تجلی «اقتصاد مقاومتی» با پرورش شترمرغ / مزرعه شترمرغی که با سرمایه اولیه 20 میلیونی راهاندازی شد
به گزارش یزد رسا به نقل از طنین خاتم؛ پرورش شترمرغ این روزها بسیار رونق گرفته است، حتی طی چند سال اخیر استفاده از گوشت و محصولات شترمرغ میان مردم رواج یافته است، اما به راستی چرا تعداد زیادی از مردم بهسراغ پرورش شترمرغ میروند؟! سازگاری با محیط زیست و آب و هوای متفاوت شترمرغ و از نظر نگهداری، کمهزینهترین جایگاه را به خود اختصاص داده و بهدلیل قدرت متابولیسم بالا و تبدیل غذا به انرژی، رشد سریع، عمر مفید و طولانی و تولید مثل بالا از ویژگیهای بالایی برخوردار است.
سعید حسانی زاده جوان هراتی از جمله افرادی است که پا به عرصه پرورش شترمرغ گذاشته و در این راه با پشتکار و تلاش شبانه روزی گامی در عرصه عملی اقتصاد مقاومتی برداشته است.
این کارآفرین هراتی درباره سرمایه اولیه خود میگوید:سرمایه اولیه برای شروع کارم بیست میلیون تومان بود. با این پول ابتدا برای خرید شترمرغ مولد و آذوقه مورد نیاز اقدام کردم که این مبلغ را نیز وام گرفته بودم.
وی افزود: سودی که از بیست میلون عایدم شد چیزی حدود ده میلیون بود که خدا رو شکر راضی بودم.
حسانی زاده گفت: سال گذشته برای گسترش کارم سی میلیون از صندوق مهر امام رضا (ع) وام گرفتم که صرف خرید دستگاه جوجه کشی و چندین شترمرغ شد.
کارآفرین هراتی با اشاره به شرایط بازار گوشت شتر مرغ و ناآشنا بودن مردم با محصولات شترمرغ اظهار داشت: برای فروش گوشت شترمرغ به یک به یک مشتریان مان باید ابتدا خواص درمانی و ویژگیهای آن را معرفی میکردیم تا بتوانیم گوشت را بفروش برسانیم اما به مرور و با گذشت زمان گوشت شتر مرغ در بین مردم جای خود را پیدا کرده وضعیت بازار فروش محصولات شترمرغ نیز بهتر شده است.
حسانی زاده درخصوص پرورش شترمرغ اذعان داشت: صنعت پرورش شترمرغ تنها صنعت دامپروری است که در ایران به سرمایه زیادی نیاز ندارد و سود نسبتا خوبی دارد.
وی به افرادی که علاقه به این کار را دارند گفت: حتما لازم نیست که کار خود را با هزینه های زیاد شروع کنند،بلکه بهتر است کار خود را با مقیاس کوچک و با تعداد شتر مرغ کم شروع کنند تا به خوبی با شرایط آن آشنا شوند.
Related Assets:
- 166 تن گوشت شترمرغ در استان یزد تولید شد
- ریشه مشکلات اقتصادی اخیر ساختاری است / ضرورت تغییر در وزارت صمت
- سبک زندگی امام رضا(ع) زمینهساز تحقق اقتصاد مقاومتی است
- شمشیر بیتدبیری بر فرق تولید ملی
- تولید سالانه 10 تن گوشت شترمرغ و کبک، حاصل کارآفرینی جوان تفتی
- تصاویری از فعالیت بانوی کشاورز نمونه
- افزایش چهار برابری واردات از آمریکا با وجود ممنوعیت / مطالبات رهبری بر زمین مانده است
- جوان یزدی با تسهیلات اقتصاد مقاومتی برای خود و سه تن دیگر اشتغالزایی کرد
- پرورش شترمرغ، صنعتی با کمترین ریسک/ گام نهادن در عرصه اقتصاد مقاومتی با یک میلیون تومان
- کارآفرین یزدی که تنها با 5 جوجه، صاحب 7 مزرعه شترمرغ است/حلال ترین روش سرمایه داری؛ در رأس اقتصاد مقاومتی
- نبود بازار فروش مشکل کسب و کارهای خانگی/ غفلت مسئولان از نقش تاثیرگذار بانوان در اقتصاد مقاومتی
- کارآفرینی جوان هراتی در بیکارترین شهرستان استان یزد