ID : 37515706
استاندار یزد:

دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های مردمی یزد وارد عرصه کمک‌رسانی به سیل‌زدگان شوند


استاندار یزد گفت: فرمانداری‌ها باید با محوریت هلال احمر نسبت به جمع آوری کمک‌های مردمی اقدام کنند، سایر دستگاه‌های اجرایی و ارگان‌ها به خصوص بسیج، کمیته امداد و سایر تشکل‌های مردمی یزد وارد عرصه کار در کمک‌رسانی شوند.

به گزارش یزدرسا، محمدعلی طالبی عصر امروز در در نشست اضطراری ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان یزد گفت: کمک به مردم سیل‌زده سیستان و بلوچستان مسئولیتی ملی است و تمام مدیران دستگاه‌های اجرایی باید نسبت به این موضوع احساس مسئولیت کنند.

وی با بیان اینکه فرمانداری‌ها باید با محوریت هلال احمر نسبت به جمع آوری کمک‌های مردمی اقدام کنند، افزود: سایر دستگاه‌های اجرایی و ارگان‌ها به خصوص بسیج، کمیته امداد و سایر تشکل‌های مردمی یزد و شهرستان‌ها با همکاری و پیگیری فرمانداری‌ها وارد عرصه کار در کمک‌رسانی شوند.

استاندار یزد عنوان کرد: اعلام نیاز مدیرکل مدیریت بحران به منزله مصوبه ستاد مدیریت بحران استان است و تمام مدیران موظف به همکاری و رفع آن نیاز هستند و ارتباط دستگاه‌های اجرایی استان با دستگاه‌های همتراز خود در سیستان بلوچستان از اقدامات حائز اهمیت در راستای کمک‌رسانی و شناسایی بیشتر و بهتر منطقه سیل‌زده است.

طالبی توجه به نیاز واقعی مردم سیل زده مناطق جنوب را ضروری دانست و تأکید کرد: در حال حاضر طبق برآورد اولیه مواد غذایی کنسرو شده، پتو، روفرشی و خشکبار از جمله نیازهای ضروری منطقه سیل زده سیستان بلوچستان است که باید مردم نسبت به کمک و ارائه آن جمعیت هلال احمر اقدام کنند.

محسن حرازی مدیر عامل هلال احمر استان یزد نیز در این نشست با بیان اینکه استان یزد در امداد رسانی به سیستان و بلوچستان معین دوم است، گفت: اقدامات و کمک رسانی‌هایی از سوی جمعیت هلال احمر استان انجام شده است و شهروندان نیز می‌توانند کمک‌های خود را به صورت نقدی و غیر نقدی اهدا کنند.

وی ادامه داد: کمک‌های غیر نقدی مورد نیاز شامل آب معدنی، غذا کنسرو شده، مواد غذایی خشک، پتو و نایلون با عرض حداقل ۲ متر است وهمچنین شهروندان می‌توانند کمک‌های نقدی خود را از طریق شماره حساب ۹۹۹۹۹۲ نزد کلیه بانک‌ها و از طریق کد دستوری #۵۴*۱۱۲* اهدا کنند.

محسن صادقیان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد نیز در این نشست با بیان اینکه هلال احمر استان باید اطلاعات کامل‌تر و جزئی‌تری از وضعیت منطقه سیل زده در اختیار ستاد مدیریت بحران استان یزد قرار دهد، گفت: برخورداری از اطلاعات جزئی نقش مهمی در تأمین نیازهای واقعی جامعه ایفا می‌کند.

وی با بیان اینکه دریافت کمک‌های مردمی باید متمرکز و توسط جمعیت هلال احمر توزیع شوند، ادامه داد: آشفتگی در بحث کمک‌های مردمی یکی از جدی ترین چالش‌های امدادی در حوادث گذشته بوده است بنابراین همکاری و هماهنگی در بین دستگاه‌های کمک‌رسان و داشتن برنامه مناسب در کمک‌رسانی به سیستان و بلوچستان موضوع مهم و اساسی است.

صادقیان هم افزایی عمومی و آماده باش کامل را یکی از اقدامات ویژه و در دستور کار مدیران استان دانست و تأکید کرد: خوشبختانه تاکنون اقدامات مناسبی برای پوشش منطقه سیل زده سیستان و بلوچستان در استان یزد انجام شده است.

سردارمحمدرضا میرحیدری فرمانده انتظامی استان یزد هم با اشاره به آمادگی کامل این نهاد برای امدادرسانی و تأمین امنیت لازم در منطقه، گفت: قطعا با وجود سیل در استان سیستان و بلوچستان بخشی از جمعیت این استان برای درمان به یزد سفر می‌کنند بنابراین اقدامات لازم جهت پذیریش، سازماندهی وحفظ امنیت در دستور کار قرار گرفته است و در تامین رفاه برای مردم سیستان و بلوچستان در یزد هستیم.

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.