با شاخه حزب منحله مشارکت در یزد آشنا شوید!
یزد رسا به نقل از یزد ندا، حدود 41 حزب و گروه سیاسی شناخته شده در استان يزد اعلام موجوديت كرده و وجود دارد كه به يكي از دو جريان اصلاح طلب يا اصولگرا منتسب مي باشند. در بين اين احزاب گروههاي وجود دارد كه شايد در طول سال يك جلسه را نيز برگزار نكرده و تنها نام اين احزاب و برخي اعضاي گروه در مراجع رسمي به ثبت رسيده و در حال حاضر هيچگونه فعاليتي در سطح استان يزد ندارند مانند حزب همبستگي ايران، حزب اعتلاي ايران اسلامي، مجمع الابرار يزد و ...، گروه ديگري از احزاب، تشكلهايي هستند كه در هنگام برخي رويداهاي سياسي از جمله انتخابات فعاليتهايي را انجام و در جلسات هماهنگي جرياني كه منتسب به آن هستند شركت مي كنند و در اغلب اوقات هيچ گونه فعاليتي ندارند از جمله ،انجمن اسلامي معلمان، انجمن اسلامي پزشكان،حزب اعتدال و توسعه يزد و ... اما دسته سوم گروهها و تشكلهائي هستند كه در طول سال كم و بيش فعاليت نموده و در مواقع خاص از جمله انتخابات حجم فعاليتهاي آنها گسترش پيدا مي كند از بين اين احزاب مي توان به حزب مشاركت، سازمان مجاهدين ، اعتماد ملي ، خانه كارگر، جمعيت موتلفه اسلامي و ... اشاره كرد كه در بين اين احزاب نيز دو حزب اصلاح طلب مشاركت و سازمان مجاهدين بيشترين حجم فعاليت را داشته و دارند اشاره نمود.
از طرفی تعدادی از گروه های سیاسی نیز در برخی از شهرستان ها فعال هستند که ماهیت اصلی فعالیت آنها سیاسی می باشد هر چند تحت نام های دیگری از قبیل فرهنگی و اجتماعی مجوز فعالیت گرفته اند که در قسمت های بعدی گزارش به تفکیک اصلاح طلب و اصول گرا تمامی احزاب و گروه ها معرفی می شوند.
در گزارش اول از سلسله گزارش های معرفی احزاب، گروهها و تشكل هاي سياسي استان يزد با حزب اطلاح طلب مشارکت آشنا می شویم.
حزب مشاركت:
در سال 1376 و همزمان با ریاست جمهوری سید محمد خاتمی تاسیس شد و آغاز فعالیت این حزب در استان یزد به اواخر سال 1377 بر می گردد و يكي از احزاب پر نفوذ و پر قدرت در ميان احزاب اصلاح طلب يزد به حساب مي آيد.
در خصوص ديدگاه هاي حزب، مخالف برنامه ها و اقدامات دولت نهم و دهم بوده و در مواقع مختلف از دولت انتقاد نموده اند در خصوص مسائل بين المللي اعتقاد به رابطه با تمام كشورهاي دنيا داشته و راه پيشرفت كشور را در روابط ديپلماتيك با تمام كشورها مي دانند.
مشارکتی های یزدی
غلامعلی سفید مسئول شاخه استانی حزب منحله مشارکت در استان یزد و ظاهرا همین نقش را در حزب جدید اصلاح طلبان دوم خردادی (حزب اتحاد ملی) در استان یزد برعهده دارد و از کارتل اقتصادی اصلاح طلبان یزد محسوب میشود که شنیده های حاکی از این است که وی قصد حضور در انتخابات مجلس دهم از حوزه انتخابیه تفت و میبد را دارد.
فاطمه عباسقليزاده مدير كل سابق دفتر امور اجتماعي استانداري يزد در دوران اصلاحات نیز یکی ارکان اصلی حزب منحله مشارکت در یزد است که شنیده شده است وی نیز قصد کاندیداتوری در انتخابات مجلس دهم را از حوزه یزد دارد.
عباسقلی زاده کاندیدای عضویت در شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران هم بود اما نتوانست آرای لازم را کسب کند.
حزب مشارکت بعد از انتخابات سال 88 به دلیل همراهی با فتنه گران و اقدام علیه امنیت ملی و تخطی از قانون اساسی منحل شد.
اعضای حزب منحله مشارکت با نام حزب اتحاد ملت در دولت دهم آغاز به کار کرده اند.
Related Assets:
- اعضای ستاد انتخابات اصلاحطلبان شهر تهران مشخص شدند
- جداشدگانازاصولگراییبهافراطیون اصلاح طلب خواهند پیوست
- «مجاهدین» افراطی ترین و فعال ترین حزب اطلاح طلب یزد
- «نقد معصوم» اسم رمز آشوب می شود؟
- جزئیات برنامههای کاروان روایتگری فتنه 88
- هادی غفاری از موضع ایام فتنه اش عقب نشست
- سفید کِی بازنشسته می شود؟/مهندس مالیات نمی دهد؟!/ من دیگه حرفی ندارم!