جزئیات جدیدی از حمله سایبری اسرائیل به هتلهای مذاکرات
به گزارش یزدرسا به نقل از فارس، یک خبرگزاری انگلیسی جزئیات تازهای از حمله سایبری به سه هتل میزبان مذاکرات هستهای ایران و گروه ۱+۵ منتشر کرد.
به نوشته رویترز، تحقیقات بیشتر درباره حمله سایبری به هتلهای میزبان مذاکرات هستهای ایران نشان میدهد که بدافزارهای مورد استفاده در این حمله از اعتبارنامههای دیجیتالی به سرقت رفته از شرکت «فاکسکان»، بزرگترین تولید کننده قطعات رایانهای و الکترونیکی جهان، سوء استفاده کردهاند.
شرکت امنیتی «کاسپرسکی» روز دوشنبه اعلام کرد که تحقیقات نشان دادهاند ویروس «دوگو» با استفاده از یک اعتبارنامه دیجیتالی از شرکت «فاکسکان» مسیر ترافیک رایانهای را منحرف کرده است.
«فاکسکان» بزرگترین تولیدکنندهٔ قطعات رایانهای و الکترونیکی جهان است که مشتریان بزرگی از جمله شرکت «اپل»، «بلکبری»، «گوگل»، «هواوی» و «مایکروسافت» دارد.
کاسپرسکی اولین تحقیقات خود را هفته گذشته اعلام کرد. در آن زمان گزارش شد این ویروس به تجهیزات کنفرانس در سه هتل اروپایی میزبان مذاکرات هستهای ایران حمله کرده است.
اعتبارنامههای دیجیتالی به گواهینامههای رایانهای گفته میشود که رایانههای مجاز را در یک شبکه شناسایی میکنند. این اعتبارنامهها زیربنای تجارت الکترونیک و سایر مبادلات مالی مبتنی بر اتوماسیون را تشکیل میدهند.
جاسوسهای سایبری در سالهای اخیر از اعتبارنامههای مسروقه برای فریب دستگاهها و وانمودکردن اینکه بدافزارها از رایانههای مجاز صادر میشوند استفاده کردهاند. این امر موجب میشود مبادلات تجاری انجام شده در فضای اینترنت با مخاطرات جدی همراه شود.
شرکت روسی «کاسپرسکای» و شرکت امنیت سایبری «سیمانتک» هر دو گفتهاند این ویروس از لحاظ برنامهنویسی شباهتهای زیادی با نزمافزار جاسوسی «دوگو» دارد که به گمان کارشناسان ساخته اسرائیلیهاست.
تحلیلگران سیمانتک و کاسپرسکای از دیگر سو معتقدند بین برخی از جنبههای «دوگو» و «استاکسنت» که پروژهای آمریکایی - اسرائیلی برای خرابکاری در تأسیسات هستهای ایران بود، همپوشانیهایی وجود دارد.
روزنامه آمریکایی والاستریتژورنال روز چهارشنبه (۲۰ خرداد ۱۳۹۴) گزارش داد شرکت امنیت سایبری کاسپرسکای در سیستمهای کامپیوتری سه هتل اروپایی که میزبان مذاکرات اتمی ایران و قدرتهای جهانی بودهاند، ویروسی یافته که گفته میشود سازمانهای جاسوسی اسرائیل از آن برای جمعآوری اطلاعات استفاده میکنند.
چند ماه پیش رژیم صهیونیستی پس از آنکه ادعا شد دولت آمریکا سطح همکاریهای اطلاعاتی با این رژیم را در پرونده مذاکرات هستهای ایران کاهش داده اذعان کرد به جمعآوری اطلاعات از منابع مورد وثوق خود ادامه خواهد داد.
این رژیم تنها دارنده سلاحهای هستهای در خاورمیانه است.
جزییات بیشتری از حمله سایبری گسترده منتسب به ایران علیه اهداف صهیونیستی
از سوی دیگر، یک وبگاه آمریکایی در گزارشی پیرامون ادعای یک شرکت و رسانه اسرائیلی که مدعی حمله گسترده سایبری ایران علیه مواضع اسرائیل و برخی کشورهای دیگر شده بودند، نوشت: ایران به طور فزاینده حملات سایبری و هک گستردهای را علیه اهداف چند منظوره در خاورمیانه چون اسرائیل ،عربستان سعودی، یمن و یک شرکت ارائه دهنده خدمات رایانهای انجام داده است.
به گزارش وبگاه «واشنگتن فریی بیکن» شرکت صهیونیستی «کلییر اسکای سایبر سکیوریتی» در گزارش خود آورده است: ایران موفق شده به سامانههای آنلاین برخی مراکز حساس دولتی در سطح منطقه رخنه کند.
بر اساس این گزارش، ۵۵۰ هدف در خاورمیانه که شامل مراکز تحقیقات وابسته به امور دیپلماسی خاورمیانه و ایران، روابط بینالملل، امور دفاعی، مطبوعاتی، حقوق بشر و موارد دیگر است مورد آماج حملات سایبری ایران قرار گرفته است.
در بخش دیگر این گزارش منتسب به حملات سنگین سایبری ایران آمده است: ایران در حملات سایبری خود تلاش کرده تا به رمزهای ورودی رایانهها و نیز حسابهای یارانامههای مختلف اهداف متفاوت دست یابد.
به گزارش واشنگتن فری بیکن، ایران علاوه بر اسرائیل و عربستان سعودی به ۱۶ هدف دیگر حمله سایبری کرده است.
شرکت کلییر اسکای در خاتمه گزارش خود آورده است: هکرهای ایرانی حملات بسیار موفقیت آمیزی داشتهاند البته رد پاهایی نیز از خود برجا گذاشتهاند. همچنین نشانیهای برجا مانده اینترنتی نشان میدهند که این حملات از سوی عوامل ایرانی بوده است. در برخی موارد نوشتارهایی به زبان فارسی برجا مانده که بیشتر فرضیه ایرانی بودن منشاء حملات گسترده هکری را تقویت میکند.
این اخبار در حالی منتشر میشود که چند روز پیش، خبری از جاسوسی سایبری رژیم صهیونیستی از مذاکرات هستهای ایران و شش کشور موسوم به ۱+۵ منتشر شد و بازتاب جهانی یافت
انتهای پیام/ص
Related Assets:
-
ساندویچی سمی با طعم مک دونالد
-
توییت ضد اسرائیلی استاد آمریکایی را از تدریس محروم کرد
-
جاسوسیهای اسرائیل از ایران پس از توافق هستهای افزایش یابد
-
حمله بزرگ سایبری ایران علیه ۴۰ هدف اسرائیل
-
مراقب ورود نرم افزار جاسوسی به گوشی هایتان باشید
-
تیم مذاکره کننده از حرفهای دو پهلو خودداری کند/بازدید از مراکز نظامی قطعا یک نوع جاسوسی است
-
میلیاردر سعودی: با اسرائیل هستیم و مخالف ایران
-
اما و اگرها در مورد پرداخت غرامت و ورود تجهیزات مشکوک به کشور به بهانه بازگشایی سفارت بریتانیا