دلخوش کردن به نامهنگاری در دنیای سیاست امری سادهاندیشانه است
به گزارش یزدرسا به نقل از نسیم ،حسین نجابت، نماینده مردم تهران در مجلس اظهار داشت: رفتار آمریکا در تحریم جدید علیه ایران یک کار روانی و قدرتنمایی است. در واقع تحریم این افراد و شرکتها در تحریمهای کلی هیچ تأثیر عینی ندارد. آمریکا قابل اعتماد نیست و اثبات این مطلب هم کاملاً پیداست که نمیشود به آمریکا اعتماد کرد. آمریکا به مطالبی که میگوید، مینویسد و یا حتی امضاء میکند هیچ پایبندی ندارد.
وی تحریمهای اخیر آمریکا را یک جنگ روانی قلمداد کرد و افزود: تحریمهای اخیر کار روانی است که میخواهد این را بگوید که این کشور از باب قدرت، مذاکرات را دنبال میکند و این هم درست نیست چون کاملاً پیداست که آمریکا بیش از همه به توافق نیاز دارد.
نجابت ادامه داد: ما منافع زیادی از عدم ادامه مذاکرات میگیریم. رویکرد جدید ما باید این باشد که ما در این فضا مذاکرات را یک امر کاملاً عادی تلقی و جلوه دهیم. البته این به عهده دستاندرکاران سیاست و اصحاب رسانه است. این رویکرد که مذاکرات و توافق با 1+5 روی معیشت ما و حتی گاهی بعضی از افراد سادهاندیش همه هویت ما را به این مذاکرات ارتباط میدهند امر غلطی است. ما باید کاملاً این گفتگوها را یک امر عادی بدانیم.
نماینده مردم تهران در مجلس عنوان کرد: ما باید روند مذاکرات را دنبال کنیم و به آن پایبند باشیم اما در طول این مسیر قابل اعتماد نبودن آمریکا را برای دنیا آشکار کنیم. آمریکا اکنون حقیقت را دنبال نمیکند و میداند ما به دنبال سلاح هستهای نیستیم. این فضاسازی روانی برای گرفتن نتیجه مطلوب در مذاکرات است.
وی از عدم اطلاع دقیق از محتویات نامه ظریف به همتایان خود خبر داد و افزود: من بیش از آنچه که محتویات نامه در رسانهها آمده خبر ندارم. البته محتویات از آن چیزی که در رسانهها مطرح شده بیشتر نیست ولی سیاستمداران دنیا، سیاست خود را بر اساس این نامهها تنظیم نمیکنند. این تفکر سادهاندیشانه است. البته فینفسه این کار خوب است اما انتظار معجزه نباید از یک نامه داشت.
نجابت ادامه داد: کشورهای دنیا بر اساس منافع راهبردیشان در دنیای فعلی اقدام میکنند. امروزه در سازمان ملل و در شورای امنیت شاهد هستیم که کشورها چگونه اعلام موضع میکنند. این کارهای وزیرخارجه بسیار کارهای خوبی است اما مهم این است که خیلی نباید به این نامهنگاریها دل ببندد.
نماینده مردم تهران در مجلس به کاهش قیمت نفت اشاره کرد و افزود: من خوشحالم از اینکه درآمد ارزی مبتنی بر نفت نصف شده است.
این مسئله کاهش قیمت نفت از آن مقولاتی است که به خود اجراکنندگان این سیاست بیشتر لطمه میزند. ما اگر قدری مقاومت کنیم این مکر به اردوی خود آنها باز خواهد گشت. اولین کسی که از این جنگ نفتی لطمه میخورد عربستان سعودی است. آمریکا و کشورهای غربی هم از عوارض آن در امان نخواهند بود. مردم ما معنی مقاومت را میدانند و تجربه این فشارها را داریم. اگر کمی تحمل داشته باشیم خواهیم دید که این فشار به خود آنها بر میگردد.
نجابت در پایان به لزوم توجه به اقتصاد بدون نفت در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: ما باید از این توطئه دشمن نهایت بهره را ببریم و اقتصاد بدون نفت را پیش ببریم. نفت کالایی نیست که دنیا بتواند از آن دست بردارد و کسانی بتوانند ارزان آن را عرضه کنند. چون بعضی از نفتهایی که در دنیا عرضه میشود نفتهای گرانی است و هزینه ابتدایی تولید آنها بالای 50 دلار است و این دوام نخواهد داشت.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- بازی نفتی آمریکا و عربستان حکایت از شدت نفوذ ایران در منطقه و جهان دارد/لزوم مقابله دولت و تیم سیاست خارجی با بازی نفتی
- بهبود نسبی مراکز عصبی آیت الله مهدوی کنی/ تحریم های اخیر آمریکا برخلاف توافق ژنو بود
- شیعیان در اربعین حسینی با راهپیمایی خود لرزه به جان دشمن انداختند
- بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانههای خارجی
- عدهای میخواهند فتنه دیگری رقم بزنند/بازیخورده؛ پسر نوح و برادر حاتم طایی هم باشد، فردا افاقه می کند
- امروز کشور از ناحیه فرهنگ و اقتصاد تهدید میشود
- مظلومنمایی، شیوه متداول اصلاحطلبان پیش از هر انتخابات است