خوراک خبری معاون رئیسجمهور برای رسانه های ضدانقلاب تمامی ندارد!
به گزارش یزدرسا به نقل از عصرهامون، «یکی از مطالبات مردم در سالهای اخیر موضوع مزاحمت برای نوامیس در سطح شهر بود. از این رو پلیس در سالهای گذشته طرحهای مختلفی را در دستور کار قرار داد. از حدود دو سال پیش نیز پلیس اقدام به رصد ناهنجاریها کرده که چهار موضوع آلودگی صوتی، رانندگی پرخطر در سطح بزرگراهها و انجام حرکات نمایشی، ایجاد مزاحمت برای نوامیس و کشف حجاب در خودروها جزو چهار محور اصلی بودند که با آنها برخورد شد.» این صحبت های سردار ساجدی نیا رییس پلیس پایتخت در مراسم ساماندهی بیش از 7000 مامور نامحسوس پلیس امنیت در راستای اجرای طرح امنیت اخلاقی در پایتخت بود.
ساجدی نیا در تشریح این طرح در سی ام فروردین ماه سال جاری اعلام کرده بود« آموزشهای لازم به این افراد داده شده و آنها به عنوان پلیس و ضابط قضایی شناخته شده و در این زمینه عمل خواهند کرد و احکام قضایی لازم نیز در این خصوص اخذ شده است.»
همزمان با رسانه ای شدن این طرح و استقبال مردم و مسئولین رسانه های ضد انقلاب مخالفت خود را با آن علنی کردند و با گزارش های جهت دار فشار به پلیس را در دستور کار قرار دادند.
استقبال گرم رسانه های ضد انقلاب از یادداشت خانم معاون!
در کنار این موارد اما افاضات معاون پرحاشیه رئیس جمهور در انتقاد از گشت نامحسوس مورد استقبال گرم رسانه های ضد انقلاب قرار گرفت و آنها به صورت گسترده اظهارات مولاوردی را در خروجی خود قرار دادند.
شهیندخت مولاوردی ، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده ، در یادداشتی از طرح بکارگیری هفتهزار مأمور نامحسوس پلیس امنیت انتقاد کرد و از بررسی این موضوع در جلسه یکشنبه هیات دولت خبر داد.
در یادداشت مولاوردی آمده است: « با این که از اظهارات سردار حسین ساجدینیا رئیس پلیس پایتخت که صبح روز سه شنبه از ساماندهی بیش از هفتهزار مأمور نامحسوس پلیس امنیت در راستای اجرای طرح امنیت اخلاقی در پایتخت خبر داد، چند روزی نگذشته است اما به نظر می رسد ابعاد مختلف این طرح و نحوه اجرایی شدن آن برای مردم در هاله ای از ابهام قرار دارد و موجی از نگرانی و احساس ناامنی جامعه و خانواده ها را فراگرفته است.»
مولاوردی در ادامه این یادداشت با مرور سخنان اخیر رییس پلیس تهران در توضیح این طرح آورده است که با تمام توضیحاتی که برای توجیه این طرح ارائه شده است و با ذهنیتی که از اجرای طرح های مشابه مردم شکل گرفته «بیم آن می رود اجرای این طرح به تذکر و برخورد با بدپوششی خلاصه شده» و خود مشکلات بیشتری را ایجاد کند.
معاون رییس جمهور ادامه می دهد: تماس های مکرر از زمان شروع این طرح با معاونت و نیز گفت و گوی چهره به چهره با مردم حکایت از این نگرانی دارد و همه هم مسئولیت پیگیری را متوجه دولت می دانند و از رئیس جمهور به عنوان مجری قانون اساسی انتظار دارند که نظارت و تذکرات لازم را داشته باشد.
در مراسمی که دیروز به مناسبت میلاد مولای حق گویان و عدالت طلبان عالم شرکت کرده بودم چند تن از مادران که دختران دانشجو دارند؛ مطرح کردند که از هفته گذشته به اصطلاح دلشان مثل سیر و سرکه می جوشیده و چند بار مردند و زنده شدند تا فرزندانشان به خانه برگردند.»
مولاوردی در ادامه خبرداد: در جلسه روز چهارشنبه هیات دولت هم بعد از اعلام خبر مربوطه مقرر شد در جلسه آتی دولت در روز یکشنبه گزارشی از ابعاد اجرای طرح توسط وزارت کشور ارائه شود.
او در ادامه با بیان اینکه نگاه و باور عمومی به پلیس در دنیا این است که حافظ جان و مال و ناموس مردم است و با دیدن پلیس احساس امنیت و آرامش باید به انسان دست دهد، ادامه داد: لذا به نظر می رسد اگر همانطور که گفته شده است برخورد با مزاحمین نوامیس یکی از مطالبات مردم بوده است شایسته بود که در مورد ساز و کار آن هم با نظر مردم، متخصصان، صاحبنظران و کارشناسان عمل می شد.
البته هنوز دیر نشده و امید است با امعان نظر به ایرادات و نواقص طرح که این روزها به خوبی به بوته نقد گذاشته شده و نیز با تطبیق آن با فرمان هشت ماده ای امام(ره) در سال ۱۳۶۱ در مورد رعایت حقوق شهروندی و به ویژه فراز آخر آن گام موثری در بازسازی چهره و جایگاه و نقش نیروهای خدوم و مخلص انتظامی و پلیس برداشته شود:
«باید همه بدانیم که پس از استقرار حاکمیت اسلام و ثبات و قدرت نظام جمهوری اسلامی با تأیید و عنایات خداوند قادر کریم و توجه حضرت خاتم الاوصیا و بقیة اللّه ارواحنا لمقدمه الفداء و پشتیبانی بی نظیر ملت متعهد ارجمند از نظام و حکومت، قابل قبول و تحمل نیست که به اسم انقلاب و انقلابی بودن خدای نخواسته به کسی ظلم شود، و کارهای خلاف مقررات الهی و اخلاق کریم اسلامی از اشخاص بی توجه به معنویات صادر شود.
باید ملت از این پس که حال استقرار و سازندگی است احساس آرامش و امنیت نمایند و آسوده خاطر و مطمئن از همۀ جهات به کارهای خویش ادامه دهند، و اسلام بزرگ و دولت اسلامی را پشتیبان خود بدانند، و قوۀ قضاییه را در دادخواهیها و اجرای عدل و حدود اسلامی در خدمت خود ببینند، و قوای نظامی و انتظامی و سپاه پاسداران و کمیته ها را موجب آسایش و امنیت خود و کشور خود بدانند و این امور برعهدۀ همگان است.»
البته این اولین بار نیست که مولاوردی با اظهارات شاذ خود برای رسانه های ضد انقلاب سوژه سازی می کند، وی پیشتر نیز با طرح ادعایی در خصوص اعدام همه مردان یک روستا در سیستان و بلوچستان باعث هزینه تراشی گسترده برای نظام شده بود.
رسانه های ضد انقلاب در آن زمان هم به صورت گسترده و مغرضانه سخنان معاون رئیس جمهور را پوشش دادند و محافل حقوق بشری به استناد همین سخنان جو سازی علیه نظام را در دستور کار قرار داده و جمهوری اسلامی ایران را به نقض حقوق بشر متهم کردند.
اما در سیستان و بلوچستان این سخنان با واکنش گسترده مردم و مسئولین مواجه شد و دستگاه قضا استان به صورت ویژه این موضوع را در دستور کار قرار داد، مجموعه پیگیری های مسئولین قضایی استان سرانجام نتیجه داد و مولاوردی برای ارائه پاره ای از توضیحات در خصوص این ادعای خود به دادسرا احضار شد.
به اعتقاد برخی از صاحبنظران انتصاب مولاوردی در معاونت امور زنان، یکی از نقاط منفی کارنامه دولت تدبیر و امید است.
به گزارش عصرهامون، مولاوردی از اعضای حزب منحله مشارکت که در دوران خاتمی نیز مدیر ارتباطات بین الملل مرکز امور مشارکت زنان ریاست جمهوری بوده و پای ثابت محافل فمنیستی بوده است؛ به گونهای که در مراسم معارفه وی کلکسیونی از همطیفیهایش همچون "نرگس محمدی، منیژه حکمت، مینو مرتاضیلنگرودی، بدرالسادات موسوی، فریده غیرت، ژاله فرامرزیان، آذر غفوری، مرضیه جدا، فاطمه مقیمی، سودابه رادفر، مرضیه قاسم پور" و... حضور داشتند.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- رسانههای غربی نشان دادند آزادی بیان تنها یک شوی تبلیغاتی است/ اثر و ثمره خون حاج قاسم پاکشدنی نیست
- رسانههای امریکایی در دروغگویی تخصص دارند/ کمرنگ کردن ارزشهای اسلامی هدف رسانههای غربی است
- تجویز «آلزایمری» خانم معاون/مولاوردی بدون«بازخواست» و«عذرخواهی» خواستار فراموش شدن ادعایش شد
- نمیخواهم در مورد احضارم به دادگاه صحبت کنم/بگذارید این مسئله از یادها برود/ معاونت حقوقی دولت موضوع را پیگیری میکند
- فرار معاون امور زنان رئیس جمهور از پاسخگویی/ مولاوردی: با شما حرفی ندارم!
- مادر همسر رئیس جمهور درگذشت
- دستگاه قضا: اگر ثابت شود سخنانش تحریف نشده، مجددا احضار می شود/مولاوردی پا پس کشید