم سرهنگ زارع فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میبد از ابتکاری که انجام گرفته تقدیر و تشکر کرد و اظهار داشت: با توجه به بیماری های که در شهرستان وجود دارد مصرف گوشت سفید بالاخص ماهی در تغذیه سالم مناسب و مفید می باشد.

DSC_0134

در ادامه مبینی رئیس شیلات استان یزد با اشاره به اینکه پرورش ماهی در استان با توجه به کم آب بودن آن تعجب برانگیز است گفت: این علم نشانه ای از تحقق حماسه اقتصادی می باشد.

وی اظهار امیدواری کرد: بتوانیم اقتصاد مقاومتی را به منصه ظهور برسانیم. ما امیدواریم در کلیه زمینه ها تولیداتمان را به جایگاه مناسبی برسانیم.

رئیس شیلات استان یزد از تولید یک میلیون و سیصد هزار قطعه ماهی در 230 استخر استان خبر داد و گفت: امیدواریم تولید ماهی امسال در استان یزد به بیش از یک هزار تن برسد.

وی همچنین گفت: ماهی قزل آلا بیشترین تولید استان یزد نسبت به انواع ماهی ها را از آن خود کرده است.

مبینی در مورد اهمیت مصرف ماهی به حدیثی اشاره نمود که در آن از ماهی به عنوان اولین غذای بهشتیان نامبرده شده است.

DSC_0140

در ادامه مراسم دکتر یزدی رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان میبد در این مراسم اذعان کرد: متاسفانه جامعه ما صنعتی شده است. این مسئله کم تحرکی ما را دربر داشته است.

وی افزود: تغذیه سالم مهمترین رکن سلامتی است. که باید حتما مد نظر قرار بگیرد.

دکتر  یزدی ادامه داد: براساس تحقیقات در سال 90 حدود 80 درصد جمعیت بالای 30 سال یکی از عوامل عمده خطر دیابت را با خود دارد. یکی از این عوامل چاقی است که زمینه بروز بیماری های فراوانی را باعث شده است. من از همشهریان می خواهم که حداقل روزی 20 دقیقه پیاده روی کنند. تداوم این امر در جهت حفظ سلامتی نقش بسزایی را دارا خواهد بود.

در پایان آقای امامی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت و درمان شهرستان میبد به ارائه توضیحاتی در مورد مزایای مصرف ماهی پرداخت و با اشاره به اینکه امگا 3 ماهی نقش بسیار جدی را در کاهش بیماری های قلبی وعروقی در بدن بازی می کند خواستار توجه جدی خانواده ها به مصرف ماهی در سبد غذایشان شد.

DSC_0150

خانم فیاضی داور این مسابقه ملاک انتخاب غذاهای برگزیده را استفاده از سبزیجات، بهترین پخت در نهایت سادگی، کمترین میزان سرخ کردنی برشمرد و گفت: با اشاره به رقابت بسیار سنگینی که بر این مسابقه حاکم بود خانم مهری باغستانی به عنوان نفر برتر این دوره معرفی شد.

DSC_0222

نفر برتر این دوره از مسابقات

DSC_0217

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که روند استفاده از ماهی در سبد غذایی خانواده های رو به رشد باشد.

لازم به ذکر است در این جشنواره 34 نفر شرکت کننده هنر خود را در پخت ماهی به نمایش گذاشتند. در این میان به 6 نفر برتر جوایزی اهدا شد. که به نفرات دوم تا ششم از طرف مرکز بهداشت ودرمان شهرستان دستگاه تست قند خون اهدا شد.

گفتنی است مجری این طرح خانم شهناز کریمی فرمانده پایگا فاطمه الزهرا (س) شهرستان میبد می باشند که در این مراسم از وی نیز به خاطر ابتکار چنین کاری تشکر وقدردانی شد.

لازم به ذکر است این مراسم با حضور مهندس مبینی رئیس شیلات یزد و آقای قیاس مسئول موسسه نگارنصر سپاه، رجایی فرماندار شهرستان میبد، سرهنگ زارع، هدایی شهردار میبد، اعضای شورای شهر، دکتر یزدی و... برگزار شد.

  DSC_0131   DSC_0157 DSC_0171 DSC_0177 DSC_0181 DSC_0199 DSC_0207




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.