ID : 990335
خواص اعجاب انگیز انجیر
ميوه انجیر منبع خوب پتاسیم است که اين عنصر برای کنترل فشار خون به کار میرود.
یزد رسا؛ ميوه انجیر منبع خوب پتاسیم است که اين عنصر برای کنترل فشار خون به کار میرود. میوه انجیر طبیعت گرمی دارد و حاوی ویتامینهای A، B، C و مواد معدنی مختلف مانند پتاسیم، کلسیم، فیبر، آهن، فسفر و سدیم است و خوردن آن به افرادی که به لحاظ جسمیضعیف هستند توصيه مي شود؛ البته بیماران دیابتی باید در خوردن انجیر حد تعادل را رعایت کنند. هر ۳ عدد انجیر متوسط، یک واحد میوه محسوب میشود و ۶۰ کالری انرژی دارد.
مهمترین خاصیت درمانی انجیر برای آن دسته از افرادی است که همواره از مشکل یبوست رنج میبرند. این قبیل افراد میتوانند علاوه بر مصرف روزانه این میوه به حالت خام یا خشک، تعدادی انجیر خشک را از شب تا صبح در یک لیوان آب خیسانده و صبح پیش از صبحانه میل کنند.
انجیر در هر دو حالت خام و خشک، ملین خوبی به شمار میآید و علاوه بر این، مخلوط انجیر و عسل برای درمان زخم معده نیز مفید است، به عبارت ديگر انجیر سیستم دستگاه گوارش را تقویت میکند.
بر اساس تحقیقات انجام شده، برگ های درخت انجیر برای تسکین دهندگی و دفع کرم روده مورد استفاده قرار گرفته و دم کرده برگ درخت انجیر مسکن بوده و برای معالجه سرفه نیزتجویز می شود، همچنين برگ انجیر برای دیابتیها نیز مفید است و مقدار انسولین تزریقی مورد نیاز برای شخص دیابتی را کم میکند.
میوه انجیر برای نرم کردن سینه و روده مفید بوده و انجیر تازه منبع غنی بتاکاروتن و ویتامین سی است که در جلوگیری از ابتلا به سرطان کاربرد دارند. جوشانده انجیر در التهاب دستگاه تنفسی و غرغره کردن آن برای گلو درد و سرماخوردگی مفید بوده و عفونتهای لثه را نیز درمان میکند.
summary-address :