تامین نیاز شرکتهای لبنی با تولید سالانه ۱۵۰ میلیون پاکت تتراپک در یزد/ افزایش سرمایه در گردش؛ زمینهساز اشتغالزایی بیشتر
به گزارش یزدرسا، «حسین دهقان» مدیرعامل شرکت پتروپاک پارس یزد در گفتگو با خبرنگار یزدندا در خصوص صنعت تتراپکها و شرکت پتروپاک پارس یزد گفت: این صنعت، ۴۰ سال در انحصار کشور سوئد بود و این کشور منحصرا بازار جهان را دست داشت، در طی ۱۰ سال اخیر کشورهای مختلفی تحقیقاتی را در خصوص این صنعت انجام دادند، آزمون خطا کردند تا به این نتیجه رسیدند که با ترکیب برخی مواد اولیه مخصوص تولید پاکتهای شیر، آبمیوه و محصولات لبنی مانند پنیر و خامه می توانند این پاکت را تولید کنند.
دهقان اظهار کرد: در ایران نیز بعد از تحقیقات زیاد و کمک از مشاوران ، در سال 93 اولین پاکت ما به صورت ۷ لایه تولید شد و امروز شرکت پتروپاک پارس یزد تنها شرکتی در ایران است که علاوه بر تولید پاکت 7 لایه، پاکتهای 8 لایه نیز تولید میکند.
وی ادامه داد: تاکنون شرکتهای تولید کننده محصولات لبنی، شیر و آبمیوه، پاکت مورد نیاز خود را از سوئد تهیه میکردند و اعتماد چندانی به شرکتهای داخلی نداشتند اما بعد از بازدید از کارخانه پتروپاک و تولید پاکتهای اولیه امروز بیش از 30 شرکت بزرگ مانند پگاه و رضوی و غیره پاکت خود را از ما تهیه میکنند.
این صنعتگر جوان گفت: بنا به گفته شرکت های خریدار ، هم کیفیت جنس ما با نمونه های خارجی رقابت می کند و هم از لحاظ قیمت مقرون به صرفه تر میباشد و از همه مهمتر در کمتر از 15 روز پس از ثبت سفارش، پاکت در محل کارخانه به مشتری تحویل داده میشود.
دهقان اذعان کرد: شرکت پتروپاک پارس با شعار ما میتوانیم، اکنون ماهیانه 15 میلیون پاکت تولید میکند و در آینده با افزایش سرمایه در گردش ، برای برآورده کردن نیاز شرکتهای متقاضی می تواند۴۰ تا ۴۵ میلیون پاکت در ماه تولید کنیم.
وی تصریح کرد: این شرکت هم اکنون بیش از ۱۵۰ میلیون پاکت در سال تولید دارد که در صنایع لبنی و غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.
مدیرعامل شرکت پتروپاک پارس یزد اظهار کرد: در فاز نخست، این شرکت ۵۰ نفر را به صورت مستقیم و ۲۰۰ نفر را به صورت غیر مستقیم به کارگیری نموده است و امید است در فازهای بعدی این تعداد به ۱۰۰ نفر مستقیم و ۵۰۰ نفر غیرمستقیم افزایش پیدا کند.
دهقان سرمایه در گردش را مشکل شرکت پتروپاک عنوان کرد و گفت: ما باید مواد اولیه خود را نقدی خردیداری کنیم اما شرکتهای خریدار جنس عمدتا به دلیل رکود حاکم بر بازار جنس را به صورت چکی خریداری میکنند و این روند باعث بروز مشکل میشود.
وی اظهار کرد: باتوجه به اینکه این شرکت دانش بنیان است و مواد اولیه آن در داخل تولید نمی شود ، دولت می تواند با حمایت خود از تولید داخلی و شرکتهای دانشبنیان، ال سی با ارز دولتی به ما تخصیص دهد که این موجب تولید پاکت با کیفیت در داخل شده و از خروج ارز جلوگیری میکند.
مدیرعامل شرکت پتروپاک پارس یزد ادامه داد: مواد اولیه شرکت گرید غذایی است و در ایران تولید نمیشود اما حمایت لازم برای وارد کردن مواد اولیه صورت نمیگیرد و بعضا مواد اولیه شرکت که طبق قانون 4 درصد عوارض گمرک دارد ، 15 درصد عوارض گمرک پرداخت کنیم.
انتهای پیام/ک
Related Assets:
- بهرهمندی واقعی رمضان در جبههها
- اجرای احکام صادره به نفع موقوفات؛موثر در ترویج فرهنگ وقف/ ترویج عملی سنت حسنه وقف، حفظ و حراست از املاک وقفی است
- استان یزد؛ پیشتاز در زمینه درخواست ثبت آثار تاریخی
- یک توصیه برای صرفهجویی ۱۵درصدی در مصرف آب
- برگزاری اولین نشست گرامی داشت ستاد شهدای هفتم تیر و بازخوانی حقوق بشرآمریکائی در یزد