ID : 1047471
ذاکر و مداح اهل بیت(ع) در گفتگو با یزد رسا:

عاشورا یک قله پرتاب به سوی ظهور است +صوت مداحی


ذاکر و مداح اهل بیت (ع) در شهر یزدگفت: زمانی انسان می تواند حقیقت عاشورا را خوب درک کند و عزاداریش طعم پیدا کند که بداند عاشورا یک قله پرتاب به سوی ظهور است که دامنه این قله از ابتدای خلقت تا روز عاشورا بوده است.

به گزارش خبرنگار یزد رسا، "حجت الاسلام علی اکبرعلیان نژاد" روحانی و مداح اهل بیت (ع) در دارالعباده یزد مورخ 22 مرداد ماه 1360  در کرج متولد و در روستای گاریزات از توابع مهریز بزرگ شد.

تحصیلات کلاسیک وی دیپلم فنی و حرفه ای در رشته برق است و تحصیلات حوزی این ذاکر اهل بیت(ع)سطح یک حوزه علمیه می باشد.

IMG_04751   

 محرم ۹۲/شب سوم/فابک للحسین (زمینه)/علیان نژاد

[jwplayer mediaid="160480"]

لینک دانلود

یزد رسا: لطفاً برای شروع خودتان را برای مخاطبان یزد رسا معرفی کنید:

بنده نیز مانند سایر ارادتمندان به اهل بیت(ع) از کودکی با مادرم وارد مجلس امام حسین(ع) شدم و به برکت داشتن مادر ولایی و خانواده عاشق امام حسین(ع) جذبه سرور جوانان اهل بهشت ما را جذب خود کرد.

به رو ضه خوان ها علاقه زیادی داشتم ،به مرور زمان ارادت ما نسبت به امام حسین(ع) رنگ و بوی دیگری به خود گرفت و چیزی که سبب جذب من به حوزه علمیه شد این بود که جزو روضه خوانان سالار شهیدان باشم. ظاهراً امام حسین(ع) نیز دعوت ما را لبیک گفت و اسم ما را جزو روضه خوانان ثبت کرد.

 همچنین 10 سال است که در کنار وظیفه خطابه و منبر رفتن،  مشغول مداحی هستم و از زمان شروع فعالیت هیئت انصارالمهدی یزد در این هیئت مشغول خدمت هستم.

یزد رسا: دلیل ورود شما به حوزه علمیه چه بود؟

 تابه حال در طول تاریخ، امام حسین(ع) را مراکز دینی به ما معرفی کرده اند و به عقیده بنده اینست که برای شناخت امام حسین(ع) و معرفی ایشان آنچنان که هست به مردم ، باید دست در دست علمای دین گذاشت و سرچشمه معارف حقه و علوم دینی ، یعنی حوزه های علمیه بهترین مکان برای فراگیری معارف الهی و اهل بیت (ع) است.

مداحان بزرگ و موفق، یا خود در حوزه های علمیه تحصیل کرده اند و یا همیشه در کنار علمای بزرگ اسلامی کسب تجربه داشته و بهره برده اند.

یزد رسا: به نظر شماچه چیزهایی جزء آفت های مداحی محسوب می شوند ؟

 نگاه به مداحی از دید کسب روزی و درآمد وهمچنین عدم توجه به حقایق زندگی امام حسین(ع) از آفت های مداحی ها و مجالس سوگواری است.

به نظر من رمز موفقیت هیئت ها عدم وابستگی به حکومت و دولت ها است.

  MG_53941 

 محرم ۹۲/شب هفتم/وای اون روز(واحد)(ویژه هتک حرم حضرت زینب(س)/علیان نژاد

[jwplayer mediaid="160486"]

 دانلود

 

یزد رسا:کدام بعد از زندگی سیدالشهدا(ع) فراموش شده است؟

 جزئی نگری به زندگی امام حسین(ع) یکی دیگر از آفت های امروز است ؛ زیرا زندگی ۵۷ ساله امام حسین(ع) و دوران ۱۱ ساله امامت ایشان که سراسر درس است تقریباً نادیده گرفته می شود. مبارزه با دولت استکباری و حکومت طاغوت آن زمان ،معاویه،در زندگی ابا عبدالله الحسین(ع) به وسیله سخنرانی ها و نامه نگاری ها کاملا مشهود است.

 زمانی انسان می تواند حقیقت عاشورا را خوب درک کند و به عزاداریش طمع پیدا کند که بداند عاشورا یک قله پرتاب به سوی ظهور است که دامنه این قله از ابتدای خلقت تا روز عاشورا بوده است.

  امام حسین(ع) هر چه زمان به روز عاشورا نزدیک تر می شد و علت این شادابی امام حسین(ع) پایان یافتن انحرافات جامعه بود.

  امام حسین(ع) فقط در روز عاشورا خلاصه نمی شود ؛ زندگی خادمان حضرت ابا عبدالله(ع) نیز باید با زندگی ایشان تنظیم باشد واگر چنین شود آنگاه « کل یوم عاشورا » تحقق پیدا می کند.

 IMG_52381




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.