بعد از افزایش قیمت ، بازار مرغ در یزد آرام گرفت
مهدی غیب اللهی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا ، با بیان اینکه از ابتدای سال 1400تاکنون به صورت متوسط روزانه حدود 200تن مرغ در استان تولید شده اظهار داشت: متوسط نیاز مصرف استان به صورت روزانه حدود150تن می باشد که با توجه به میزان تولید در ماه مبارک رمضان و حتی بعد از آن هیچ گونه کمبودی در بازار وجود نخواهد داشت و در حال حاضر نیزعرضه مرغ در بازار به حد اشباع رسیده است.
وی ادامه داد: حتی به علت مازاد تولید مرغ در استان مقرر شده بعد از تامین نیاز استان به صورت روزانه حدود15تا20تن مرغ به استان سیستان بلوچستان صادر شود.
غیب اللهی با تائید نابسامانی ها و کمبودهایی که در بازار مرغ برای ایام عید نوروز وجود داشت تصریح کرد: علت این نابسامانی ها حجم بالای تقاضا و همچنین خرید گسترده مرغ توسط مهمانان نوروزی بود که از استانهای دیگر به یزد آمده بودند، مگرنه تمام پیش بینی های لازم برای افزایش تولید صورت گرفته بود و حتی در برخی روزهای ایام عید بیش از200تن مرغ توزیع شد اما متاسفانه جوابگوی حجم گسترده خرید توسط مردم نبود.
غیب اللهی ادامه داد: تولیدات مرغدارای ها از طریق سامانه به صورت روزانه بررسی و بر اساس آماری که در سامانه ثبت شده به واحدهای تولیدی نهاده تعلق میگیرد به همین علت هیچ واحد تولیدی نمیتواند مرغ خود را به بازار عرضه نکنند زیرا موظف هستند طبق میزان نهاده ای که دریافت کرده اند مرغ تولیدی خود را تحویل دهند.
معاون بهبود امور دامی سازمان جهادکشاورزی یزد با بیان اینکه واحدهای متخلف تولید به سازمان صمت معرفی و نهاده آن قطع شده تصریح کرد: طبق مصوبه ستاد اقتصاد مقاومتی تمامی انواع مرغها باید به قیمت 24هزارو900تومان عرضه شود و هیچ فرق قیمتی میان مرغ شمال ومرغ یزد و دیگر انواع مرغ وجود ندارد و همچنین تا اطلاع ثانوی هرگونه قطعه بندی مرغ نیز ممنوع می باشد.
انتهای پیام/