ID : 13914684
رئيس اداره محيط زيست اردكان هشدار داد

نفوذ فاضلاب وسموم شيميايي به محل برداشت آب اردکان در کویرسیاه‌کوه


رئيس اداره محيط زيست اردكان هشدار داد: كويرسياه كوه آخرين محل برداشت آب برای این شهرستان مي باشد و تمام سموم و مواد شيميايي از ديگر شهرستان ها سرازير این حوزه اي مي شود که نفوذ آب فاضلاب و سموم شيميايي به این منطقه وضعيت بحراني و فجيح را براي همشهريان ايجاد خواهد كرد.

به گزارش یزد رسا، رئیس اداره محیط زیست اردکان در گفتگو با اردکان گویا اظهار داشت: اگر به پيشينه تاريخي استان يزد و بخصوص شهرستان اردكان نگاه کنیم، به اين واقعيت پي مي بريم  كه اين مردم با شرايط اقليمي اين منطقه نظير كشت و برداشت و ايجاد صنايع  سازگار بوده اند و اين در حالي بوده است كه در گذشته كشاورزان اين منطقه  به كشت كلوزه و توليد پنبه مي پرداختند .

عزیزی  اضافه كرد: در آن زمان مردم اردکان صنايع نساجي را در این شهرستان رونق داده واستان يزد و شهرستان اردكان را به عنوان قطب صنايع نساجي در كشور و توليد پارچه هاي نخي مطرح نموده بودند .


رئيس اداره محيط زيست اردكان با بيان اينكه اين صنعت با اقيلم ما سازگار بود تصريح كرد: متاسفانه با آمدن صنايع وابسته به آب و ايجاد آلايندگي  این صنایع مشكلاتي براي محيط زيست ايجاد شده است.


وي در ادامه به مشكل زيست محيطي كه آب شيرين کن ايجاد مي كند اشاره و افزود: يك آب شيرين كن در دشت ساغند مستقر است كه  آب مصرفي واحد صنعتي را تامين مي كند ولي پساب آن در محيط  كوير رها و مسلما در آينده نه چندان دور باعث مشكلات زيست محيطي در این منطقه خواهد شد.


رئيس اداره محيط زيست اردكان در ادامه با  به مساله و معضل ريزگردها اشاره كرد و ادامه داد: سطح مراتع به دليل خشكسالي هاي پي در پي  خشك و در نتیجه، آستانه تحمل خاك كاهش يافته كه خود باعث مشكلات ريزگرد و روان شدن آب هاي سطحي و شست وشوي خاك و مشكلات زيست محيطي شده است .


عزيزي گفت: برداشت بي رويه آب از دشت ها و كويرهاي شهرستان باعث افت سطح آب كويرها و باتلاق هاي شهرستان شده كه خود باعث ايجاد نمك و تجمع لايه نمك بر روي سطح اين مناطق شده كه در آينده با مشكل ريزگرد هاي نمك و ذرات معلق در شهرستان خواهيم بود.


وي با تاكيد بر اينكه اگر طرح ها اجرا شود و مسائل  زيست محيطي  در آن در نظر گرفته نشود شهرستان و محور تجمع جمعيتي با مشكلات زيست محيطي عديده اي مواجه خواهد شد افزود: مساله ديگري كه بايد مسوولان و مديران جهاد كشاورزي در بخش كشاورزي مورد توجه داشته باشند استفاده از سموم وكودهاي شيميايي است .


رئيس اداره محيط زيست اردكان هشدار داد: كويرسياه كوه آخرين محل برداشت آب برای این شهرستان مي باشد و تمام سموم و مواد شيميايي از ديگر شهرستان ها سرازير این حوزه اي مي شود که این نفوذ آب فاضلاب و سموم شيميايي به این منطقه وضعيت بحراني و فجيح را براي همشهريان ايجاد خواهد كرد.

انتهای پیام/ع




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


roohy
اين خواسته حق همه استان يزد است نه يك شهر كه شما دائم از آن دم مي زنيد .
اين ها( مسوولان شهر خاص) مي خواهند از فولاد و گندله و چادر ملو باج بگيرند و الا فرماندار و نماينده و شوراي شهر شون همه باهمند . متاسفانه اين شهر خاص سرمايه هاي عمومي استان يزد را به نفع خود مصادر ه كرده و با تسلط بر معدن چادر ملو كه متعلق به همه استان يزد است علاوه بر اينكه ساليانه بيش از 55 مليارد تومان از عوارض اين معدن را نصيب خود مي كند ( خود اقاي تابش پارسال اعلام كرده بود) بيش از 3 هزار مليارد تومان سرمايه گذاري اين معدن در اين شهر نيز انجام شده كه همه از رانت اقاي تابش و از نفوذ او در دولت ها هفتم و هشتم و نهم و دهم و يازدهم بوده و مي باشد و اين موضوع موجبات بي عدالتي در استان ، عدم توازن منطقه اي و برهم زدن شرايط زيست محيطي منطقه و الودگي هوا و …. را نيز بدنبال داشته است . بايد اول از همه بي عدالتي در حق مردم ديگر شهرهاي استان يزد در اين موضوع خاص (چادرملو و شركت هاي تابعه اش) پيگيري و جبران بي عدالتي در ساير شهر هاي استان يزد بشود نه اين كه هر روز بر دامنه توسعه طلبي و زياده خواهي شان افزوده شود. اقاي جوكار و زارع زاده دو نماينده محترم استان يزد بارها پيگيري كرده اند اما هنوز كاري انجام نشده است . شما سايت محترم هم بهتر است فقط يك جانبه عمل نكنيد و كل استان يزد را دريابيد لطفا اين مطلب را درج كنيد و از ديگر سايتهاي استان هم بخواهيد كه اين موضوع را پيگيري كنند
0 (0 Votes)
Posted on ۱۳۹۴/۰۴/۱۰ ۱۰:۰۹.