فوت سه یزدی دیگر در شبانه روز گذشته
به گزارش یزدرسا، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: از ۵۳۶ نمونه گرفته شده از بیماران مشکوک به کرونا ویروس در شبانه روز گذشته، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۳۱۰ بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان شناسایی شدند.
وی با اشاره به شناسایی موارد جدید ابتلا به کرونا افزود: از این تعداد، ۲۹ نفر در بیمارستان های استان بستری و ۲۸۱ نفر در منزل دوره نقاهت خود را طی می کنند.
ابراهیم سلمانی اظهار داشت: در شبانه روز گذشته، سه بیمار مبتلا به کرونا در استان جان خود را از دست دادند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد عنوان کرد: در حال حاضر، ۵۰۰ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۹۸ نفر در بخش مراقبت های ویژه خدمات دریافت می کنند.
سلمانی از همشهریان خواست همچنان شیوهنامههای بهداشتی را رعایت و از برگزاری دورهمیهای خانوادگی و حضور در اماکن شلوغ جدا خودداری کنند.
انتهای پیام/