Navigation Navigation

محتوا محتوا

تشریح عملکرد سپاه در زمینه محرومیت زدایی و سازندگی در استان یزد؛

ویزیت رایگان 19 هزار نفر از مردم مناطق محروم /مرمت 170 واحد آموزشی/اعطای افزون بر 77 میلیارد ریال تسهیلات کارآفرینی


رئیس بسیج سازندگی استان یزد به تشریح عمل کرد این سازمان در سال 95 جهت محرومیت زدایی و سازندگی در این استان پرداخت.

به گزارش یزدامروز؛ رئیس بسیج سازندگی استان یزد در مصاحبه با یزدرسا با اشاره به فعالیت های این نهاد در سال گذشته اظهار کرد: در مجموع در برنامه های سازندگی و محرومیت زدایی در سال 95 شاهد فعالیت بالغ بر ده هزار و پانصد نفر شامل 119 گروه جهادی دارای شناسنامه در اردوهای یک، سه، هفت و ده روزه جهادی و در عرصه های مختلف عمرانی و آبادانی روستایی، منابع طبیعی، کشاورزی، بهسازی، زیبا سازی و مرمت مدارس، بهداشتی درمانی و آموزشی، خدمات حمایتی، علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی خصوصاً فرهنگسازی، گفتمان سازی و موضوعات مرتبط با اقتصاد مقاومتی به فعالیت پرداختند.

 

 

سید محمد میرقانعی با اشاره به برخی از فعالیت های عمرانی و آبادانی صورت گرفته گفت: بالغ بر 62 مورد فعالیت عمرانی نظیر تعمیر و مرمت خانه عالم، خانه نیازمندان، لایروبی استخر، قنوات و کانال های آبرسانی، احداث جاده های بین مزارع و سرویس های بهداشتی داخل روستاها و مناطق محروم  با کمک خیرین و پرداخت مبلغی قریب به 229 میلیون تومان در این راستا انجام گرفت.

وی افزود: بهسازی، زیبا سازی و مرمت 170 واحد آموزشی و پرورشی با مشارکت فعال دانش آموزان در قالب اردوهای هجرت 95 صورت پذیرفت.

 

 

میرقانعی بیان داشت: 837 نفر از 64 تیم عمومی و تخصصی بسیج جامعه پزشکی و در قالب اردوهای جهادی هجرت در داخل استان و خارج  از استان خدمات بسیار خوبی در زمینه های پزشکی، پیرا پزشکی و آموزشی را ارائه کردند. همچنین یک سری کلاس های آموزشی در خصوص پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز مجموعه بسیجیان انجام شد.

 

 

وی با اشاره به بهره مندی بیش از 19 هزار نفر از مردم مناطق محروم از خدمات پزشکی عنوان کرد: ارائه خدمات پزشکی به 15872 نفر، پرستاری و پیراپزشکی به 1722 نفر، آموزش های بهداشتی به 1532 نفر و خدمات دیگر حدود 127 مورد گزارش شده است. همچنین بالغ بر یک میلیارد و صد میلیون ریال داروی رایگان، تجهیزات و پیشتیبانی هم در اختیار مردم مناطق محروم قرار گرفته که البته این خدمات جدا از  بیمارستان های صحرایی است که توسط بسیج جامعه پزشکی در استان احداث شد.

وی با اشاره به فعالیت های بسیج سازندگی برای فرهنگ سازی در بحث اقتصاد مقاومتی گفت: برای فرهنگ سازی در قالب بحث های آموزشی، کمک به ترویج، تبلیغ و اطلاع رسانی، آموزش، گفتمان سازی به جامعه هدف و همچنین ارائه مشاوره های رایگان به 1447 نفر راه های مختلف مشاغل خانگی و یا فعالیت درعرصه های تولیدی راهنمایی شد.

میرقانعی همچنین با اشاره به برگزاری جلسات آموزش مخصوص کشاورزان تصریح کرد: سال گذشته طرح «بسیج همگام با کشاورز» توسط بسیج مهندسین کشاورزی  استان در راستای علمی کردن کشاورزی و ارتقای وضعیت کیفی و کمی بهره وری حداکثری در قالب 32 طرح که هر طرح 2 پایگاه روستایی را در بر میگرفت، عملیاتی شد.

این مقام مسئول بیان داشت: بسیج سازندگی در جهت تأمین امنیت غذایی مردم البته با رعایت خط قرمز عدم ورود به تصدی گری تسهیلاتی افزون بر 77 میلیارد و 750 میلیون تومان اعطا کرده است که از این میزان تقریباً 433 پرژه، طرح و کارگاه تولیدی در زمینه های مختلف حمایت تسهیلات قرار گرفتند که از این تعداد 393 مورد راه اندازی طرح های پرورش آبزیان، شتر مرغ، بلدرچین، شتر، کبک، کاشت زعفران، محصولات گلخانه ای، قارچ خوراکی، اصلاح باغات، پرورش زنبور عسل بوده و 40 مورد باقی مانده به فعالیت در زمینه بسته بندی، خشک کردن، روغن گیری، فرآورده های لبنیاتی، صنایع کوچک بافندگی، ریسندگی و گوهر تراشی اعطا شده است.

 

 

وی با اشاره به فعالیت های پژوهشی و تخصصی انجام گرفته توسط بسیج سازندگی استان یزد ابراز داشت:  بررسی های بسیاری در سال 95 با عنایت به رویکرد توجه به صنایع تبدیلی و تکمیلی در بعد کوچک انجام شد که در این راستا نشست ها و جلسه های تخصصی با حضور کارشناسان در کارگروه های مختلف برگزار شد.

وی اضافه کرد: هدف از این فعالیت ها حداقل تبیین و دفاع از یکی از صنایع تبدیلی و تکمیلی به عنوان قطب در هر شهرستان بود که در نهایت بعد از جمع بندی در جلسات شورای اداری هر شهرستان خروجی هایی که بود ارائه شد و نهایتاً به عنوان قطب صنایع تبدیلی و تکمیلی شهرستان مورد تصویب قرار گرفت.

میر قانعی گفت: کمک به راه اندازی و ارائه تسهیلات و مشوق  و همچنین کمک به معرفی و بازاریابی صنایعی که در هر شهرستان به عنوان قطب معرفی شده از جمله اهدافی است که بسیج سازندگی در سال 96 مد نظر دارد.

 

 

وی در پایان تاکید کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته قریب به 8 هزار نفر در قالب 128 گروه در اردوهای جهادی سال 96 شرکت خواهند کرد و حداقل 385 طرح، پروژه و کارگاه تولیدی در قطب های صنایع تبدیلی راه اندازی خواهد شد. به امید اینکه بتوانیم در سالی که به عنوان اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال نامگذاری شده بتوانیم موفقیتی را کسب کنیم.






آخرین اخبار آخرین اخبار