ID : 10840909
گزارشی از کارنامه پربار یک وکیل؛

وكيل «مهدی هاشمی» وكيل مدافع چه كسانی بوده است؟/ كلكسيونی از جاسوسان و مفسدان اقتصادی


كلكسيوني از پرونده هاي معاندين، جاسوس ها، مفسدان اقتصادي و افرادي كه به نوعي با انقلاب و نظام جمهوري اسلامي ايران مشكل داشتند و آقاي طباطبايي در قامت وكيل مدافع، از آنها حمايت كرده است. وكيل دادگستري و البته فعال اصلاح طلبي كه مدعي است تابه حال از هيچ ناحقي دفاع نكرده و حتي اگر پيش بيايد از منافقين هم دفاع مي كند!

به گزارش یزدرسا به نقل از جهان ؛ شايد اگر كارنامه وكلاي ايراني را بررسي كنيد، سوابق هيچ وكيلي به اندازه «سيد محمود عليزاده طباطبايي» شما را متعجب نمي كند.

كلكسيوني از پرونده هاي معاندين، جاسوس ها، مفسدان اقتصادي و افرادي كه به نوعي با انقلاب و نظام جمهوري اسلامي ايران مشكل داشتند و آقاي طباطبايي در قامت وكيل مدافع، از آنها حمايت كرده است. وكيل دادگستري و البته فعال اصلاح طلبي كه مدعي است تابه حال از هيچ ناحقي دفاع نكرده و حتي اگر پيش بيايد از منافقين هم دفاع مي كند!

او در جریان محاکمه دستگیرشدگان حوادث پس از انتخابات ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ وکالت برخی متهمین مانند محمد عطریانفر، شاپور کاظمی، کامبیز نوروزی، سعید لیلاز و همچنین میر حسین موسوی را در پرونده شکایت وی از روزنامه جوان بر عهده داشت.
 


 

دفاع از سيدمحمد خاتمي تا مهدي هاشمي

طباطبايي تا كنون بارها وكالت پرونده خاندان هاشمي رفسنجاني را برعهده داشته و اين روزها نيز سرگرم پرونده پيچده مهدي هاشمي است. پرونده اي كه اين روزها‌ افكار عمومي در انتظار صدور راي قاطع قوه قضائيه در خصوص متهم رديف اول آن است.

طباطبايي وکالت سید محمد خاتمی در موضوع "ممنوع‌الخروج شدن" را هم برعهده دارد. هرچند كه پيشتر، یک منبع نزدیک به رئیس دولت اصلاحات اعلام كرده بود این فرد، فقط در جریان ثبت شکایت از روزنامه کیهان از طرف دفتر خاتمی وکالت داشته و سایر اظهارات وی، ارتباطی با رئیس دولت اصلاحات ندارد. این منبع به سایت جمعی از اصلاح طلبان مجلس گفته است: "اوائل تابستان سال گذشته، آقای علیزاده طباطبایی از طرف دفتر آقای خاتمی وکالت داشت که شکایتی را علیه روزنامه کیهان ثبت کند و ایشان هیچ وکالت دیگری از آقای خاتمی ندارد."

موضوع وقتي جالب مي شود كه بدانيد، برخي همكاران آقاي طباطبايي همچون، محمد مصطفايي،‌ قاسم شعله سعدي كه سابقه اي مشابه وي داشته و در دفاع از پرونده افراد مسئله دار يد طولايي دارند، از كشور فرار كرده و آن سوي آبها، رسما در قامت اپوزسيون خارج از كشور بر عليه نظام جمهوري اسلامي ايران فعاليت مي كنند.

اما مروري بر كارنامه ي وكيل مهدي هاشمي، سوابق كاري وي و متهماني كه او وكالت آنها را برعده داشته را بهتر مشخص مي كند.



مديرمسئول روزنامه «مردم امروز»

طباطبايي اخيرا بعد از توقيف روزنامه «مردم امروز» وكالت مدير مسئول اين روزنامه را هم بر عهده گرفته است. روزنامه اي كه چندي پيش تيتر و عكس صفحه اول آن در حمايت از "شارلي ابدو" نشريه هتاك به پيامبر اعظم اختصاص داشت. توقیف این روزنامه از سوی دادستانی تهران صورت گرفته است.


 

پشهرام جزايري (اخلالگر بزرگ بانكي كشور)

کمتر کسی را می توانید پیدا کنید که شهرام جزایری عرب مشهور به اخلالگر در نظام اقتصادی کشور را نشناسد.



جزایری در سال ۸۱ و در حالی که در سن ۲۹ سالگی قرار داشت، بازداشت شد. وی به اتهام ایجاد و تاسیس حدود ۵۰ شرکت مختلف بازرگانی، کسب اعتبار موهوم از طریق مانورهای متقلبانه، برداشت ۳۸ میلیارد و ۱۰ میلیون ریال به دفعات مختلف و پرداخت آن به اشخاص به عنوان رشوه و جعل اسناد تحت پیگرد قانونی قرار گرفت.

در همین حال، جزایری در فاصله سال‌های ۷۵ تا ۸۰ نزدیک به ۱۰۱ میلیون دلار نیز از شبکه بانکی وام ارزی دریافت کرده بود.

تبانی در معاملات دولتی، اغوای مسئولان بانک‌ها، تسهیل و دریافت ارز، عدم به کارگیری تسهیلات در امر صادرات و واردات و ایجاد رکود در امر صادرات، تهیه پیمان نامه‌های غیر قانونی و اخذ مقادیر قابل توجهی از این طریق از جمله کیفر خواست نماینده مدعی العموم وی علیه او بود. بیش از ۵۰ تن به عنوان شرکای جرم وی روانه دادگاه شدند.



امیر حکمتی (جاسوس آمريكايي)

امیر حکمتی برای تشکیلات وزارت دفاع انگلستان از ماه مارس تا ماه آگوست سال ۲۰۱۰ کار می‌کرده و اطلاعات این همکاری، از سوی "برایان روهکاسه" سخنگوی BAE سیستم انگلستان اعلام‌شده که اکنون فاش شده‌است. در این اطلاعات آمده‌است که وزارت دفاع انگلستان به‌مدت ۳ ماه به امیر حکمتی تعلیم داده‌است و از او برای اهداف ویژه‌ای که در ایران در نظر داشته استفاده‌ کرده تا اطلاعاتی که می خواهد را به‌دست آورد.




بعد از دستگیری امیر میرزایی حکمتی و پخش اعترافات تلویزیونی او خبر محکومیت امیر میرزایی حکمتی به اعدام از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب منتشر شد و دوشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۰ دفتر سخنگوی قوه قضائیه با تایید این خبر به ایسنا گفت: حکم صادره به وکیل متهم ابلاغ شده است و این حکم قابل اعتراض در دیوان عالی کشور است. اما بعدها، سیدمحمود علیزاده طباطبایی در گفت‌وگو با ايسنا گفت: شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران «امیر میرزایی حکمتی» را به ۱۰ سال حبس محکوم کرد و این حکم در دادگاه تجدید نظر استان تهران قطعی شده است.

 


سعيد ملك پور (گرداننده یکی از بزرگترین و مشهورترین سایتهای مستهجن)

یکی از این مجرمان، شخصی به نام «سعید ملک پور» با نام مستعار «سیاوش حسین خانی» گرداننده یکی از بزرگترین و مشهورترین سایتهای پورنو فارسی به نام "آویزون" و حامی چندین سایت مستهجن معروف دیگر بود که در خارج از کشور زندگی می کرد و در مهرماه ۱۳۸۷ بازداشت شد.
 


 

سعید ملک پور پس از طی مراحل قانونی در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی به اتهام اهانت به مقدسات و اصول و ارزشهای دینی، توهین و فحاشی به معصومین (ع) و اعتقادات اسلامی، گردآوری و انتشار محتوای ضداخلاقی و ضددینی خارجی، گردآوری، تولید و انتشار محتوای ضداخلاقی و ضددینی ایرانی (به زبان فارسی)، آموزش مسائل غیراخلاقی و غیررسمی، تولید و انتشار محتوای روابط نامتعارف جنسی مانند روابط جنسی با محارم، ضربدری، همجنسگرایی، فتیشیسم و...، تحریک جوانان در مسائل جنسی و عضوگیری از آنان برای ایجاد گروه های اینترنتی، تهیه و انتشار تصاویر تجاوز به عنف و زورگیری از دختران و بانوان ایرانی و انتشار تصاویر برهنه دختران و بانوان ایرانی از طریق دوربین مخفی و هک وب کم از سوی قاضی مقیسه محاکمه و به اعدام محکوم شد.



عبدالحسین هراتی (هتاك به امام خميني)

«عبدالحسین هراتی» چندي پيش از سوي مسئولان دانشگاه آزاد به عنوان سرپرست اداره کل اسناد و مدارک دانشگاه آزاد منصوب شد اما با روشن شدن سوابق و مواضع هراتی بعد از مدتي وي از اين سمت كنار گذاشته شد.

 

حجت‌‌الاسلام طه هاشمی درباره نتایج بررسی‌های این معاونت درباره عبدالحسین هراتي گفت: با توجه به بررسی‌های انجام شده و علیرغم جواب مثبت استعلام‌های وزارت اطلاعات و حراست دانشگاه آزاد به این نتیجه رسیدیم که به کار آقای هراتی در دانشگاه آزاد پایان دهیم.
 


 

هراتی پيشتر، سرپرست سابق اداره کل اسناد و مدارک دانشگاه آزاد اسلامی و مشاور فرهنگی، اجتماعی و رسانه‌ای رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده است. او پس از حوادث انتخابات ۱۳۸۸، در نامه‌ای به مهدی کروبی از اقدامات میرحسین موسوی و وی تقدیر و از انقلاب اسلامی و عملکرد و افکار امام خمینی (ره) بشدت انتقاد کرد.

 


محمد علی طاهری (رهبر فرقه كيهاني)

چند سالی است فرقه‌ای به نام کیهانی با بحث ادعای درمان و درمان‌گری در جامعه فعالیت خود را آغاز کرده و تلاش دارد این بحث درمان‌گری را با نگرش عرفانی بیان و در این مورد استناداتی از قرآن نیز بیاورد تا این تصور بوجود آید که فعالیت های آنان ریشه قرآنی دارد. رهبر این فرقه کار خود را به شیوه مدیتیشن آغاز کرده است.

وی سال گذشته یک بار دستگیر شد(۲۹ فروردین ۸۹) و دو ماه در بازداشت به سر برد. در بازداشت مشخص شد طاهری اقداماتی بر ضدامنیت کشور انجام داده است. طاهری قبل از دستگیری سفرهایی را به برخی کشورهای اروپایی داشته است و پس از هماهنگی در برخی از کشورها دفتر تشکیل داده و فعالیت را در این کشورها آغاز کرده است. طاهری ارتباطات قوی با کشورهایی که الان پایگاه آمریکا در منطقه است برقرار کرده است.



هادي حيدري ( كاريكاتوريست توهين كننده به ارزش هاي اسلامي و از فعالان فتنه ۸۸)

پس از شروع فتنه در سال ۱۳۸۸ وی با شرکت در تجمعات و اغتشاشات و آشوب‌های غیر قانونی به جمع براندازان نظام جمهوری اسلامی پیوست اما همانند دیگر اعضای حزب متبوعش به زندان نرفت. وی در بیرون از زندان مسیر دیگری را در فتنه دنبال می‌کرد، او با کشیدن طرح‌ها و کاریکاتورهایی از زندانیان امنیتی اعم از مرتبطین با گروهک تروریستی منافقین تا طرفداران تجزیه ایران قصد آن داشت تا نام محکومان امنیتی را بر سر زبان‌ها زنده نگهدارد.



همکاری‌ حیدری با روزنامه‌های زنجیره‌ای حتی با توقیف مطبوعاتی که به دلیل جرایم امنیتی از انتشارشان جلوگیری شده بود متوقف نشد بلکه در سال ۱۳۸۲ مدیر هنری روزنامه وقایع اتفاقیه(به مدیر مسئولی مصطفی خانزادی) می‌شود وسپس به عنوان دبیر سرویس طرح و کاریکاتور روزنامه اقبال در سال‌های ۱۳۸۳ و ۱۳۸۴ می‌شود.

 

از سال ۱۳۸۴ تا سال ۱۳۸۸ نیز به عنوان دبیر سرویس کاریکاتور ارگان رسمی حزب غیرقانونی اعتماد ملی انتخاب می‌شود و از همان‌جا ارتباط صمیمانه‌ای با مسیح علی‌نژاد برقرار می‌کند.


 


 

از دیگر اقدامات ضد امنیتی وی در دوران فتنه می‌توان به برنامه‌ریزی برای تجمعات عناصر ضد انقلاب به بهانه دعای کمیل و دیدار با خانواده‌های محکومان امنیتی اشاره کرد. او این کار را با همکاری فاطمه عرب‌سرخی دختر فیض الله عرب‌سرخی و علی‌رضا طاهری و محمد شفیعی انجام می‌داد.

 

در آخرین اقدام او می‌توان به کاریکاتوری که وی در روزنامه زنجیره‌ای شرق کشیده است اشاره کرد که وی در آن به رزمندگان دفاع مقدس اهنات کرده است. وی در این کاریکاتور این مطلب را به مخاطب القاء می‌کند که رزمندگان دفاع مقدس چشم بسته به جبهه‌های حق علیه باطل می‌رفتند.



غنچه قوامي (متهم به اقدام عليه امنيت ملي)

خرداد ماه سال جاري «غنچه قوامي» که واجد سابقه‌ بازداشت قبلی بوده، به طور اتفاقی توسط ماموران پلیس مستقر در ورزشگاه، بازداشت می‌گردد؛‌ وی پس از بازداشت، مبادرت به عکس‌برداری از مقر پلیس و افراد حاضر در آن جا می‌نماید.

نامبرده در همان روز بدون قید آزاد می‌شود. چند روز بعد او دوباره جهت دریافت اوراق هویتی خود مراجعه نموده بود، این بار از وی یک دستگاه تلفن همراه کشف می‌شود که حاوی تصاویر و فیلم‌های متعدد مرتبط با عوامل جریان فتنه بوده است.

 

در تاریخ ۸/۴/۱۳۹۳ با احضار متهم و برخی تحقیقات صورت گرفته، معلوم گردید نامبرده در فعالیت‌های تبلیغی علیه نظام مشارکت داشته و ضمن ارتباط با دست‌اندرکاران و مرتبطین شبکه‌های ماهواره‌ای از جمله شبکه‌ بی‌بی‌سی فارسی و اپوزیسیون خارج از کشور، در تجمعات و راهپیمایی‌های ضد نظام حضور داشته است.



با تحقیقات مقدماتی و صدور کیفرخواست برای متهم، پرونده‌ به دادگاه انقلاب اسلامی تهران ارسال شد و پس از ارجاع به یکی از شعب و نقض بخشی از قرار صادره از سوی دادسرا، پرونده جهت رسیدگی مجدد به دادسرا اعاده گردید و با اظهارنظر بازپرس، معد اعاده به دادگاه شده است.



حسين موسويان (متهم به تبلیغ علیه نظام)

زمانی که حسن روحانی مسئولیت پرونده هسته‌ای ایران را بر عهده داشت موسویان را به عنوان رئیس کمیته بین‌الملل به همکاری دعوت کرد. وی عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای بود و سخنگوی هیئت ایرانی به شمار می‌رفت.
 


 

با شروع کار دولت محمود احمدی‌نژاد و پس از پایان کار تیم قبلی مذاکره‌کنندگان، مسئولیت موسویان نیز به پایان رسید و جای خود را به جواد وعیدی داد.

 

در تاریخ ۱۰ اردیبهشت سال ۱۳۸۶ موسويان به اتهام ارتباط با بیگانگان و جاسوسی بازداشت شد.او پس از ۸ روز بازداشت، در تاریخ نوزدهم همان ماه با وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی آزاد شد.

 

در آن ايام رسانه ها اتهام وی را «ارتباط با بیگانگان و ارائه اطلاعات به آن‌ها» ذکر کردند اما بعدها سخنگوی قوه قضائیه از بی‌گناهی وی در خصوص اتهامات جاسوسی و ارائه اسناد نظام به بیگانگان توسط قاضی خبر داد و اعلام کرد در کیفرخواستی که علیه حسین موسویان تنظیم شده او تنها به تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی متهم گردیده و مجازات تعلیق از خدمات دولتی برای وی درخواست شده‌است.



مصطفی معین (متهم به فعالیت تبلیغی علیه نظام)



مصطفي معين وزير علوم دولت اصلاحات و كانديداي اصلاح‌طلبان در انتخابات رياست‌جمهوري هشتم، در سال ۹۳ به اتهام فعاليت تبليغي عليه نظام از سوي دادگاه انقلاب به جزاي نقدي بدل از يك سال حبس محكوم شد.



سید محمود علیزاده طباطبایی که وکیل مصطفی معین در آن روزها بود، در گفت و گو با رسانه‌ها ضمن تایید خبر محکومیت معین گفت: موكل به اتهام فعاليت تبليغي عليه نظام در ارتباط با مطلبي كه سال ۸۸ روي وبلاگ خود قرار داده بود، به يك سال حبس از سوي شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب محكوم شد.



وی بر همین اساس خاطرنشان کرد: دکتر مصطفی معین در سال ۸۸ در وبلاگ شخصی خود مطلبی تحت عنوان «آسایش دوگیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا» منتشر کرده است که در این مطلب ضمن طرح مسایل اجتماعی انتقاداتی نیز مطرح کرده بود که در این راستا پرونده‌ای در شعبه ۱۲ دادسرای انقلاب تشکیل و با صدور قرار مجرمیت، پرونده به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه ارجاع شد‌. ‌



صبا آذرپیک (جاسوس در پوشش خبرنگار و روزنامه نگار)

صبا آذر پیک روزنامه نگار اصلاح طلب است که اوایل خرداد سال جاری بازداشت شده بود. وی که با برخی از نشریات اصلاح‌طلب همکاری داشته، پیش از این نیز در بهمن سال ۹۱ بازداشت شده بود.



آذرپیک که در هفته‌نامه «تجارت فردا» و روزنامه «اعتماد» فعالیت می‌کرد، پس از انتشار مطالبی در فیس بوک خود و همچنین همکاری با رسانه های معاند نظام، بازداشت شد.


 


 

برخلاف آنچه که برخی از رسانه‌های زنجیره ای در مورد وی مبنی بر بی گناهی بودنش می نویسند، این شخص ارتباط مستمر با رسانه های معاند داشته و حمایت وی از این رسانه ها موجب شده است تا این رسانه ها نیز به طور متقابل دست به حمایت بی سابقه ای از وی بزنند.



این جاسوس در پوشش خبرنگاری با بازتاب اخبار کذب از رسانه های معاند گاهاً این اخبار را تحلیل نیز کرده است و در حمایت از آنها نیز مطالبی را نوشته است.



حسین نورانی نژاد (متهم به اجتماع و تبانی برای اقدام علیه امنیت نظام)

حسین نورانی نژاد، روزنامه‌نگار، رئیس کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی جبهه مشارکت و عضو گروه مشاوران خاتمی، سه ماه بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ بازداشت و به اتهام اقدام علیه امنیت ملی محاکمه شده بود. وی پس از گذراندن یک سال زندان، در شهریور سال ۱۳۸۹ آزاد شد.
 


 

نورانی نژاد مدتی پس از آزادی از زندان، به همراه همسر خود پرستو سرمدی برای ادامه تحصیل به استرالیا رفت. پس از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۲، ابتدا پرستو سرمدی و پس از مدتی حسین نورانی نژاد به ایران سفر کردند.

این فعال سیاسی یکبار دیگر و اوایل اردیبهشت ۹۳ نیز بازداشت و به اتهام اجتماع و تبانی برای اقدام علیه امنیت نظام و فعالیت تبلیغی علیه نظام به ۶ سال حبس تعزیری محکوم گردید.



فائزه و فاطمه هاشمی

فائزه هاشمی دختر دوم هاشمی رفسنجانی که به جرم فعالیت تبلیغی علیه نظام سابقه محکومیت به ۶ ماه حبس و ۵ سال محرومیت از فعالیت های سیاسی، فرهنگی و مطبوعاتی را در کارنامه خود می بیند و نقش فعالی در اغتشاشات سال۸۸ داشت یکی دیگر از موکلین سید محمود علیزاده طباطبایی است.
 

 

اواخر مرداد ماه سال ۹۱ بود که فاطمه هاشمی دختر اول هاشمی رفسنجانی به دلیل ارائه اظهاراتش درباره مباحث مطرح شده در جلسات رای اعتماد به وزیران پیشنهادی دولت یازدهم در یکی از رسانه‌ها، به شعبه ۱۲ دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شد. حدود یک ماه بعد قرار مجرمیت وی صادر و پرونده مربوطه به شعبه اول دادگاه انقلاب ارسال شد.



دادگاه رسیدگی به اتهامات فاطمه هاشمی رفسنجانی ۱۸ دی ماه سال ۹۲ در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی احمدزاده برگزار شده و سرانجام اوایل بهمن همان سال، دادگاه با استناد به مواد ۴۴، ۴۶، ۵۰ و ۵۴ قانون مجازات اسلامی وی را به شش ماه حبس که به مدت دو سال تعلیق شده است، محکوم کرد.

 

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.