ID : 7275067
رئیس دانشکده فنی شریف ابرکوه:

راهکارهای توسعه ابرکوه درگرو شناخت منابع و محدودیت هاست/ ساماندهی صنعت حمل و نقل مهمترین پتانسیل ابرکوه


رئیس دانشکده فنی شریف ابرکوه گفت: به منظور کاهش آسیب پذیری اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی ابرکوه باید مبنای تدوین برنامه های توسعه در شهرستان را بومی بودن آن قرار داد.

به گزارش یزدرسا به نقل از سرو ابرکوه، در پی سخنرانی های اخبر رهبر معظم انقلاب(مدظله) در جمع مسئولین و کارگزاران نظام و تاکید معظم له بر اهمیت اجرای اصول سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی گفتگویی با جمشید مشتاقیان رئیس دانشکده فنی شریف ابرکوه داشته ایم که توجه شما را به آن جلب می کنیم.

جمشید مشتاقیان فوق لیسانس مدیریت می باشد و مدت 31 سال است به عنوان مدیر در بخش های مختلف شهرستان مشغول فعالیت است. وی هم اکنون سکان دار دانشکده فنی شریف شهرستان می باشد.
مشتاقیان در ابتدای بحث از توجه رسانه به پیگیری نیازهای شهرستان به صورت اساسی و قرار گرفتن آن در مسیر درست ابراز خرسندی کرد و بیان داشت: خوشحالیم پایگاه خبری سروابرکوه نیازهای شهرستان را دنبال می کند، در31 سال تجربه کاری این اولین سال است که چنین مراجعه ای داشته ام، این نشان دهنده اتفاق فرهنگی مطلوب است که تبادل نظرات و تعامل ها و پیگیری ها از طریق درست صورت می گیرد.
رئیس دانشکده فنی شریف ابرکوه گفت: برای درست اجرا شدن سیاست های اقتصاد مقاومتی و بومی شدن برخی از این اصول در شهرستان ابرکوه، قابلیت ها و محدودیت های هر شهر برای مدیران شناخته شود.
وی گفت: ابرکوه منطقه ای است که دارای ظرفیت ها و محدودیت ها و پتانسیل های فراوانی است. مدیران شهرستانی باید مسئله آمایش سرزمینی و اشراف کامل بر شهر را در دستور کار خود قرار دهند.
مشتاقیان به نکته مهم دیگری به منظور کاهش آسیب پذیری اقتصادی در ابرکوه و تدوین برنامه های درست اشاره کرد و بیان داشت: سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی بر مینای توسعه بومی هر منطقه است و توسعه منطقه ای بستگی به ظرفیت ها و محدودیت های هر منطقه دارد و مبنای تدوین برنامه های توسعه در شهرستان ابرکوه بومی بودن آن است.
این مقام مسئول در شهرستان به برخی فرصت ها و پتانسیل ها در شهرستان اشاره کرد و گفت: برخی از فرصت ها در ابرکوه به این شرح است؛ حاصلخیز بودن 27 هزار هکتار از اراضی شهرستان، وجود حدود 860 حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق، عبور خط 56 اینچ گاز از ابرکوه، 220 هکتار مساحت ناحیه و شهرک صنعتی ابرکوه است که حدود 400 واحد در آن می تواند مستقر می شود و موقعیت جغرافیایی و جایگاه ممتاز شهرستان در بخش های تجارت، اقتصاد و...
مشتاقیان بیان داشت: وجودکویر و دریاچه نمک ابرکوه و قابلیت سرمایه گذاری در این منطقه، امکان تولید انرژی خورشیدی در شهرستان، میراث فرهنگی بسیار غنی و وجود بیش از 300 اثر باستانی در ابرکوه، معادن سنگ و فرآوری کردن آن از دیگر فرصت ها در شهرستان است.
رئیس دانشکده فنی شریف افزود: پتانسیل بزرگ شهر ما مسئله حمل و نقل است بطوریکه بیش از هزار دستگاه کامیون در شهرستان است که باید ساماندهی شوند، این قابلیت نباید از دید مسئولین شهرستان پنهان بماند چرا که مردم به دلیل علاقه در این فضا سرمایه گذاری کرده و اگر به مساله ساماندهی آن و ایجاد پایانه بار توجه شود به ایجاد مشاغل جدید و جهت دهی سرمایه های انسانی و علمی شهرستان در خدمت کارآفرینی و سرمایه گذاری بومی منجر خواهد شد.
وی گفت: پس بنابراین بهترین موقعیت ترانزیت کالا در ابرکوه وجود دارد و باید تلاش شود تا صنعت حمل و نقل با مشاغل خدمانی جنبی آن در شهرستان رشد کند این یکی از موارد توسعه بومی است که باید در دستور کار برنامه ریزان قرار گیرد.
مشتاقیان به ایجاد ظرفیت استقرار صنایع تبدیلی در ابرکوه اشاره کرد وگفت: محصولات منحصر به فردی در ابرکوه است که قابلیت فراوری دارد مثل زردآلو، انار، پسته، زعفران و... باید برای این قابلیت ها برنامه ریزی و مطالعه کرد.

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.