ID : 34649349

بانوی یزدی که با یک چرخ گوشت کارآفرین شد!


بانوی کارآفرین و تولید کننده یزدی گفت: فعالیت خود را در تابستان 93 با خرید چرخ‌گوشت خانگی و یک‌میلیون و 500 هزار تومان وجه نقد شروع کردم؛ به مدت 2 سال به‌سختی، با کمترین امکانات و باهدف جلب نظر مشتری کارکردم.

به گزارش یزدرسا، در سبک زندگی ایرانیان فرهنگ کار باارزش بوده و در دین مبین اسلام نیز تأمین معاش خانواده به‌مثابه جهاد تلقی شده است؛ در این راستا باید از ظرفیت مشاغل خانگی به‌طور شایسته بهره گرفته و هر خانه به یک واحد تولیدی و خدماتی تبدیل شده تا در جهت تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی مؤثر واقع شود. مشاغل خانگی بهترین و شاید کارآمدترین اقدام پسندیده برای کاهش نرخ بیکاری است.

«فاطمه عباسی اردکانی» متأهل و دارای یک دختر است؛ وی در رشته مدیریت خانواده تحصیل کرده است. این بانوی یزدی در حوزه مشاغل خانگی وارد عرصه اقتصاد شده و با لبیک گفتن به‌فرمان مقام معظم رهبری می‌کوشد تا او هم در چرخش چرخ اقتصاد کشور سهمی داشته باشد.

این بانوی یزدی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، در رابطه با سوابق کاری خود خاطرنشان کرد: از سال 75 تاکنون به‌صورت فعال در اجتماع فعالیت‌های مختلفی را انجام داده‌ام؛ از سال 76 تا 82 مدیرعامل کانون فرهنگی اجتماعی بانوان، از سال 83 تا 87 مسئول مرکز آموزش صنایع‌دستی، از سال 87 تا الآن مدیرعامل شرکت تعاونی صنایع‌دستی، همیار سلامت روان از سال 75 تا 81، از 81 تاکنون عضو موسسه فرهنگی مهرورزان و از سال 87 تاکنون رئیس هیئت‌مدیره موسسه فرهنگی مهرورزان بوده‌ام.

وی ادامه داد: مربی‌گری آموزش مهارت‌های زندگی، مربی‌گری بافت تابلو فرش، گلیم و مشبک را در سابقه کاری خود دارم اما از سال 93 به بعد دیگر ادامه ندادم.

این بانوی کارآفرین که هم‌اکنون در راستای تولید و بسته‌بندی مواد غذایی فعالیت می‌کند در خصوص زمینه‌های فعالیت اذعان کرد: تولید کالباس و ژامبون سالم، سس گوجه و فرانسوی، چای میوه‌ای، ادویه کاری، ادویه پلو و ماکارونی، آرد برنج، آرد نخود مخصوص شامی و کوفته، آرد نخودچی، تهیه پودر زردچوبه، فلفل، زنجبیل، دارچین، پودر سنجد با هسته ازجمله تولیدات کارگاه ما هست.

 

عباسی اردکانی با بیان اینکه در حوزه مشاغل خانگی در چند رشته فعالیت می‌کند، ادامه داد: اخیراً تهیه شیرینی قطاب، پخت آش رشته و شولی، شله‌زرد، حلوای آرد گندم، پلوخورشت، کوفته و الویه را هم انجام می‌دهیم.

وی در مورد چگونگی راه‌اندازی کارگاه خانگی خود خاطرنشان کرد: این فعالیت خود را در تابستان 93 با خرید چرخ‌گوشت خانگی و یک‌میلیون و 500 هزار تومان وجه نقد شروع کردم؛ به مدت 2 سال به‌سختی، با کمترین امکانات و باهدف جلب نظر مشتری کارکردم.

این بانوی تولیدکننده افزود: کم‌کم فعالیت خود را گسترش دادم و در سال‌های بعد تجهیزات دیگری نظیر چرخ‌گوشت صنعتی، دستگاه خمیرگیر (مکینه)، دستگاه دوخت، آسیاب و کالباس‌بُر خریدم و تقریباً کارگاه در وضعیت خوبی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: در ابتدا تنها جهت تولید کالباس و ژامبون خانگی وارد عرصه شدم؛ اما بعد به فکر افتادم کار خود را گسترش داده و تنوع محصول داشته باشیم؛ ازاین‌رو تولید انواع سس، چای میوه و ادویه‌جات هم به چرخه تولید اضافه شد.

عباسی اردکانی در مورد تعداد افراد شاغل در کارگاه اذعان کرد: همسرم همیشه و همه حال کمکم می‌کنند، چون بازنشسته هستند و درواقع یک همکار همه‌وقت و بدون حقوق به‌حساب می‌آیند؛ یک کارگر هم به‌صورت پاره‌وقت به من کمک می‌کند؛ از این شغل هم به‌واسطه کسب تجربه و آموزش راضی است.

وی با بیان اینکه میزان تولید رابطه مستقیمی با میزان خرید محصولات دارد، خاطرنشان کرد: تاکنون برای کارگاه تولیدی‌ام هیچ وامی نگرفته و حمایتی نشده‌ام؛ صرفاً با توکل به خدا و تحت حمایت مردم و خریداران فعال هستم.

بانوی کارآفرین یزدی با بیان اینکه تقریباً ماهیانه 2 میلیون تومان درآمد خالص دارم، گفت: به مدت 6 سال است که بیمه صنعتگر هستم؛ چراکه در مواقع بیکاری تابلوی مشبک تولید می‌کنم البته تاکنون درزمینهٔ تابلوی مشبک فروش نداشته‌ام و صرفاً برای پر کردن اوقات فراغت و هدیه دادن این فعالیت را انجام می‌دهم.

وی در پاسخ به این سؤال که دایر کردن کارگاه چه تأثیری بر روحیه‌تان داشته است، اظهار کرد: این فعالیت تأثیر شگرفی در من داشته است؛ از این لحاظ که از وقت خود به نحو احسن استفاده کرده و به اقتصاد خانواده هم کمک کرده‌ام؛ افزایش اعتمادبه‌نفس و عزت‌نفس از دیگر تأثیرات آن بوده است.

عباسی اردکانی با بیان اینکه با راه‌اندازی این کارگاه گامی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و لبیک به‌فرمان مقام معظم رهبری برداشته‌ام، اذعان کرد: حس خوشایندی دارم که می‌توانم به هم‌وطنانم کمک کرده و محصول سالم و بدون نگه‌دارنده را تحویل خلق خوب خدا بدهم؛ از اینکه از ولی‌فقیه حرف‌شنوی داشته‌ام و می‌توانم با حال خوش به خانواده و جامعه خدمت کنم، خوشحالم.

وی در توصیه به بانوان خاطرنشان کرد: بانوان با توکل به خداوند و استفاده از ظرفیت‌های خود با تمام توان وارد عرصه‌های مختلف اقتصادی شوند و آن وجهه واقعی بانوی مسلمان ایرانی را به نمایش بگذارند؛ اگر این‌گونه عمل کنند قطعاً موفق خواهند شد.

انتهای پیام/ش

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.