اعتیاد عامل بیش از 23 درصد طلاقها در خاتم است
به گزارش یزدرسا، روانشناس اورژانس اجتماعی شهرستان خاتم در گفتگو با خبرنگار طنین خاتم اظهار داشت: طلاق در زمره غم انگيزترين پديده هاي اجتماعي است و در فرهنگ اسلامي يكي از مغبوض ترين حلال محسوب مي شود كه عواقب بسيار ناگواري را براي افراد خانواده و جامعه به دنبال داشته و مي تواند موجب بروز بسياري از آسيب هاي اجتماعي شود.
طاهره حیدری گفت: طلاق پدیده ای اجتماعی است و همانند سایر پدیده های اجتماعی متأثر از یک عامل نیست ، بلکه مجموعه ای از عوامل در آن دخالت دارند.
حیدری افزود: عدم تفاهم، ازدواج اجباری، عدم بلوغ اجتماعی،توقعات بیجای زوجین از یکدیگر، عوامل اقتصادی و اعتیاد از مهمترین علل طلاق در جامعه به حساب می آید.
وی به آمار طلاق چند سال اخیر در شهرستان خاتم اشاره و اظهار داشت: بر طبق پرونده های که هر ساله به اورژانس اجتماعی ارسال می شود طلاق در شهرستان رو به افزایش است و این فقط منوط به خاتم نیست بلکه این پدیده در سراسر کشور سیر صعودی دارد .
حیدری گفت: در پنج ماه نخست سال جاری، 45 پرونده در زمینه طلاق از طرف دادگستری به مرکز اورژانس بهزیستی شهرستان ارجاع داده شده که از این تعداد پرونده ،حدودا 9 درصد سازش شده است..
روانشناس اورژانس شهرستان افزود: بیشتر طلاق های ثبت شده در سطح شهرستان به دلیل اعتیاد است که 23/52 درصد را به خود اختصاص داده است بعد از آن ازدواج تحمیلی 14/7،دخالت های اطرافیان و خیانت 11/76 درصد است.
حیدری اظهار داشت: با توجه به اینکه بیش از نیمی از طلاقها در اوایل زندگی اتفاق میافتد حاکی از آن است که متاسفانه زوجین و خانوادهها بدون شناخت کافی، تحقیق و آموزشهای لازم اقدام به ازدواج میکنند.
وی یادآوری کرد: در سالهای گذشته طلاق بیشتر در قشر ضعیف و کم سواد یا بیسواد مطرح بود اما در سالهای اخیر شاهد افزایش این معضل اجتماعی در قشر تحصیلکرده جامعه هستیم.
این مسئول با تاکید بر اینکه پیامدهای ناگوار طلاق بیش از هر کس در فرزندان اثرگذار است،خاطر نشان کرد: فرزندان طلاق در نوجوانی به افسردگی، پرخاشگری، اشتغال ذهنی، خشم شدید،اضطراب راجع به آینده،دچار میشود.
روانشناس اورژانس اجتماعی خاتم با تاکید بر اینکه طلاق باید آخرین راه انتخابی برای زوجین باشد، گفت: اگر والدین ناچار به طلاق شدند، با رعایت احترام به زوج مقابل باید ارتباط عاطفی و منطقی خود را با فرزندان حفظ کنند تا کمتر شاهد تاثیرات و مشکلات طلاق بر فرزندان خود باشند.
انتهای پیام/ک
Related Assets:
-
کاهش 63درصدی حوادث ناشی از کار در استان یزد/خلاء نظارت کارفرما، علت حوادث در کارگاههای یزد
-
کودکان قربانیان اصلی اختلاف خانوادگی در یزد
-
«دخالت والدین» عمده ترین دلایل طلاق در یزد/ راهکارهای پیشگیری از طلاق
-
رونق ورزش بانوان خاتم؛ با اعتماد و تکیه به بخش خصوصی
-
تهیه مسکن برای مددجویان مهمترین دغدغه های بهزیستی/ شهرستان خاتم الگو در زمینه کاهش طلاق
-
پیشگیری اولیه از اعتیاد با تمرکز بر محیط کار/ اکثر مراجعهكنندگان به كلينيك ترکاعتياد شاغل هستند
-
کاهش 22 درصدی طلاق در استان یزد