«روز قدس» روز خشم مسلمانان از رژیم جعلی اسرائیل است
به گزارش یزدرسا، سید نبی رسولی فرماندار ابرکوه، درنشست هرچه بهتر برگزاری روز جهانی قدس اظهارکرد: اعلام روز جهانی قدس توسط امام خمینی (ره) در واقع خط بطلان کشیدن بر رژیم جعلی اسرائیل جنایتکار است.
وی افزود: روز جهانی قدس، نقطه عطفی در مبارزات ملت فلسطین مقابل رژیم اشغالگر قدس شد و به تاریخچه طولانی این مبارزه، اصالت بخشید و این روز، بزرگترین نماد همدلی و همزبانی امت اسلام در برابر رژیم غاصب و صهیونیستی است.
رسولی خاطرنشان کرد: مهمترین پیام روز قدس، تحکیم وحدت مسلمانان برای آزادی قدس و پرهیز از همه اختلاف و تفرقه هایی است که دشمن می خواهد بین مسلمانان ایجاد کند.
این مسوول با اشاره به تهاجم بی رحمانه کشور عربستان درسرکوبی مسلمان بحرین ویمن اضافه کرد: ملت ایران برای حمایت از مسلمانان جهان حضور فعال درراهپیمایی قدس خواهند داشت.
به گزارش ایرنا، نماینده عالی دولت درابرکوه تصریح کرد: بی گمان ملت شریف ایران به عنوان طلایه داران آزادی قدس شریف با لبیک به آرمان حضرت امام (ره) و فرامین رهبر معظم انقلاب ، با حضور گسترده خود در راهپیمایی روز قدس بار دیگر عظمت نظام را به جهانیان نشان خواهند داد.
گفتنی است مسیر راهپیمایی روز جهانی قدس در شهر ابرکوه از ساعت 12 از میدان امام حسین(ع) خیابان شهید بهشتی، چهار راه سرو به طرف مصلی نماز جمعه این شهر می باشد.
انتهای پیام / ک
Related Assets:
-
کشاورزان ابرکوهی در ساعات اولیه صبح و عصر چاه های خود را روشن کنند
-
حضور 19 هزار و 500 نفر ابرکوهی در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها
-
از آرمان آزادی فلسطین تا تحقق آن فاصله ای نیست
-
نامگذاری روز قدس باعث اتحاد جهان اسلام علیه رژیم صهیونیستی شد/ سپاه یکی از گزینه های نظامی ایران را رو کرد
-
دعوت امام جمعه ابرکوه به حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز قدس
-
فرزندان روح الله و شاگردان مکتب امامت و ولایت هرسال روز قدس را با شکوهتر برگزار میکنند
-
لزوم همراه شدن استعداد جوانان با علم و تکنولوژی روز/ باید با نیاز سنجی در جامعه، اوقات فراغت را هدفمند کرد
-
40 میلیارد تومان در بخش درمان و طرح فاضلاب ابرکوه هزینه شده است