رئیس جمهور در معرفی وزیر پیشنهادی علوم باید فراجناحی عمل می کرد/ مجلس در استیضاح وزیر یا عدم رای اعتماد به وزیر پیشنهادی تصویه حساب شخصی نمی کند
به گزارش یزدرسا ،قاسم جعفری، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با طنین یاس؛ اظهار داشت: با توجه به اینکه وزارت علوم جایگاهی خاصی در بین سایر وزارت خانه ها داشته و رابطه مستقیمی با جایگاه علمی کشور دارد، در صورت عدم رای اعتماد نمایندگان به دانش آشتیانی،اداره شدن این وزات خانه با سرپرست به جایگاه علمی کشور خدشه وارد می کند.
وی در ادامه با بیان اینکه وزارت علوم به منزله رأس قوه فاکره دولت است، پس باید بی حاشیه ترین و مقبول ترین آدم ها برای اداره آن انتخاب شوند، گفت: انتظار داریم، آقای رئیس جمهور حداقل یک بار هم شده، شعار فرا جناحی عمل کردن دولت را با عمل نشان دهد و مبحث علم را وارد اینگونه حاشیه ها و مسائل نکند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه برخی علت استیضاح وزیر سابق علوم و یا عدم رای اعتماد به وزیر پیشنهادی را تصویه حساب های شخصی تلقی کردند، تصریح کرد: مجلس از یک استحکام اندیشه ای در بنیان کلی خود برخوردار است و بر اساس مصالح و منافع کشور تصمیم می گیرد.
جعفری همچنین یادآور شد: به تعبیر مقام معظم رهبری مبارزه با فساد دست پاک می خواد و مال پاک، ما نه کار اقتصادی داریم نه کار تجاری و نه گیری در وزارت علوم داریم و نه بورسیه آن بودیم؛ ما برای استیضاح وزیر یا عدم رای اعتماد به گزینه های پیشنهادی مسئله شخصی نداریم مجلس اینگونه برخورد نمی کند.
وی با بیان اینکه در یک هجوم رسانه ای برخی از جریان ها بر این تبل کوبیدند که اقلیت مجلس وزیر را استیضاح کردند و یا اقلیت مجلس رای اعتماد ندادند، در مرحله اول 143 نفر و در دور بعدی 160 نفر رای به عدم کفایت دادند؛ متاسفانه باز هم واقعیت را انکار می کنند و می گویند اقلیت مجلس!
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تاکید بر اینکه اصرار بر معرفی گزینه هایی که مرزبندی روشنی با فتنه نداشتند، سهمیه ای بودن این وزارتخانه برای جریانی خاص را تقویت می کند، تصریح کرد: مجلس همواره تاکید دارد که مسئولانی که معرفی می شوند نباید از فعالان فتنه باشند.
جعفری ادامه داد: گویا این تقسیم سهامی که انجام شده وزارت علوم سهم گروه خاصی است؛ لذا آنها هم از آن طرف نمی خواهند، عقب بنشینند و اصرار دارند که کسی باشد که فتنه حضور داشته است.
وی در پایان با بیان اینکه در صورت عدم رای اعتماد به گزینه پیشنهادی وزیر علوم این وزارت خانه باید به سرپرستی رئیس جمهور اداره شود، خاطرنشان کرد: آقای رییس جمهور با این همه مشغله ای که دارند، اشراف درستی به این وزارتخانه ندارند و حتماً رده های چندم این وزارتخانه باید آنجا را اداره کنند و وزارت علوم با توجه به حساسیت هایش دچار مشکلات جدی خواهد شد
.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- با بسیج مخالف نیستم و دست آنها را می بوسم؛ در مشارکت بودم ولی نه عضو فعال آن
- امثال زیباکلام دچار سوسولیسم سیاسی شدهاند
- برخي كانديدا ها با سياه نمايي در صدد مطرح كردن خودشان هستند
- تلاش گسترده برای اتحاد اصولگرایان/ گام اول انصراف ولایتی
- برنامه گسترده دولت برای رای اعتماد مجلس به دانش آشتیانی
- کسی از مجلس رای اعتماد میگیرد که در شرایط حساس ثابت کرده باشد که پای نظام ایستاده است
- نگرانی شدید مجلس در مورد خصوصی سازی مدارس/لزوم تجدید نظر اساسی در مورد این موضوع
- تغییر یکباره رتبه علمی وزیر پیشنهادی علوم از استادیار به دانشیار+سند
- سوابق و زندگینامه محمد فرهادی پنجمین وزیر پیشنهادی علوم
- معرفی فرهادی میتواند به«دور خسته کننده»معرفی وزرای علوم و عدم رأی اعتماد پایان دهد
- هفته آینده با وزیر علوم در مورد «بورسیهها» جلسه خواهیم داشت