مرگ برآمریکا شعار استراتژیک ماست/ امسال 13 آبان محکمتر از گذشته برگزار می شود
مریم ورزدار در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار حوزه زنان یزد رسا به برخی سؤالات درباره موضوعات روز پاسخ داد و به مناسبت 13 آبان در خصوص دشمنی های آمریکا با ایران گفت: یک نکته اساسی در رابطه با سایر کشورها به ویژه آمریکا وجود دارد که باید صبغه و پیشینه را لحاظ کنیم و به کسانی که به برخی ارتباطات خوشبین هستند و می گویند سرمان را پایین بیندازیم و به کسی کاری نداشته باشیم؛ می گوییم ما در یک موقعیت سوق الجیشی قرار گرفتیم که اگر ما به آنها کار نداشته باشیم آنها به ما کار دارند.
وی تصریح کرد: حکایت ما و ابرقدرتها حکایت به ظاهر پوستین زیبا در آب و در واقع خرس درنده در حال شنا در آب است که هر چقدر ما بخواهیم مسالمت آمیز فکر کنیم و خود را از پوستین جدا کنیم در واقع این حیوان درنده ما را رها نمی کند و امریکایی ها هیچ گاه نمی گذارند ما مسالمت آمیز زندگی کنیم.
استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: ایران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی برای آمریکایی ها سفره باز رایگان و آبشجور نعمتهای دنیایی آنها بود و هر عصبانیتی که داشتند سر ملت ما خالی می کردندکه نمونه آن قوانین کاپیتولاسیون بود و پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تسخیر لانه جاسوسی این آمادگی را از دست دادند و به فلاکت وگدایی افتادند.
ورزدار افزود: ما خیلی خوشبین در ارتباط با بحث آمریکا نیستیم زیرا هم در قانون الهی آمده و هم در قانون اساسی ما خصومت با ظالم تصویب شده است و ما نمی توایم نسبت به ظلمی که حداقل در حق ما انجام می شود بی تفاوت باشیم.
وی تأکید کرد: شعار مرگ بر آمریکا یک شعار استراتژیک ماست و بارها در اسناد و سخنان حضرت امام خمینی(ره) ذکر شده است و نمی توانیم این شعار را حذف کنیم.
معاون بسیج جامعه زنان کشور ابراز کرد: امسال با توجه به موضع گیری های خصمانه آمریکا و برخی سخنان درباره حذف این شعار، 13 آبان را کوبنده تر و باشکوهتر از سالهای گذشته برگزار می کنیم.
وی با اشاره به دروغ پردازی های آمریکا در چند هفته گذشته علیه مردم ایران و مقامات ایرانی گفت: اگر بحث مذاکره است با ماهیت آمریکایی ها که می خواهند ابرقدرتی خود را مطرح کنند و قیم مآبانه با مردم ایران برخورد کند وجه المصالحه قرار نمی دهیم .
ورزدار افزود: هنوز تغییری در آمریکایی ها مشاهده نشده است که شعار مرگ بر آمریکا را حذف کنیم و ما هنوز بعد از نماز ها به صورت ذکر مطرح می کنیم و بغضی که نسبت به این ها داریم تبدیل به محبت نخواهد شد .
*دفترچه خاطرات هاشمی برای ما سند نیست
این پژوهشگر مسائل سیاسی و اجتماعی در خصوص انتشار نامه هاشمی رفسنجانی درمورد خاطره حذف شعار مرگ بر آمريكا گفت: خیلی خاطرات ایشان را مردم ما سند نمی دانند زیرا سند برای مردم ما صحیفه نور امام خمینی(ره) است و ایشان در نوشتن خاطراتشان مختار هستند و ما به عنوان سند به خاطرات هاشمی نگاه نمی کنیم و آیندگان هم به همین منوال فکر می کنند و به عنوان سند نگاه نمی کنند.
ورزدار تصریح کرد:ما یک سند تاریخی شفاف و روشن داریم و وقتی امام نامه ای را پاسخ نداده اند آیا هاشمی به دنبال پاسخ آن تماس نگرفته است زیرا موضع امام روشن بوده است و دفترچه خاطرات هاشمی برای ما سند نیست.
*فرهنگ ایثار و شهادت با فرهنگ رهبر معظم انقلاب و امام خمینی(ره) عجین شده است
کارشناس مسایل سیاسی و اجتماعی در خصوص درج مطلب توهین آمیز نعیمه اشراقی در صفحه فیسبوک خودش در مورد خانواده شهدا با ابراز تأسف از وجود پدیده " طرح و تکذیب " در جامعه گفت: باید جلوی این پدیده گرفته شود و نباید به راحتی یک موضوع مطرح شود و به راحتی تکذیب شود زیرا اثرات و پیامدهای منفی آن را نمی توانیم مورد غفلت قرار دهیم.
ورزدار اظهار داشت: گرچه تکذیب هایی از جانب اشراقی صورت گرفت ولی پیامدهای منفی آن نمی توانیم مورد غفلت قرار دهیم و موج خشمی که از سوی فرزندان و خانواده شهدا ایجاد شد هنوز وجود دارد تا دیگر اینگونه اشتباهات تکرار نشود.
وی با یاداوری قداست فرهنگ شهادت در بین آحاد مردم ایران افزود: فرهنگ انقلاب اسلامی تا امروز آبشخور فرهنگ ایثار و شهادت بوده است و نباید مورد استحاله، تمسخر و دستخوش تغییرات شود.
جانشین بسیج جامعه زنان کشور با ابراز تأسف از برخی توهین ها به حجاب و ارزش های دینی اظهار داشت: توهین به فرهنگ شهادت برای اولین بار اینگونه مورد تمسخر قرار گرفته است و اعتراض ابتدا از طرف خانواده های شهدا که فرهنگ ایثار و شهادت را به صورت ملموس درک کرده اند انجام شد.
ورزدار در پاسخ به این سؤال که چرا نعیمه اشراقی صفحه فیسبوک خود را نبسته است اظهار داشت: نعیمه اشراقی که قول داده بود صفحه فیسبوک خود را ببندد هنوز نبسته است که به یک بازی شبیه است و رنگ و لعابی جز بی فرهنگی از آن مشاهده نمی شود.
وی افزود: برخی از اقشار جامعه و نخبگان و فرهیختگان خواستار واکنش اقشار مختلف جامعه به این توهین بی سابقه بودند و عکس العمل زیادی نشان داده اند .
وی به همه افرادی که به قصد خیر یا سوء می خواهند وارد عرصه شهید و شهادت شوند هشدار داد: افرادی که به قصد خیر یا سوء می خواهند وارد شوند بدانند در به چه عرصه ای وارد شده اند و هر حرفی را در این حوزه نزنند.
جانشین بسیج جامعه زنان کشور با تأکید بر این مطلب که فرهنگ ایثار و شهادت با فرهنگ رهبرمعظم انقلاب عجین شده است تصریح کرد:هجو وشوخی که مطرح کردند باید بدانند که یک طرف قضیه بحث حضرت امام راحل و ولایت است.
ورزدار افزود: مردم برنمی تابند که عرصه ایثار و شهادت و حضرت امام(ره) که در یک جا تعریف شده اند دستخوش تمسخر و استهزاء بیت امام قرار گیرد.
*توقع خانواده شهدا از مؤسسه نشر آثار امام این بود که زودتر وارد عمل می شد
جانشین بسیج جامعه زنان کشور در ادامه این گفتگو در پاسخ به این سؤال که چرا مؤسسه نشر آثار حضرت امام(ره) اقدام جدی درباره جلوگیری از تحریف سخنان امام انجام نمی دهد گفت: توقعی که مردم به ویژه خانواده شهدا و نخبگان جامعه از مؤسسه نشر آثار امام داشتند این بود که زودتر از جامعه و تیزبین تر باید عکس العمل نشان می دادند و صرف اننتشار "حفظ آثار" نیست بلکه یک بخش آن انتشار و یک بخش جلوگیری از انحرافات است.
ورزدار تصریح کرد: برخی نخبگان و خانواده شهدا مطرح کردند که اگر مؤسسه حفظ و نشر آثار حس و حال اولیه را ندارد ما خودمان آن را اداره کنیم و اجازه نمی دهیم بر اساس اسنادی که موجود است تحریفاتی به هر عنوانی از جمله یک روز به عنوان حذف شعار مرگ بر آمریکا و یک روز تحت عنوان شوخی های زمان جنگ صورت گیرد و ما ساکت نخواهیم نشست.
کارشناس مسایل سیاسی با تأکید بر این مطلب که امورات مرتبط با حضرت امام(ره) حتی حرم مطهر امام و مؤسسه حفظ و نشر آثار، جماران و... نسبت پذیر نیستند و نمی توان آن را به افراد خاصی منتسب کرد اظهار داشت: افرادی که مسؤول حفظ این آثار هستند نباید با بی التفاتی و بی توجهی از کنار این مسایل عبور کنند.
ورزدار ابراز کرد: ما باید نسل آینده و آیندگانی را که بعد از ما می آیند در نظر بگیریم و اگر افراد امروز بی انگیزه و بی دغدغه باشند آیندگان ما چه تعریفی از حضرت امام خواهند داشت و چه کسی قرار است از آثار امام دفاع کند؟
وی افزود: ما باید اکنون به هر چیزی که به امام نسبت دارد مثل جماران، حرم مطهر، سخنرانی ها، آثار مکتوب و... به خاطر باقی ماندن سند تاریخی که نقطه عطف تاریخی ایران اسلامی است حساسیت نشان دهیم و حفظ و حراست آن دغدغه خاطر را نشان دهیم.