ID : 12349484
امام جمعه ابرکوه:

آثار شکست آل سعود از هم اکنون نمایان است/دود جنگ نیابتی عربستان اول به چشم آل سعود می رود


حجت الاسلام حسینی گفت: مقاومت جانانه مردم يمن در برابر تهاجم عربستان سعودي شرايط را به زيان آل سعود رقم زده و از هم ‏اكنون آثار شكست آل سعود نمايان شده است.

به گزارش یزد رسا، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم حسینی امام جمعه ابرکوه در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار سرو ابرکوه به طور مفصل اوضاع کنونی و اهداف حمله عربستان به یمن را مورد بحث و بررسی قرار داد. این مباحث در سه فصل مجزا به شما مخاطبین عزیز ارائه می شود.


فصل اول/پشت پرده جنگ نيابتي عربستان چيست؟


حجت الاسلام حسینی گفت: عمليات هوايي عربستان عليه يمن كه از روز پنجشنبه ششم فروردين‏ماه جاري آغاز شده و تاكنون به شهادت و مجروح شدن هزاران نفر منجر گرديده، نتوانسته است گره يمن را براي آل سعود باز كند چراكه اين عمليات پرهزينه، هيچ تحركي در روي زمين مطابق با فلسفه و الگوي عمليات هوايي به نفع عربستان به‏وجود نياورده است.


آثار شکست آل سعود نمایان است/عملیات نظامی حمله عربستان به یمن «طوفان قاطع» نام دارد


حسینی افزود: مقاومت جانانه مردم يمن در برابر تهاجم ظالمانه ارتش عربستان سعودي شرايط را به زيان آل سعود رقم زده و از هم‏اكنون آثار شكست آل سعود نمايان شده است. تهاجم ناجوانمردانه نيروي هوائي عربستان سعودي به يمن زماني صورت گرفت كه گروه انصارالله خواستار برقراري حكومت مستقل و مشاركت گروه‏هاي مختلف مردم در اداره كشور شده بود و انقلاب مردم يمن در آستانه پيروزي كامل قرار داشت.


وی گفت: در اين حملات كه با دستور پادشاه عربستان و اعلام آن از سوي سفير رياض در آمريكا آغاز شد، مناطق مختلف يمن آماج تهاجمات هوايي عربستان و كشورهاي هم‏پيمان سياسي رياض و برخي كشورهايي كه از نظر اقتصادي به كمك‏هاي مالي عربستان نيازمند هستند قرار گرفت. اين عمليات نظامي موسوم به «طوفان قاطع» تاكنون به شهادت تعداد زيادي زن و كودك و تخريب خانه‏هاي مسكوني و ويراني زيرساخت‏هاي اقتصادي و عمومي با استفاده از سلاح‏هاي ممنوعه و مخرب منجر شده است.


امام جمعه عنوان کرد: كارشناسان درباره حمله نظامي عربستان به يمن و هزينه‏هاي غيرقابل جبران رياض در اين اقدام معتقدند قبل از اين‏كه اين جنگ، ضربه‏اي به مردم يمن باشد، آتشي به دامن رژيم آل سعود است كه اين روزها از اوضاع منطقه‏اي و تحولات بين‏المللي به‏شدت ضربه خورده و نگران آينده هستند.

 


دود آتش حمله به یمن قبل از همه در چشم آل سعود می رود


حسینی مطرح کرد: حمله عربستان به يمن را بايد حمله‏اي از سر درماندگي و ناشي از شكست‏هاي پي‏درپي سياسي آل سعود در منطقه ارزيابي كرد زيرا عربستان پس از شكست سياست‏هايش در سوريه براي سرنگوني رژيم بشار اسد و عدم موفقيت گروه تكفيري داعش در گسترش سلطه بر عراق و شكست برنامه‏هاي رياض در بحرين و لبنان، اكنون نيز كه يمن علي‏رغم استفاده از ابزارهاي گوناگون همچون حمايت سياسي از مهره‏هاي سياسي، توطئه تجزيه و ايجاد ناآرامي‏هاي قبيله‏اي، تقويت گروه‏ تروريستي القاعده، تعطيل كردن سفارت و فشارهاي اقتصادي گوناگون نتوانست با انصارالله و مردم يمن مقابله كند، خشن‏ترين روش را برگزيد و به حمله نظامي روي آورد و آتشي را برافروخت كه به اعتقاد كارشناسان منطقه، دود آن زودتر از همه به چشم خود آتش‏افروزان خواهد رفت.


وی ادامه داد: تاريخ يمن به روشني نشان مي‏دهد هر كشوري به اين سرزمين طمع كرده و آن‏را مورد حمله نظامي قرار داده، سرانجام با خفت و سرشكستگي آن‏را ترك كرده است. در مداخلات نظامي دهه‏هاي اخير به يمن، نيروهاي انگليسي در سال 1316 اين كشور را از هوا و دريا مورد حمله قرار دادند ولي بر اثر مقاومت مردم مجبور به عقب‏نشيني شدند.


سعودی ها از سال 1324 تا كنون 6  بار به يمن حمله نظامي كردند


این مقام مسئول خاطر نشان کرد: همچنین سعودی ها از سال 1324 تا كنون 6  بار به يمن حمله نظامي كرده و چند بار بخش‏هائي از اين كشور را از طريق مرز 1000 كيلومتري مشترك به اشغال درآوردند ولي هر بار، دست از پا درازتر مجبور به قبول شكست و خواري شدند. بنابر‏اين حمله اخير عربستان به يمن تازگي نداشته و در ادامه همان تجاوزات شكست‏خورده قبلي و آزمون خطاهاي قبلي رژيم آل سعود است كه اين‏بار نيز نتيجه‏اي را عايد رياض نخواهد كرد.


حسینی گفت: عربستان در ششم فروردين، حملات هوايي گسترده‏اي را عليه يمن آغاز كرد. بهانه عربستان حمايت از منصور هادي، رئيس‏جمهور مستعفي و فراري يمن و حفظ يكپارچگي اين كشور بود. اين ادعا در حالي مطرح شده كه از يك‏سو ملت يمن هيچ تمايلي به منصور هادي نداشت، چنان‏كه پس از فرار وي از صنعا به عدن، حتي مردم زادگاهش هم حاضر به پذيرش وي نشدند.


گسترش كميته‏ هاي مردمي با محوريت انصارالله
وی اذعان داشت: از سوي ديگر، كميته‏هاي مردمي و ارتش با محوريت انصارالله در چارچوب حفظ يكپارچگي يمن و مبارزه با تروريسم حضور خود را در مناطق جنوبي گسترش دادند، حال آن‏كه عربستان به‏جاي حمايت از آنان با عمليات طوفان قاطع به مقابله با اين امر پرداخت. حال اين پرسش مطرح مي‏شود كه ريشه حملات عربستان به يمن چيست و چه اهدافي را پيگيري مي‏كند؟


امام جمعه ابرکوه تصریح کرد: رفتارهاي رياض نشان مي‏دهد، آل‏سعود يك هدف دارد و آن نابودي كامل يمن و مردمان آن است كه اين امر را در نحوه بمباران‏هاي جنگنده‏هاي سعودي مي‏توان مشاهده كرد. بخشي از اين حملات به زيرساخت‏هاي اقتصادي يمن است، چنان‏كه مراكز برق و تأسيسات زيربنايي اين كشور هدف قرار گرفته‏اند.


هدف ال سعود نابودی کامل یمن می باشد که خواسته ای محال است


حسینی یادآور شد: كشتار عمدي مردم از ديگر ابعاد رفتار عربستان است، چنان‏كه بيمارستان‏ها و حتي اردوگاه‏هاي آوارگان را هدف قرار داده است. آواره‏سازي و ايجاد مركز بدون سكنه در مناطق مرزي از اهداف اين طرح و حمايت از تروريست‏ها به‏عنوان پياده‏ نظام عربستان و آمريكا بعد ديگر اين طرح است، چنان‏كه بمباران كميته‏هاي مردمي نمودي از اين رفتار است.


وی اضافه کرد: جالب توجه آن‏كه رياض با بمباران زندان‏ها زمينه‏ساز فرار صدها تروريست شده است. ايجاد بحران سياسي با حمايت از معدود حاميان منصورهادي بعد ديگر اين طراحي است. مجموع رفتارهاي رياض نشان مي‏دهد، آل‏سعود به‏دنبال نابودي يمن است و قصد دارد با تحريم اقتصادي، جريان‏هاي مردمي را به تسليم‏شدن در برابر خواسته‏هاي خود سوق دهد كه همانا سلطه بر كل يمن است، با تمام اين تفاسير، رفتارهاي عربستان از ناكامي و شرايط سخت اين كشور حكايت دارد.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.