ID : 37804139
زیان ۲۵ میلیارد ریالی کرونا به تولیدکنندگان گل رز در یزد
مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی یزد گفت: با شیوع بیماری کرونا در فروردین ماه جاری ۲۵ میلیارد ریال زیان به تولیدکنندگان گل رز در استان وارد شد.
به گزارش یزدرسا، اکبر شیخ علیشاهی افزود: با توجه به توصیه های بهداشتی در این مدت از اهدا و نثار گل در آیین عقد و عروسی ، لغو استقبال از زایران و مسافران، دیدارهای خانگی ، تولد، سالگرد ازدواج، مجالس ترحیم، مناسبت های منطقه ای، ملی و مذهبی و کاهش دید و بازدیدها مصرف گل به حداقل رسید.
شیخ علیشاهی خاطرنشان کرد: در استان یزد ۱۳.۵ هکتار زمین کشاورزی به صورت باز و گلخانه ای به کشت انواع گلهای زینتی اختصاص دارد.
وی اظهار کرد: با توجه به تداوم پدیده خشکسالی و کم آبی، رویکرد وزارت جهاد کشاورزی تغییر الگوی کشت و ترویج گیاهان کم آبخواه مثل زعفران،پسته و غیره با ارزش اقتصادی بالاست.
summary-address :
Related Assets:
-
۴۰۰ میلیارد کمک بلاعوض به بخش کشاورزی یزد اختصاص یافت
-
بیش از ۱۲ هزار تن گندم کشاورزان یزد خریداری میشود
-
برداشت ۱۰۰ تن محصول گیاهان دارویی در ابرکوه
-
مواسات و همدلی مردم یزد
-
اجرای شیوه درمان کرونا به وسیله تزریق پلاسما در یزد
-
ارائه مشاوره حقوقی رایگان از طریق فضای مجازی در حوزه خانواده
-
تولید 285 هزار تن شیر در استان یزد/ عدم رعایت قیمت مصوب در استانهای همجوار، مشکل ساز شده است
-
خرید تضمینی مرغ در یزد
-
اجرای آبیاری نوین در بیش از چهار هزار هکتار اراضی کشاورزی یزد