تربیت مربی آموزش معارف صحیفه سجادیه در دستور کار موسسات قرآنی قرار گیرد
به گزارش یزدرسا، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست با مدیران موسسات قرآنی استان یزد با تاکید بر نیاز حافظان قرآن به حمایت بیشتر گفت: نظر بسیاری از موسسات و فعالان قرآنی این است که حافظان قرآن نیاز به حمایت بیشتر دارند و در حوزه قرآنی بیشتر مورد حمایت قرار میگیرند.
عبدالهادی فقهی زاده با بیان اینکه باید اهتمام ویژه در خصوص تبیین محتوای کتابهای نهج البلاغه و صحیفه سجادیه وجود داشته باشد، افزود: موسسات باید سطح کار خود را از آموزشهای معمول، سنتی و آسان فراتر برده و برنامههای روزآمد و جدید آموزشی را در دستور کار خود قرار دهند.
وی گفت: شبیخون فرهنگی ما را در نوردیده است و بنابراین علیرغم تنگناهایی که در بحث بودجه و اعتبارت وجود دارد حمایت از برنامههای خاص و ویژه را سرلوحه کار خود قرار دادهایم؛ با وجود اینکه در زمینههای ارائه تجهیزات و یا برنامههای حمایتی نمیتوانیم کمک کنیم اما از برنامههای هنری قرآنی و برنامههای خاص حتما حمایت خواهیم کرد.
فقهیزاده با اشاره به رشد چشمگیر موسسات و فعالیتهای قرآنی در چندین سال گذشته عنوان کرد: در این مدت برنامههای خوبی از جمله جشنواره بین المللی آیات، جشنواره ملی آیات، آزمون سراسری قرآن و عترت و ... اجرا شده است و از طرحهای کلان نیز حمایت کردیم.
وی با اشاره به مشکلات بیمهای فعالان قرآنی گفت: تقریبا پنج ماهی است که در حال زمینهسازی هستیم تا فعالان قرآنی از بیمه هنرمندان جدا شوند و در صندوقی با عنوان بیمه فعالان قرآنی مورد حمایت قرار گیرند که بودجه بیشتری نیز بتوان برای آن دریافت کرد.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه باید برای دستیابی به جامعه قرآنی تلاش کنیم، افزود: سعی شده تا فعالیتهای قرآنی یکپارچه شوند و علیرغم مشکلاتی که برای همه سازمانها وجود داشته است اما بودجه معاونت قرآن و عترت افزایش پیدا کرده است.
وی تاکید کرد: قرآن به زبان هنر است و باید معجزه بیانی قرآن را در نظر داشت، وارد عرصههای هنری جدی شد و این وحی نامه الهی را را با زبان هنر توسعه دهیم و صرفا به آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن اکتفا نکنیم، به عنوان نمونه از هنرهای جانبی استفاده کنیم، هنرهای دستی را در خدمت قرآن در بیاوریم که این فعالیتها از معاونت ارشاد مورد حمایت قرار میگیرد.
فقهیزاده با بیان اینکه برنامههای آموزش معارف نهج البلاغه و صحیفه سجادیه در موسسات قرآنی حمایت میشود، افزود: در نظر داریم جشنواره صحیفه پژوهی را در سطح کشور برگزار کنیم و موسسات قرآنی استان یزد علاوه بر فعالیتهای معمول آموزش و روانخوانی و روخوانی قرآن باید به ترتیب مربیان آموزش معارف صحیفه سجادیه و نهج البلاغه بپردازند و مورد حمایت قرار گیرند.
وی عنوان کرد: طرح ملی تلاوت نیز با جدیت در حال پیگیری است و پیشنهاد شده تا این طرح از امسال از اختصاصی برادران خارج شود و طرح ملی تلاوت خواهران در حداقل دو استان به صورت پایلوت برگزار شود.
انتهای پیام/
Related Assets:
- ادارات تمام فعالیتهای قرآنی خود را به موسسات قرآنی واگذار کنند
- تشکیل وزارتخانه «قرآن و عترت» در دستور کار قرار گیرد
- برگزاری جشنواره کشوری «مشق انتظار» در یزد
- جایزه ویژه استان یزد در نوزدهمین آزمون سراسری «قرآن و عترت»
- کسب مقام اول و سوم جشنواره قرآن و عترت توسط دانشجویان یزدی
- بانک اطلاعاتی اصحاب قرآن استان یزد تدوین می شود/بانوان یزد در صف اول حافظ قران کریم
- افزایش سقف تسهیلات قرض الحسنه تا 100 میلیون به مؤسسات قرآنی استان یزد
- دانشجویان یزدی به مرحله ملی مسابقات قرآن و عترت راه یافتند