ID : 1626661
كارشناس بهداشت شهرستان خاتم؛

ایران به لحاظ مصرف لوازم آرایشی رتبه هفتم جهان و رتبه دوم خاورمیانه را دارد


كارشناس بهداشت شهرستان خاتم در كارگاه آموزشي مبارزه با قاچاق كالا و ارز گفت: ايران به لحاظ مصرف لوازم آرايشي و بهداشتي در بين 196 كشور جهان رتبه هفتم و در خاورميانه رتبه دوم را به خود اختصاص داده است اين در حالي است كه 9 درصد زنان خاورميانه ساكن ايران هستند.

به گزارش خبرنگار يزد رسا از  خاتم ، صبح دیروز(سه شنبه) کارگاه آموزشی مبارزه با قاچاق کالا و ارز (لوازم آرایشی و بهداشتی) با حضور کارشناسان بهداشت ، آرایشگرهای زنانه و مربیان بدنسازی در محل شبکه بهداشت هرات برگزار شد.

ابتدا کارشناس بهداشت شهرستان خاتم اشاره ای به دلایل مصرف زیاد لوازم آرایشی و بهداشتی کرد و خاطر نشان کرد: یکی از دلالیل مصرف زیاد لوازم آرایشی و بهداشتی ارزانی بیش از حد انواع قاچاق این لوازم است .

"خانم زائدی" همچنین مشکلات هویتی و شخصیتی ، الگو برداری از کانال های ماهواره ای ، محدود بودن تفریحات سالم و مفید ، توجه خاص زنان ایرانی به چهره خود ، پائین آمدن سن استفاده از لوازم آرایشی و … را از دلایل مصرف زیاد لوازم آرایشی و بهداشتی عنوان کرد.

در ادامه دیگر کارشناس بهداشت شهرستان خاتم نیز اشاره ای به لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق و مخاطرات آن و آمار و ارقام لوازم آرایشی و بهداشتی کرد و اذعان داشت: مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی در خاورمیانه ۸ میلیارد دلار می باشد که ۲ میلیارد دلار آن در ایران مصرف می شود.

جعفری همچنین خاطر نشان کرد:مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی در کل اروپا ۲٫۱ میلیارد دلار می باشد در صورتی که مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی در ایران تقریبا برابری می کند با کل اروپا که این جای نگرانی است.

وی گفت: ایران به لحاظ مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی در بین ۱۹۶ کشور جهان رتبه هفتم و در خاورمیانه رتبه دوم را به خود اختصاص داده است این در حالی است که ۹ درصد زنان خاورمیانه ساکن ایران هستند.

کارشناس بهداشت همچنین مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی مردان ایران را ۷ درصد اعلام کرد و اظهار داشت: ۸۵ درصد از لوازم آرایشی و بهداشتی از کانال های قاچاق وارد کشور می شوند که مضرات زیادی را برای اقتصاد کشور دارد.

جعفری اشاره ای نیز به عطر و ادکلن های موجود در بازار کرد و افزود: ۸۰ درصد از عطر و ادکلن های موجود در بازار از کانال های قاچاق وارد کشور می شود.

وی در ادامه به مخاطرات لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق پرداخت و خاطر نشان کرد: اکثرا لوازم توسط کشورهای حوزه خلیج فارس و چین ساخته می شوند و با برندهای جعلی وارد کشور می شوند و از وسایل نقلیه نامناسب برای انتقال آنها استفاده می شود و بعضی از لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق نیز از مواد سمی و بد بو استفاده می شوند.

جعفری همچنین عوارض ناشی از مصرف لوازم آرایشی و غیر استاندارد را حساسیت پوستی ، قرمز شدن و خارش و عفونت های قارچی عنوان کرد و افزود: در ایران بیشترین لوازم آرایشی قاچاق و بی کیفیت در آرایشگاه های زنانه مصرف می شود.

کارشناس بهداشت شهرستان خاتم همچنین راهکارهایی اجرایی در برخورد با مقوله قاچاق را تشریح کرد: اثر بخشی ترین راه مبارزه قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی افزایش آگاهی مردم در زمینه مضرات آن می باشد ، نخریدن کالاهای بی کیفیت قاچاق و …بهترین راهکارهای اجرایی در برخورد با مقوله قاچاق است .

جعفری در پایان اشاره ای نیز به پودرها و مکمل های غذایی که ورزشکاران بیشتر استفاده می کنند کرد و اظهار داشت: استفاده از این پودرها و مکمل های غذایی باعث بیماری های گوارشی ، قلبی و عروقی می شود.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.