ID : 13690553
کارشناس مبارزه با مواد مخدر استان یزد:

قرص های «ژلوفن و پروفن» با 16 عارضه اعتیاد آور است


کارشناس مبارزه با مواد مخدر استان یزد با بیان رواج مصرف برخی قرص ها مسکن از جمله ژلوفن و بروفن گفت: این قرص ها اعتیاد آور است و 16 عارضه دارد که مهمترین آن پوکی استخوان، ایجاد مشکلات شنوایی و تأخیر در عکس العمل های سریع مغزی است.

به گزارش یزد رسا، در این همایش استاد صالحی زاده از کارشناسان مجرب استان پیرامون آشنائی با مواد مخدر و پیشگیری و مقابله با اعتیاد و نحوه مواجه و برخورد با سایر آسیب های اجتماعی به ویژه شبکه های اجتماعی مطالبی بیان و نحوه استفاده صحیح از گوشی تلفن های همراه را به منظور سوء استفاده دشمنان برای شرکت کنندگان تشریح کرد

 صالحی زاده  افزود: ما نمی توانیم جامعه ای بدون آسیب داشته باشیم اما می توانیم میزان این آسیب ها را به حداقل برسانیم.

کارشناس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرمانده نیروی انتظامی استان یزد در بخش اول سخنان خود به مواد مخدر پرداخت و با اشاره به تشویق نمودن بعضی افراد به استفاده از مواد مخدر گفت: بعضی افراد به دیگران پیشنهاد می کنند اگر از این ماده استفاده کنید مشکلی که دارید حل می شود؛ متأسفانه استفاده می کنند و به این ماده وابسته می شوند و کسی هم که از این مواد را استفاده نمود، در ترک نمودن آن با مشکل مواجه می شود. 

 سرگرد صالحی زاده با بیان اینکه هدف گیری استکبار جهانی به ترویج مواد مخدر و محرک در خانواده است با تبیین مسائل دوران جوانی و خطراتی که در این دوران کمین نسل جوان است گفت: استکبار جهانی می خواهد با فروپاشی خانواده ها صدمات فراوانی بر جامعه وارد نماید.

وی با اشاره به وضعیت سوء مصرف مواد و آسیب های ناشی از آن گفت: نیكوتن ماده ای است که در سیگار وجود دارد و به اندازه هروئین، كوكائین و شیشه اعتیادآور است و با گذشت زمان، فرد از نظر جسمی و روحی به نیكوتین وابسته می شود و لذا هرچه لذت مواد بیشتر باشد اعتیاد آوری آن بیشتر و ترک آن مشکل تر خواهد بود. 

صالحی زاده گفت: 2500 نوع ماده مخدر در جهان وجود دارد که ماده مخدر شیشه به صورت 70 نوع به ایران وارد شده است.

وی با بیان رواج مصرف برخی قرص ها مسکن از جمله ژلوفن و بروفن گفت: این قرص ها اعتیاد آورد است و 16 عارضه دارد که مهمترین آن پوکی استخوان، ایجاد مشکلات شنوایی و تأخیر در عکس العمل های سریع مغزی است.

کارشناس مبارزه با مواد مخدر استان یزد همچنین به داروهایی که از طریق ماهواره ها تبلیغ می شود اشاره نمود و گفت: قرص هایی که از طریق ماهواره تبلیغ می شود عوارض بسیار زیادی دارد و لذا هرچه تبلیغ می شود باید اول آن را بشناسید و سپس استفاده کنید و تا می توانید فقط از داروهای گیاهی استفاده کنید.

 وی سوء ظن، توهم زایی و خشم را از عوارض مصرف مواد مخدر عنوان نمود و گفت: متوسط زمانی که متوجه می شوید فردی در خانواده معتاد شده است 6 ماه تا 2 سال است و هرچه شناخت بیشتری نسبت به عوارض مواد داشته باشید تشخیص فرد معتاد راحت تر است.

سرگرد صالحی زاده به لذت های معنوی از جمله نماز شب اشاره نمود و گفت: کسی که لذت معنوی را چشید دیگر به دنبال لذت مادی نمی رود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به شبکه های اجتماعی پرداخت و گفت: شبکه های اجتماعی از ماهواره و مواد مخدر بدتر است.

سرگرد صالحی زاده با بیان اینکه استکبار جهانی فرهنگ اسلامی در خانواده ها را هدف قرار داده است گفت: نتانیاهو در سال 2001 در کنگره آمریکا گفته است عراق و ایران باید از بین بروند؛ به عراق حمله نظامی و به ایران حمله رسانه ای کنید.

وی افزود: استکبار از طریق ماهواره ها وارد شد و موفق نشد به نقشه شوم خود دست یابد و اخیراً از طریق شبکه های اجتماعی وارد شده است که متأسفانه با توجه به دسترسی آسان به این شبکه ها یکسری تغییراتی اساسی در خانواده ها ایجاد نموده است که برخی آثار آن را در جامعه مشاهده می کنیم.

کارشناس مبارزه با مواد مخدر استان یزد با بیان اینکه شبکه های اجتماعی که بیشتر روی موبایل استفاده می شود هم خطرات اجتماعی دارد و هم خطرات فیزیکی گفت: سردرد، سرگیجه، درد گوش و پرخاشگری های بی مورد از مهمترین عوارض استفاده بیش از حد موبایل است که با قرص و دارو و کمتر استفاده کردن رفع می شود؛ امّا خطرات اجتماعی هم دارد که ترک آن مشکل است.

وی همچنین گفت: شبکه های اجتماعی برای جاسوسی و سرقت اطلاعات شخصی افراد راه اندازی شده است به طوری که در هنگام ثبت نام اولیه در شبکه های اجتماعی، اولین کاری که این شبکه ها انجام می دهند گرفتن اطلاعات از قبیل شماره تلفن ها و پیامک ها است؛ این برنامه ها طوری برنامه ریزی شده است که به شماره تلفن هایی که در گوشی ها به اسم دکتر، مهندس، رئیس، سرگرد، فرمانده و سایر موارد ذخیره شده است حساس می باشد و با کسانی که بیشتر در ارتباط هستید شناسایی می کند.

سرگرد صالحی زاده هک شدن در گروه ها، مشخص نبودن هویت زن و مرد و کلاهبرداری از این طریق، شناسایی مکان هایی که در آن حضور دارید، ذخیره اطلاعات شخصی و در اختیار قرار دادن به سازمان های جاسوسی تا در مواقع خاص از آن استفاده کنند را از دیگر مضرات شبکه های اجتماعی نام برد.

وی با بیان اینکه با شبکه های اجتماعی مخالف نیستم گفت: باید از این شبکه ها به روش صحیح و از شبکه های اجتماعی ایرانی استفاده نمود و حتی الامکان گوشی جداگانه های برای این کار داشته باشید؛ پسوند و پیشوند افرادی که شماره آنها را در گوشی ذخیره کرده اید حذف کنید و در هر گروهی عضو نشوید.

 صالحی زاده همچنین به خطرات استفاده از وای فا اشاره نمود و گفت: امواج وای فا برای مغز مضر است و باعث ایجاد اختلالات عصبی می شود؛ امکان نفوذ به شبکه وای فا 100 درصد وجود دارد و به اسم شما کارهای خلاف و کلاهبرداری هایی در اینترنت انجام می دهند ولذا باید حداقل در مودم خود آی پی مخصوص گوشی خود را وارد کنید و هنگام عدم استفاده آن را خاموش کنید و از متصل شدن به وای فا که در مکان های عمومی وجود دارد خودداری کنید.

پخش کلیپ عوارض و خطرات مصرف مواد مخدر، تصادفات صورت گرفته به دلیل عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و خطرات فیزیکی استفاده از موبایل از دیگر برنامه های این همایش بود.

این همایش توسط شورای فرعی مباره با مواد مخدر شهرستان بهاباد برگزار شد. 






summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.