سرمربی والیبال برزیل: ایران بهتر از ما بازی می کند
به گزارش یزدرسا به نقل از خبرنگار واحد مرکزی خبر، برناردو رزنده با حضور در فرودگاه امام خمینی (ره) گفت : دربازی که با تیم ملی والیبال ایران در برزیل داشتیم تیم ایران دارای توانایی های بسیاری در والیبال شده قدرت و پیشرفت قابل توجهی دارد .
ایران سزاوار برد در مقابل ما بود و توانست با نتیجه سه بر صفر در دیدار دوم ما را شکست دهد.
سرمربی تیم والیبال برزیل در خصوص شناختش از هواداران والیبال ایران گفت : بسیار خوب است که ایران تماشاگران پرشوری دارد بازی در سالن شلوغ را بسیار می پسندم و برای ورزش والیبال بسیار خوب است.
رزنده در خصوص پیش بینی اش از بازی در مقابل تیم ایران گفت : خیلی سخت است که بخواهیم حدس بزنیم نتیجه بازی چه می شود ولی به این اعتقاد دارم که ایران خیلی خوب بازی می کند و برعکس برزیل که بازی خوبی انجام نداده است اما تلاش می کنیم که بهترین بازیها را از خود در ایران به نمایش بگذاریم.
وی در پایان درخصوص حال و هوای کشورش که این روزها تب جام جهانی فوتبال دارد گفت: ما انتظار داریم که در فوتبال نتیجه خوبی بگیریم؛ ولی مردم برزیل بر این عقیده هستند که دولت برزیل بعضی ازپولهای مردم را هدرمی دهد و این تنها مشکل ماست.
Related Assets:
-
پیروزی تاریخی والیبال ایران برابر برزیل/ شگفتی بزرگ لیگ جهانی رقم خورد
-
جدول پخش بازیهای جام جهانی از شبکههای سیما
-
اولین امتیاز شاگردان کواچ در سرزمین قهوه/ایران با کمی اختلاف از برزیل باخت
-
برنامه کامل بازی های گروهی جام جهانی 2014
-
تیمملی در جامجهانی مورد توجه خواهد بود/ ایران پتانسیل خلق شگفتی در برزیل را دارد
-
جاي خالي سفر رسمي ايران به سوريه پس از پيروزي اسد
-
ايران 2 - برزيل 3؛ برزيليها از ايران انتقام گرفتند
-
تيم ملي واليبال ايران در نخستين بازي هفته پنجم خود در رقابتهاي ليگ جهاني 2014 ميزبان ايتاليا خواهد بود.