امتیازات ویژه شهرداری اردکان برای فروشگاهی خاص!
به گزارش یزدرسا به نقل از اردکان گویا؛ موضوع ایجاد فروشگاه های زنجیره ای در شهرستان اردکان قصه عجیب و غریبی دارد که واکاوی آن خالی از لطف نیست.
اولا باید گفت یک فروشگاه زنجیره ای از چندین فروشگاه خرده فروشی تحت مالکیت مشترک و متمرکز تشکیل میشود؛ وظایف و کارکردهای عمده یک فروشگاه زنجیره ای (خرید، تبلیغات و اجاره) توسط یک واحد فرماندهی مرکزی یا یک مدیریت مرکزی کنترل میشوند.
اهداف اولیه شکل گیری این فروشگاهها عمدتاً اقتصادی بوده و به علت وجود حاشیه سود بالا بوده است که افراد، اقدام به تاسیس فروشگاههای زنجیره ای میکنند. البته این نکته را نیز باید در نظر داشت که تاسیس این فروشگاه ها مزایایی برای مردم دارد که قابل تامل است.
اما افتتاح فروشگاه زنجیره ای میلاد در اردکان با حواشی بسیار زیادی همراه بود و هنوز نیز ادامه دارد.
بازار روز شهرداری در میدان بسیج به علت طرح مجتمع تجاری کاروانسرای سلطان می بایست تعطیل شود و مستاجران نیز می بایست برای خود فکری می کردند که با مساعدت و مشارکت شهرداری اردکان ساختمانی در خیابان امام رضا (ع) ساخته شد که بعدا بنا به دلایلی این مشارکت به سرانجام نرسید.
به حاشیه نروم، ساختمانی که با هزینه زیادی آماده شده مستاجر می خواهد وطبیعی است که شهرداری به دنبال بازگش سرمایه خود باشد؛ در نهایت بعد از حرف وحدیث ها واعتراضاتی که توسط کسبه شهر درحضور اعضای شورای شهر در محل شورای شهر می شودومنتهی به نتیجه ای نمی شود فروشگاه های زنجیره ای میلاد که در اصفهان و یزد نیز شعبه دارند، برنده می شود.
بگذریم از گله و شکایت بعضی از مردم که می گویند قیمت وکیفیت اجناس این فروشگاه نسبت به فروشگاه ها ومغازه های دیگر سطح شهررا مسئولین امر بررسی کنند تا حقایقی روشن شود اما دراین میان نگاه ویژه شهرداری به این فروشگاه مورد اعتراض بسیاری از کسبه وفعالین شبکه های مجازی ورسانه ها شده است که این بی عدالتی و نابرابری از چشم مردم دور نمانده است وبه طور قطع فضای ناخوشایند وحس سرخوردگی وعدم اطمینان از شهردار واعضای شورای شهررا برای مردم تداعی کرده است.سوال مردم این است چگونه فروشگاهی که هنوز ازراه نرسیده از امکانات شهر به طور ویژه برای رونق کسب وکار خود استفاده می کند؟ آیا شهرداری برای تمام فروشگاه ها نیز این امکانات را قائل است؟ کسبه ای که سالیان دراز در این شهر با مناعت طبع دنبال روزی حلال خود بوده اند امروز می بینند شهرداری از امکاناتی که توسط عوارض خودشان تهیه شده به نفع دیگری استفاده می شود.شاید گفته شود چه امکاناتی؟ توضیح می دهم .شهرداری درشهر دارای املاک زیادی است چه زمین وچه مغازه های تجاری شهرداری اگر مغازهای به اشخاص حقیقی وحقوقی اجاره داد می تواند آیا آن اشخاص می توانند از آرم و اعتبار شهرداری به نفع خود استفاده کنند؟ شهردار واعضای محترم شورا چه جوابی دارند؟
به عنوان نمونه عرض می کنم زمانی شهرداری ساختمان آتش نشانی را به فروشگاه رفاه اجاره داده بود چرا بر سردرگاه این فروشگاه آرم شهرداری را نزده بودید تا ازاعتبار شهرداری استفاده کند؟ چرا ساختمانی را که درمقابل شهردای است و به بانک اجاره داده بودید آرم وتبلیغات ویژه ای برایش انجام ندادید؟ مگر اینها املاک شهرداری نیستند ؟ مگر اجاره نداده بودید؟ حال چگونه است که فروشگاه میلاد از اعتبار شهرداری برای خود سو استفاده می کند؟ چرا بر سر این فروشگاه آرم شهرداری است؟خب اگر قرار است املاک شهرداری با آرم مشخص شوند بر درهرمغازهای که شهرداری مالک است آرم آن را بزنید تا مردم تکلیف خود را بدانند.منتخبین مردم سری به خیابان ها بزنید وبیلبوردهای تبلیغاتی این فروشگاه را ببینید که چگونه از نام واعتبار شهرداری به نفع خود بهره بردای می کند این ظلم آشکاری است به مردم آری ظلم.اعضای محترم شورا آیا شما خبر ندارید ؟اگر دارید جواب قانع کنندهای بدهید واگر ندارید چرا ندارید؟ وچرا کوتاهی می کنید .نمونه دیگری را به عرضتان می رسانم.ظاهرا این فروشگاه برای تبلیغات خود به شهرداری مراجعه می کند وشهردار نیزتخفیف 50 درصدی جهت تبلیغات می دهد آیا کسبه دیگر می توانند از چنین تخفیفی برخوردارشوند یا اول باید برای تبلیغ اجناس خود از هفت خوان رستم شهرداری عبور کنند تا به تبلیغ کالا وخدمات مورد نظر خود بپردازند؟ قدیمهای ما مثلهای خوبی می زدند(البته درمثل مناقشه نیست) می گفتند علف دم آخور تلخ است راست می گفتند حقیقتی است که درما ریشه دوانیده که به خودی ها اطمینان نداریم وغریبه پرستیم و...
شایسته است که شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اردکان کمی تامل کنند