سال ۸۸ سفارتخانهها دست به یکی کرده بودند که بوسیله فتنهگران، نظام را براندازند
به گزارش یزدرسا ،اسماعل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در مصاحبه با نسیم اظهار داشت: بحث بیداری اسلامی یک خطر برای استکبار جهانی بوده و به خاطر همین آنها نمیتوانند قبول کنند که کشورهای منطقه و کشورهایی که شامل بیداری اسلامی شدند بخواهند منافع آمریکا را به خطر بیندازند.
وی همچنین افزود: غربیها درصدد بودند اصل موازین الهی و اسلامی در این کشور پیاده نشود و افرادی در رأس کار اجرایی باشند که دلخواه خودشان باشد لذا چهار ساله اول دولت احمدی نژاد آنها را به وحشت انداخت. غربیها به دنبال این بودند که به هر نحوی شده به خواسته خودشان که براندازی این نظام بود دسترسی پیدا کنند.
کوثری به درایت مقام معظم رهبری در فتنه 88 اشاره کرد و ادامه داد: هوشیاری بسیار بالای مقام معظم رهبری و حمایتهای همه جانبه مردم و حضور همه جانبه آنها باعث شد که در نهایت این توطئه خنثی شود و غربیها نتوانند به آن خواسته خودشان که براندازی بود و به قول آنها انقلاب مخملی بود برسند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس به تبعات فتنه سال 88 اشاره کرد و اظهار داشت: تبعات آن فتنه این بود که از سرعت عملی و سرعت پیشرفتی که داشتیم تا حد زیادی جلوگیری شد. از طرف دیگر بعضی از عوامل فتنه به دشمنان گرا دادند که بالاخره از طریق تحریم میشود جلوی پیشروی ایران را بگیرند و یا اینکه ایران را به چالش بکشند.
وی ادامه داد: این تبعات همچنان مانده و در نهایت باعث ناامید کردن دوستان انقلاب و امیدورا کردن دشمنان انقلاب شده است.
نماینده مردم تهران رد مجلس به نقش سفارتخانهها و خبرنگاران خارجی در سازماندهی فتنه اشاره کرد و افزود: فتنه 88 هماهنگ شده بود. سفارتخانهها مخصوصاً سفارتخانه انگلستان بسیج شده بودند که بتوانند خواسته آمریکا و صهیونیستها را به نتیجه برسانند ولی به لطف خدا و هوشیاری و تدابیر بسیار به موقع و عالی مقام معظم رهبری و هوشیاری و بصیرت مردم این موضوع جلویش گرفته شد و الا همه آنها باهم بسیج شده بودند که بتوانند به آن نتیجه دلخواه خودشان که تغییر رفتار نظام یا در نهایت براندازی نظام بود دسترسی پیدا کنند.
وی عنوان کرد: غربیها مدتی با این فتنه احساس میکردند که میتوانند نظام را براندازند اما با وجود حضور بسیار گسترده و معنادار مردم در 9 دی که در اصل روز بصیرت نامگذاری شد و همینطور در اصل بیعت مجدد با ولایت بود همین باعث شد که در آن روز اسباب فتنهگران را در هم بریزند.
کوثری در پایان اظهار داشت: با این اسناد و مدارکی که از سران فتنه موجود هست و اقدامات و لجاجتی که اینها کردند و باعث شدند که تعدادی از افراد جان خودشان را از دست بدهند قطعاً باید پاسخگو باشند و حکمشان را که قاضی باید صادر کند ولی حکمشان در حد اعدام هست.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- بیست جمله رهبر انقلاب اسلامی راجع به «۹ دی»
- بررسی سفر هیئت فرهنگی ایران به آمریکا در مجلس/نتیجه را به مردم گزارش می دهیم
- دستگاه دیپلماسی علاقهای برای بازگشایی سفارت انگلیس در تهران ندارد
- نخستین گردهمایی عاشقان حسینی ۹ دی در مصلی تهران برگزار میشود
- رهبر معظم انقلاب: نهم دی در تاریخ ماند/حضور پرشور مردم؛ عامل شکست فتنه هجدهم تیر و فتنه 88
- ملت ايران در حماسه 9دي ولايت مداري را به اثبات رساندند
- 9 دی! بهگوشی یومالله؟!
- بدون شک حکم سران فتنه اعدام است
- حصر سران فتنه در شورای عالی امنیت ملی و بر اساس قانون اتخاذ شده است
- ظریف و روحانی قبول دارند که توافقنامه ها باید به تصویب مجلس برسد
- توافق احتمالی هستهای باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد
- پیش از اجرا ی توافق نهایی هستهای باید در مجلس تصویب شود