جوان مبتکر میبدی موفق به ساخت دستگاه «روف تاپ پکیج» و «خنک کن کاشی» شد+ تصاویر
به گزارش میبد خبر، محمدعلی طالبی جوان مبتکر و نخبه پایگاه بسیج علمی قمر بنی هاشم میبد بیان داشت: بنده متولد 1370 دارای مدرک لیسانس تاسیسات برودتی و تهویه مطبوع می باشم و در دانشکده امام خمینی میبد در حال تدریس می باشم. در سال 1392 با همراهی دو جوان دیگر اقدام به برپایی مجموعه ای در زمینه صنایع برودتی کردیم.
وی با اشاره به اینکه مهندس طراح و مسئول فروش این مجموعه است، افزود: در حال حاضر یک مهندس با مدرک لیسانس، دو نیروی کار فوق دیپلم و سه نیروی کار دیپلم همگی دررشته ی تاسیسات و یک حسابدار در این مجموعه به همراه بنده مشغول به فعالیت هستیم.
طالبی درباره مجموعه تولیدی خود اظهار داشت: فعالیت این مجموعه امروز به عنوان طراح و سازنده سیستم های برودتی، تجهیزات مرتبط با برودت صنعتی و تجاری و دستگاه های تهویه مطبوع به کار خود ادامه می دهد. مجموعه فعالیت خود را در ابتدا با تولید دستگاه های سرمایش کوچک و سردخانه های کوچک و متوسط آغاز کرد و پس از اضافه کردن تجهیزات دیگر به خطوط تولید خود و توسعه و تولید تجهیزات سردخانه بزرگ نهایتا با طراحی و ساخت انواع چیلر، انواع سردخانه، تونل انجماد، پکیج های سرمایشی، هواساز و دستگاه خنک کن کاشی و حضور در بازار تهویه مطبوع صنعتی و خانگی نیز از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
نخبه پایگاه بسیج علمی قمر بنی هاشم میبد با اشاره به اینکه طراحی و ساخت دستگاه پکیج سرمایشی قسمتی از کار این مجموعه است، ابراز داشت: این دستگاه مطابق با استاندارد های موجود متناسب با شرایط زیست محیطی و جوی استان طراحی و ساخته می شود، برخلاف انواع آماده آن که در ظرفیت های اسمی مشخصی ساخته می شود ( که یا تولید کشور های دیگر از جمله مالزی ، چین ، ژاپن و غیره می باشد و یا مونتاژ قطعات کشورهای مختلف در داخل کشور می باشد) نیست و اغلب آن دستگاه ها مناسب برای استفاده خانگی، تجاری و صنعتی می باشد.
وی ادامه داد: اصول کار ما طراحی این دستگاه طبق نوع و مقدار ظرفیت مورد نظر مصرف کننده بوده و برای این کار به یک طراحی و محاسبه کامل مورد نیاز است. نکته قابل توجهی که می بایست ذکر شود این است که تمام تلاش این مجموعه در جهت استفاده از بهترین و مرغوب ترین و مناسب ترین تجهیزات و قطعات موجود در دستگاه می باشد و همچنین اینکه اندازه و ابعاد این دستگاه ها طبق درخواست کارفرما قابل طراحی و ساخت می باشد در صورتی که دستگاه های خارجی این قابلیت را ندارند و در ابعاد مشخص و ثابتی ساخته می شوند.
جوان مبتکر میبدی درباره ساخت پکیج یونیت یا دستگاه روف تاپ پکیج (roof top package) توضیح داد: دستگاه روف تاپ پکیج (roof top package) دستگاه تهویه مطبوعی است که عمل تهویه کامل هوا شامل کنترل درجه حرارت هوای ورودی به محیط (هم سرمایش و هم گرمایش)، کنترل رطوبت، چرخش هوا در محیط و فیلتر کردن هوا را در یک واحد یکپارچه انجام می دهد و چون به موتوخانه نیازی ندارد و معمولا روی پشت بام نصب می شود به آن roof top گفته می شود. اگر چه پکیج یونیت های استاندارد معمولا به صورت مستقیم رطوبت نسبی را کنترل نمی کنند ولی با رطوبت زدایی هوای ورودی به محیط ، رطوبت آن را تا حد قابل قبولی تنظیم می کنند.این دستگاه با مبردR-407C کار می کند که دارای ظرفیت سرماشی بیشتری نسبت به مبرد R-22 می باشد و هم مناسب برای محیط زیست می باشد و همچنین با شیر انبساط الکترونیکی می باشد که به وسیله ی این قطعه می توان سوپر هیت این دستگاه به خوبی تنظیم کرد و باعث راندمان بالا و طول عمر بیشتر این دستگاه می شود.
طالبی در مورد ایده این طرح گفت: ساخت این دستگاه هنگامی به ذهن این مجموعه رسید که در اتاق چاپ دیجیتال بسیاری کارخانه های کاشی دستگاه کولر گازی اسپلیت میگذارند ؛ چون داخل این اتاق ، چاپ دیجیتال قرار می گیرد و این چاپ دیجیتال از خود غبار شیمیایی بیرون میدهد این غبار شیمیایی بدنه ی اسپلیت را نابود می کند. این مجموعه با هوش اقتصادی خود این مشکل را رفع کرد و دستگاهی را ساخت که در برابر عوامل شیمیایی و هوای گرم محیط مقاوم باشد و ظرفیت آن سه برابر دستگاه کولر گازی 32000 اسپلیت عمل کند و قابل تغییر به ظرفیت های بیشتری نیز می باشد. و همچنین بار مصرفی برق آن نیز به مراتب از دستگاه های موجود کم تر است.