تشخیص نظام این بود که بنده شخصا در مذاکرات حضور یابم
به گزارش یزدرسا به نقل از نسیم ،علیاکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی با تبیین روند دو دور مذاکره فنی در ژنو و مونتروی سوئیس گفت: ما در مذاکرات فنی با نوعی بنبست مواجه بودیم و تشخیص مقامات بالاتر نظام بر این بود که بنده شخصا در مذاکرات حضور یابم و در جزئیات مسائل نیز با بالاترین مقام طرف مقابل که وزیر انرژی امریکاست وارد گفتگو شوم.
وی افزود: خوشبختانه در این دو جلسه، مذاکرات بسیار مثمر بود و قدمهای خوبی برداشتیم.
گفتگو درباره رآکتور اراک، تحقیق و توسعه، فردو و برخی مسائل دیگر
صالحی با بیان اینکه نمیتواند جزئیات این مذاکرات را بیان کند، اضافه کرد: در این مذاکرات درباره غنیسازی رآکتور تحقیقاتی اراک، موضوع تحقیق و توسعه، موضوع فردو و برخی مسائل کوچکتر گفتگو کردیم.
معاون رئیس جمهور گفت: در موضوعات مربوط به غنیسازی و رآکتور اراک قدمهای بسیار خوبی برداشتیم و توانستیم دغدغهها و نگرانیهای ساختگی آنان را با پیشنهاد فنی که ارائه کردیم برطرف کنیم و از منافع ملی و اصل صنعت هستهای نیز به عنوان دستاورد عظیم سازمان انرژی اتمی و عزیزانی که در این سازمان کار می کنند دفاع کردیم.
صالحی افزود: در مجموع این مذاکرات متوازن بود و به اعتبار اینکه هم سابقه فعالیت داشتم و هم در زمینه علمی و فنی آشنایی دارم حضورم خیلی کمک کرد و می توان گفت در این دو جلسه بنبستهای فنی برطرف شد.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- هشدار کارشناسان درباره احتمال از دست رفتن کارکردهای اصلی رآکتور آب سنگین اراک
- رایزنی ظریف و اشتون پیش از آغاز مذاکرات وین
- جزئیات آخرین چانه زنی های مذاکرات ژنو درباره 3 مسئله اصلی
- توافقی خوب است که منجر به حفظ همه دستاوردهای هستهای شود
- گزینه اصلی زیر میز است!
- گام به گام سازی رفع تحریمها به مصلحت نیست
- انتظار داشتم آمریکاییها موارد نادرست در فکتشیتشان نیاورند!/حرفهای«ظریف» معادل فکتشیت است
- بر اساس این متن طرف دعوا و قاضی یکی هستند /متن سند باز طراحی راکتور اراک نه با شروط رهبری همخوانی دارد نه با استقلال کشور
- قلب رآکتور اراک خارج و با سیمان پر شد