تشدید نظارت بر واحدهای عرضه فرآوردههای خام دامی
به گزارش یزدرسا، علی اکبر حدادزاده اظهار داشت: در این ایام با توجه به حجم بالای عرضه فرآورده های خام دامی و خرید توسط همشهریان و مسافران نوروزی نیاز به نظارت های بهداشتی نیز بیشتر می شود.
وی افزود: با هدف اطمینان از رعایت اصول بهداشتی در امر تولید، فرآوری و عرضه فراورده های خام دامی همه ساله اکیپ های ثابت و سیار نظارتی در مرکز استان و شبکه های دامپزشکی شهرستان ها ساماندهی شده و در تمام مدت تعطیلات نوروزی حتی در خارج از ساعات اداری و ایام تعطیل اقدام به بازرسی از مراکز مورد نظر می کنند.
حدادزاده ادامه داد: علاوه بر نظارت توسط اکیپ های ویژه دامپزشکی در سطح شهرستان ها در این ایام، گشت های مشترکی نیز با همکاری دیگر نهاد های ذی صلاح از جمله تعزیرات، مرکز بهداشت شهرستان و... به اجرا در می آید تا بر کیفیت بازرسی ها افزوده شود.
وی در پاسخ به این سوال که دقیقا چه مراکزی مشمول طرح مذکور می شوند، توضیح داد: مراکز مذکور طیف وسیعی از اصناف شامل کشتارگاه ها، مرغ و ماهی فروشی ها، قصابی ها، رستوران ها، هتل ها، چلوکبابی ها، ایستگاه های جمع آوری شیر، سردخانه ها، مراکز بسته بندی و خودرو های حمل فراورده های خام دامی می شود.
مدیرکل دامپزشکی استان ابراز امیدواری کرد با اجرای این طرح در ایام نوروز شاهد تضمین امنیت و سلامت غذا و حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروز باشیم.
انتهای پیام/
Related Assets:
- پنجاه تن فرآورده دامی فاسد در یزد معدوم شد
- برخورد جدی دامپزشکی با عاملین عرضه و کشتار غیر مجاز دام زنده
- مثبت بودن هاری در نمونهگیری سگهای ولگرد تفت به معنی شرایط اضطراری نیست
- هنوز جایگاه دامپزشکی به درستی تبیین نشده است
- بیش از یک میلیون و 300هزار قطعه طیور در استان یزد واکسینه شدند
- 9 كانون تب برفكي دامي در یزد شناسايي و مهار شد
- یک کشتارگاه صنعتی طیور یزد به سطح A ارتقا مییابد