یزد بعنوان تستی توسعه دوچرخه سواری کشور ارائه شود
به گزارش یزد رسا، وی با اشاره به اینکه هلند و بسیاری از کشورهای جهان کارهای زیاد مطلوبی در حوزه دوچرخه سواری همه گیر داشته اند و به سمت و سوی حمل و نقل پاک و سبز و استفاده زیادتر از وسایل حمل و نقل عمومی و دوچرخه سواری رفته اند، اضافه کرد: در کشور ما هم یزد را بعنوان شهر دوچرخه ها می شناسند.
جمالی نژاد عنوان نمود: استفاده از دوچرخه زمانی در یزد به اندازه ای معمول و رایج بود که شهر را بعنوان پایتخت دوچرخه مطرح کرده اند و به طور مستمر به نحوی در دوچرخه سواری چه از دیدگاه شغل ای و چه از جنبه عمومی شاخصه و مطرح بوده هست.
وی دنبال کرد: در شهر یزد با توجه به پهنه کمتر شهر و معابر گسترده تر، کوشش بر این هست که طریق دوچرخه ها را بصورت جدی و زیرساختی دنبال کنندهی کنیم تا دوچرخه سواری بصورت امن در این شهر صورت پذیرد.
جمالی نژاد تاکید کرد: در بحث دوچرخه سواری، اصلاً دنبال در پی کارهای نمایشی و ظاهری بود زیرا این شهر حجم و استعداد این را دارد که بعنوان شهر تستی در توسعه دوچرخه سواری ارائه شود.
انتهای پیام/س*
Related Assets:
-
تصاویر/ کارناوال دوچرخه سواری در یزد
-
«یزدپلاس» سال آینده اجرا می شود/افزایش 8درصدی بودجه ۹۷ یزد
-
مردم نشان دادند نقشه های آمریکا برای تضعیف ایران عملی نمیشود
-
برای ترویج دوچرخه سواری در یزد نباید دنبال کارهای نمایشی بود
-
لزوم همت مسئولان در ایجاد زیرساختهای ورزش دوچرخهسواری/ به دنبال فراهم آوردن شرایط دوچرخهسواری بانوان هستیم
-
دوچرخهسواری یزد نیازمند توسعه در زیرساختها است
-
فعالیت غیر قانونی اتباع در 400 مرکز خرید و فروش ضایعات یزد/ در جمع آوری تابلوهای اصناف یزد تجدید نظر صورت گیرد
-
بدون همراهی بازاریان برای جمعآوری تابلوها اقدامی صورت نمیگیرد
-
ابتکار جالب شهردار جدید یزد برای ارتباط با مردم +عکس و فیلم