زنگ جشن نیکوکاری در مدارس میبد نواخته شد+ تصاویر
به گزارش یزدرسا، به نقل از میبد خبر، زنگ نیکوکاری همزمان با برپایی جشن نیکوکاری با حضور جمعی از مسئولین شهرستان میبد و دانشآموزان در دبیرستان پسرانه گلشن نواخته شد.
محسن موحدی فرد مدیر آموزش و پرورش میبد در این جشن با اشاره به جمعیت 21 هزار نفری دانش آموزان در میبد بیان داشت: برگزاری جشن احسان و نیکوکاری در آشنایی و نهادینه کردن فرهنگ احسان و انفاق بین دانش آموزان تاثیرگذار است.
وی افزود: 486 دانش آموز یتیم در مدارس میبد مشغول به تحصیل بوده که 262 نفر از این دانش آموزان یتیم بی بضاعت هستند.
موحدی فرد از شناسایی 2 هزار و 600 دانش آموز آسیب پذیر از لحاظ مالی در مدارس میبد خبر داد و اظهار داشت: دانش آموزان در این جشن با دستان مهربان خود ، بذر مهربانی را در دل همکلاسی ها و دانش آموزان نیازمند می کارند و آنان را در سال جدید شاد می کنند.
وی ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری را زمینه فعالیت های ارزشمند در جامعه دانست و گفت: هدف اصلی زنگ نیکوکاری در مدارس فرهنگ سازی احسان و نیکوکاری و تمرین درس ایثار، انفاق، کمک به همنوع و نیز انسان دوستی می باشد.
مدیر آموزش و پرورش میبد با بیان این که جشن نیکوکاری نماد همدلی و شکوه مهربانی است گفت: ترویج و توسعه سنت احسان و نیکوکاری وظیفه همگانی است که کاهش فاصله طبقاتی در جامعه را در پی دارد.
وی در پایان یادآور شد: کمک های جمع آوری شده در بین دانش آموزان نیازمند توزیع خواهد شد.
در انتهای این مراسم معنوی مسئولین و دانش آموزان کمکهای نقدی و غیرنقدی خود را برای کمک به هم نوعان خود اهدا کردند.
انتهای پیام/
Related Assets:
-
عدم برپایی نمایشگاه بهاره میبد در حمایت از واحدهای صنفی
-
10 هزار سالمند بالای 60 سال در شهرستان میبد زندگی می کنند
-
مراسم جشن نیکوکاری در مدارس شهرستان بهاباد برگزار شد
-
بیش از 170پایگاه در میبد آماده دریافت کمک های جشن نیکوکاری
-
سالانه ده هزار میلیارد تومان در طرح تحول سلامت به اسم مردم ولی به کام دیگران هزینه میشود
-
برگزاری جشن نیکوکاری در مدارس اردکان
-
برپایی بازارچه دانش آموزی مهر نیکوکاری در شهرستان میبد+ تصاویر