ID : 9713178

وزارت علوم چگونه پشت قباله افراطیون رفت؟


چرا همه 6 گزینه معرفی شده برای تصدی وزارت علوم از سوی رئیس‌جمهور به افراطیون مدعی اصلاح‌طلب منتسب بوده‌اند؟ این پرسش ظرف یک سال گذشته ذهن ناظران و تحلیلگران را به خود مشغول کرده است.

به گزارش یزدرسا ،پاسخ را شاید بتوان از فردی به نام جعفر توفیقی پرسید. او چند روز پیش به روزنامه زنجیره‌ای آرمان گفت روحانی درباره وزرای پیشنهادی علوم از مسیر طی شده کوتاه نمی‌آید و قصد دارد همین مسیر را ادامه دهد.


اما توفیقی چگونه با این قاطعیت سخن می‌گوید و به نوعی تاکید می‌ورزد که وزارت علوم پشت قباله اصلاح‌طلبان است؟ توفیقی همان کسی است که سال 88 و در دوره التهاب‌آفرینی افراطیون با دروغ شرم‌آور تقلب، نقش‌آفرینی می‌کرد. او ضمن سخنانی که ویدئوی آن هم‌اکنون در فضای مجازی موجود است به جای آرام کردن دانشجویان و دعوت آنها به آرامش و تدبیر، ادعا می‌کند 24 میلیون رای موسوی به اسم کس دیگری رفته و خوانده شده است!


افراطیون و فتنه‌گران برای این ادعای خائنانه خود هیچ سندی ارائه نکردند و حتی خاتمی در جلسات خصوصی گفت من اعتقاد ندارم تقلب صورت گرفته است. 4 سال پس از آن دروغ بزرگ، حسن روحانی تنها با 270 هزار رای بیش از 50 درصد آرا رئیس‌جمهور شد.


پس از این انتخاب کمیته‌هایی را مامور جمع‌آوری اسامی افراد ذی‌صلاح برای تصدی وزارتخانه‌ها کرد؛ جعفر توفیقی با وجود سابقه سیاه خود در سال 88 رئیس یکی از همین کمیته‌ها شد و از آنجا مدیریت در سایه ایجاد تنش در حوزه وزارت علوم را کلید زد.


وبسایت امید وابسته به عارف 12 تیر 92 در مصاحبه از قول معصومه ابتکار نوشت: تیم مشاور آقای روحانی و شخص ایشان همواره در مشاوره گرفتن از چهره‌های اصلاح‌طلب تاکید داشتند. در همین راستا به خواست آقای روحانی چندین کمیته مشاوره تشکیل شده، به عنوان مثال بنده به عنوان رئيس کمیته محیط زیست، دکتر توفیقی به عنوان رئیس کمیته وزارت علوم و تحقیقات، آقای نجفی برای کمیته وزارت آموزش و پرورش و آقای مسجد جامعی برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتخاب شده‌ایم.


همچنین محمدعلی نجفی سخنگوی کمیته 7 نفره اصلاح‌طلبان و خاتمی 23 تیر 92 در مصاحبه با مجله آسمان، ضمن بیان اینکه «روحانی جزو 4 نامزد اصلاح‌طلبان نبود» و «در آخرین نظرسنجی اصلاح‌طلبان، روحانی 12/8 درصد و عارف 8 درصد رای داشتند»، اظهار داشت: الان عده زیادی از اعضای شورای اصلاح‌طلبان در کارگروه‌ها و کمیته‌های مختلف [تشکیل کابینه] دخیل هستند. 3 کمیته سیاسی، اقتصادی و فرهنگی-اجتماعی هستیم 12 تا 13 کارگروه داریم که هر یک از آنها مربوط به یکی از وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی این بخش است که بنده هم، مسئولیت کارگروه آموزش و پرورش را دارم. آقای دکتر توفیقی که رئیس ستاد دکتر عارف بودند، مسئول کارگروه فرهنگ و آموزش عالی هستند.


مرداد همان سال ترکان مشاور ارشد روحانی خبر داد که احتمالا توفیقی به عنوان وزیر به مجلس معرفی می‌شود. اما با توجه به مخالفت نمایندگان این اتفاق نیفتاد. در عین حال توفیقی پس از عدم رای اعتماد نمایندگان مجلس به میلی منفرد، مدتی سرپرست وزارت علوم شد که در همین دوره به برکناری برخی روسای دانشگاه‌ها و به کارگماری مهره‌های افراطی اقدام کرد. وی در دوره اصلاحات مدتی وزیر علوم بود.


بی‌ثباتی و سیاست‌زدگی از جمله خواسته‌های افراطیون درباره وزارت علوم است. آنها همچنین مایلند وزارت علوم را به موضوع تقابل دولت و مجلس تبدیل کنند. این طیف در مدت حضور خود در وزارت علوم، دانشگاه را تبدیل به مرکز تشنج و بحران کردند و سرعت بالای رشد علمی در کشور را با مزاحمت روبرو کردند. فتنه سال 78 توسط افراطیون مدعی اصلاح‌طلبی و از دانشگاه کلید زده شد و به تدریج گروهک‌های وابسته به آمریکا پشت ماجرا آفتابی شدند.

منبع:کیهان

انتهای پیام/ص




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.