مسکو فعالیت بنیاد جورج سوروس را ممنوع اعلام کرد
به گزارش یزد رسا مشرق نوشت: "مارینا گریدناوا" سخنگوی دادستان کل روسیه ساعاتی پیش اعلام کرد که روسیه در جدیدترین حرکت خود، اقدام به منع فعالیت بنیاد سوروس در خاک این کشور کرد. به گزارش خبرگزاری "راشا تودی" دادستان این کشور در اقدامی جدی فعالیت "بنیاد جامعه باز جورج سوروس" را منافی منافع و امنیت ملی روسیه دانست و به مردم روسیه اعلام کرد که هرگونه اعتماد به و ارتباط با این بنیاد و سازمانهای مشابه اکیدا اشتباه و ممنوع است و تبعات بدی دارد.

بنیاد "خیرخواهانه" سوروس، متعلق به "جورج سوروس" -سیاستمدار و سرمایه دار آمریکایی- است و در سال ۱۹۹۳ تأسیس شد و طبق گزارش خود از آن زمان تاکنون 11 میلیارد دلار هزینه برای امور خود کرده است. نام بنیاد از کتاب سال 1945 کارل پوپر به نام "جامعه باز و دشمنان آن" گرفته شد. این موسسه که طبق ادعای خود در سال 2014، 827 میلیون دلار صرف فعالیتهای خود کرده بود پس از "بنیاد بیل و ملیندا گیتس" دومین بنیاد قدرتمند آمریکا از حیث مالی است.
هدف این موسسه، آن طور که خود ادعا میکند ایجاد و حفظ ساختارها و نهادهای جامعه باز است. سوروس و رسانههای غربی، مدعی هستند که فعالیت بنیاد مذکور از کمک انساندوستانه گرفته تا بهداشت عمومی و رعایت حقوق بشر و اصلاحات اقتصادی گستردگی دارد. سوروس در بیش از ۳۰ کشور جهان از جمله جمهوریهای آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان، اوکراین، تاجیکستان، روسیه، گرجستان، قرقیزستان، قزاقستان و مولداوی نمایندگی فعال دارد.

مسکو، در ماه جولای در قالب برنامهای که حضور و فعالیت سازمانهای مردمنهاد خارجی در حوزه "حمایت از دموکراسی" را ممنوع میکرد، نام این بنیاد را در راس این گروهها قرار داد اما بنا بر دلایلی از اخراج عوامل این موسسه از خاک روسیه امتناع کرد. این بنیاد نیز به گسترش دادن دامنه معارضه نرم خود علیه کرملین ادامه داد. در سال 88 نیز معاونت خارجی "وزارت اطلاعات" ایران لیستی از اسامی 60 مؤسسه و شرکت خارجی فعال در اغتشاشات بعد از انتخابات ریاستجمهوری آن سال را اعلام و هرگونه همکاری با این مؤسسات را ممنوع و غیرقانونی اعلام کرد. اولین مورد در میان این اسامی، "بنیاد سوروس"" بود.

جورج سوروس سال گذشته خود به قرقیزستان رفت تا مانع از ورود قرقیزستان به اتحاد اقتصادی اوراسیا شود. وی معتقد بوده و هست که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه با اقدامات خود در اوکراین مسیر اشتباهی را برگزیده است. نقش بنیاد سوروس در حمایت فکری و مالی مخالفان همگرایی با روسیه را به هیچ وجه نباید دست کم گرفت. بر اساس اعلام بانک توسعه اوراسیا، تعداد طرفداران همگرایی در چارچوب اتحادیه گمرکی و اوراسیا تا 50 درصد کاهش داشته در حالی که تعداد مخالفان در حال افزایش میباشد. تمرکز سوروس و آمریکا اکنون بر انتخابات پارلمانی قرقیزستان است و در سابقه فعالیت آنها به خوبی میتوان ایجاد انقلابهای رنگی در کشورهای پسا شوروی را دید که از آن دست میتوان به گرجستان، ازبکستان، و قرقیزستان طی سه دهه گذشته اشاره کرد. بطوری که در اوکراین و قرقیزستان با توجیه تقلبی بودن نتایج انتخابات و غصب قدرت توسط گروهی خاص، شاهد 2 مرتبه سقوط قدرت بودیم.



منابع:
https://www.rt.com/politics/323919-soros-foundation-recognized-as-undesirable/
https://www.opensocietyfoundations.org/voices/our-commitment-open-society-russia
http://rbth.com/politics_and_society/2015/11/30/soros-foundation-recognized-undesirable-in-rusia_545789
http://www.newsweek.com/soros-foundation-outlawed-russian-parliament-352251
Related Assets:
-
حامیان فتنه صلاحیت تصدی هیچ پستی در جمهوری اسلامی ایران را ندارند
-
از دیدارهای برنامه ریزی شده تا پیام های «یهویی»!
-
سوء استفاده از مجلس ترحیم آیت الله هدایی برای احیای یکی از سران فتنه!
-
دیدار کادر فنی و بازیکنان تیم والیبال اردکان با یکی از سران فتنه! +تصاویر
-
جناب استاندار ! چه چیز شما را برآشفته است؟!
-
فتنه گر فرزند فاضل امام راحل (ره) شد!