نمایش
آقای استاندار! کاش به جای تهدید منتقدان حرفشان را بشنوید
عصر فرهنگ؛ هنوز مدت زیادی از انتشار تصاویر میرمحمدی استاندار یزد در همراهی با یک فتنه گر و اعتراضات مردمی نگذشته است که وی به رسم دیگر دولتمردان در صدد پاک کردن صورت مساله برآمده است. استاندار یزد به جای پاسخ به این سوال ساده که چرا در زمان اندکی که در یزد حضور دارد به جای رسیدگی به وضعیت استان ملازم یک فتنه گر شده است اکنون به رسانه های منتقد حمله می کند.
منتقدان که تا پیش از این از رئیس جمهورایران زمین القابی نظیر بی سواد، افراطی، عده معدود تغذیه شده از جای خاص و بزدل خطاب شده و به جهنم حواله می شدند اکنون به دست استاندار یزد دروغ گو و بی مجوز هم شدند!
کاش استاندار یزد به مردم فهیم دارالعباده یزد توضیح می داد که چطور در دولت جدید مجوز تمام مطبوعات باطل شد و همه مجبور به اخذ مجوز جدید از دولت جدید شدند! گمان نمی کنم مردم آنقدر فراموش کار باشند که فیلتر شدن خبرگزاری دانا(منتقد دولت) را با همین سیاست فراموش کنند!
چه خوب بود مردم یزد می دانستند بعد از این قانون جدید چه تعداد رسانه در یزد مجوز فعالیت گرفتند و با درخواست چه تعداد رسانه و به چه دلیلی موافقت نشد. چه خوب بود مردم می دانستند کدام دولتی ها در دولت جدید با حفظ سمت مدیر مسئول برخی مطبوعات هم شدند!
جناب استاندار! شما که رسانه های منتقد خود را به دروغگویی متهم کرده اید حتماً می دانید که هر راست نشاید گفت! مثلا شاید برای مردم خیلی جالب باشند که بدانند سردبیر یک سایت افراطی اصلاح طلب همزمان مسئول یک رسانه منتسب به اصولگرایان هم می شود و این دو رسانه برای کمک به دولت از هم سبقت می گیرند!
جناب استاندار! چرا رسانه های منتقد را دروغگو می خوانید؟ واقعاً چه چیزی را تکذیب می کنید؟ خبر همراهی شما با فتنه گر باغی بر نظام در تمامی رسانه ها(چه دولتی و چه مستقل) منعکس شد و حتی عده ای در حمایت از شما کمپین به راه انداختند!
جناب استاندار! در جایی از افاضاتتان فرموده اید:« این دولت براساس قانون و بدون توجه به تهمت و افتراء ها همه سعی و تلاش خود را خواهد کرد تا در راستای امید، دغدغه ها و مشکلات مردم را بر طرف نماید.» براستی برای برطرف کردن دغدغه ها و مشکلات مردم تا کنون چه گام هایی برداشته اید؟ آیا خانواده و فرزندان شما در استان یزد و در بین این مردم زندگی می کنند که از دغدغه های آن ها با خبر باشند یا همراهی شما با فتنه گران به شما وقت هم نشینی با مردم را می دهد؟
آقای میرمحمدی! گفته اید:« ارائه مطالبی که آرامش مردم را بهم بزند مطابق با نظام جمهوری اسلامی نیست، بلکه قدم برداشتن در راستای نیرنگ و اهداف دشمن است.» آیا توقع دارید رسانه ها از بیان واقعیات موجود در جامعه خودداری کنند حال آن که رهبر انقلاب معتقدند جامعه ما اندرونی و بیرونی ندارد؟ انتظار دارید رسانه ها از فرار مالیاتی 000/000/000/800، از اخراج کارگران صنایع مختلف، از عقب افتادن حقوق کارگران، از تلاش ها برای زمین گیر کردن یک صنعت بزرگ، از مشکلات زیست محیطی یزد و ... دم نزنند که یک وقت آرامش مردم به هم نخورد؟!
چه خوب شد که بالاخره نقاب از چهره انداختید و خواستار برخورد قضائی با منتقدان خود شدید! آزادی بیان ، زنده باد مخالف من و ممنوعیت برخوردهای گازانبری چه زود رنگ باخت!
آقای استاندار! کاش کسی هم پیدا می شد تا برای اعاده حیثیت از این نظام و فرمایش رهبر انقلاب شما را به خاطر همراهی با فتنه گران بازخواست می کرد. کاش قبل از اینکه منتقدان خودتان را تهدید کنید لابه لای سفرهای خود وقتی را برای گفتگوی چهره به چهره با آنان اختصاص می دادید تا حد اقل بدانید حرف حسابشان چیست. کاش سد اطرافیانتان را از بین خود، مردم و رسانه ها بر می داشتید.
Related Assets:
-
استاندار یزد: مسئولین قضائی طبق قانون برخورد نمایند
-
جنابعالی در سال 88کجا بودید که فتنه گریهای رئیس دولت اصلاحات را ندیدیدکه اکنون«پادویی» او را افتخار خود میدانید!؟
-
آیا قرار است استاندار به همراهی با سران فتنه بپردازد و راه ناصواب خویش را بپیماید؟
-
«خود پادو پنداری» از کجا آب می خورد؟
-
خواستار تذکر به استاندار و وزیر کشور و طرح سوال در قبال رفتار ساختارشکنانه در یزد هستیم
-
جناب استاندار! مردم چگونه بی قانونی شما را از قوه قضائیه پیگیری کنند؟
-
بالاخره «قانون ندار»ها «قانون مدار» شدند!
-
چه کسی باید با مسئولان قانونشکن برخورد کند؟
-
چرا روحانیون برای سخنرانی در مساجد یزد، مجوز نمیگیرند؟!
-
گاف عجیب سایت جیره خوار یزدی
-
انتقام به سبک جیره خوارها!
فرهنگی
-
اجرای فاز نخست ساماندهی خیابان قیام تا پایان سال (Opens New Window)
-
«به وقت شام» یک سر و گردن از سینمای ایران بالاتر است (Opens New Window)
-
هنر مهمترین ابزار برای ایجاد تمدن اسلامی است (Opens New Window)
-
ارسال بیش از دو هزار اثر هنری به جشنواره رویش استان یزد (Opens New Window)
-
تشییع پیکر دو لاله گمنام و شهید مدافع امنیت در مروست (Opens New Window)
-
آلودگی هوا موجب افسردگی می شود (Opens New Window)
-
برخی دیروز آوینی و امروز ادامه دهندگان راهش را مورد تهاجم قرار داده اند (Opens New Window)
-
استقبال پر شور میبدی ها از شهید گمنام (Opens New Window)
-
مسئولین به جای حاشیه سازی به مسائل مرتبط با مردم بپردازند (Opens New Window)
-
شهادت حافظ امنیت در درگیری با اشرار (Opens New Window)
-
برگزاری کنگره ملی شهید شاخص دانشآموزی کشور در یزد (Opens New Window)
-
رایزنی شورای شهر یزد با دانمارکیها برای حل معضل آب (Opens New Window)
-
دشمن به دنبال تخریب فرهنگ دینی جامعه است (Opens New Window)
-
شورای شهر تفت بهانه جویی کرد، تدفین شهدای گمنام منتفی شد (Opens New Window)
-
حضور مردم در یوم الله 22 بهمن تمام نقشه های دشمن را نقش بر آب می کند (Opens New Window)
-
چرا انقلاب در یزد زودتر به پیروزی رسید؟ (Opens New Window)
-
خاطرات نوجوان یازده ساله یزدی از مبازره علیه رژیم پهلوی (Opens New Window)
-
برنامه های فرهنگی و اجتماعی در راس فعالیت های شورای شهر یزد (Opens New Window)
-
چرا امیرخانی نویسندهای ممتاز است؟ (Opens New Window)
-
روایتی از رویارویی زنان مبارز یزدی با تانکهای رژیم پهلوی (Opens New Window)
جدیدترین ها
-
خطر بزرگ واکسن اروپایی آمریکایی با پیوند زنجیره ژنتیکی ویروس کرونا با انسان (Opens New Window)
-
تغییر ملاک تشخیص مبتلایان به کرونا (Opens New Window)
-
اجرای فاز نخست ساماندهی خیابان قیام تا پایان سال (Opens New Window)
-
برگزاری مراسم فاطمیه در دانشگاه آزاد یزد (Opens New Window)
-
همدلی، سرلوحه فعالیتها در هلال احمر خواهد بود (Opens New Window)
-
راه اندازی «وای فای» در مکانهای عمومی یزد آغاز شد (Opens New Window)
-
«به وقت شام» یک سر و گردن از سینمای ایران بالاتر است (Opens New Window)
-
خشکسالی استان یزد را فرا گرفته ولی دولت، ستاد بحران تشکیل نداده است (Opens New Window)
-
برخورد یک فروند هواپیما با کوه دنا/ همه مسافران جان باختند+اسامی مسافران (Opens New Window)
-
پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با اقدامات فراقوهای محقق می شود (Opens New Window)
-
محسن حرازی زاده سرپرست جمعیت هلال احمر استان یزد شد (Opens New Window)
-
هنر مهمترین ابزار برای ایجاد تمدن اسلامی است (Opens New Window)
-
ارسال بیش از دو هزار اثر هنری به جشنواره رویش استان یزد (Opens New Window)
-
عملکرد عباس آخوندی کاملاً «هیچ» +سند (Opens New Window)
-
تشییع پیکر دو لاله گمنام و شهید مدافع امنیت در مروست (Opens New Window)
-
آلودگی هوا موجب افسردگی می شود (Opens New Window)
-
مشارکت شهروندان یزدی در جمعآوری 60 درصد از تابلوهای غیرمجاز (Opens New Window)
-
ماجرای کشف «بمب تایمری» داخل هواپیمای مسافربری در سال ۸۸ (Opens New Window)
-
برخی دیروز آوینی و امروز ادامه دهندگان راهش را مورد تهاجم قرار داده اند (Opens New Window)
-
واردات بیش از یک هزار تن بیسکویت و ویفر +جدول (Opens New Window)