محتوا
هفت نوع غذایی که در صورت گرم شدن مجدد، سرطان زا می شوند
به گزارش یزد امــــروز، این تحقیق پزشکی نشان داد قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.
غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از :
۱-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.
۲-چغندر به سبب آنکه نتیرات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.
۳-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
۴-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.
۵- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.
۶-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
۷-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود.
منبع:افکار نیوز
Related Assets:
-
کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی با تغذیه مناسب
-
از انتقاد رئیس بیمه سلامت استان از اشکالات نظام سلامت تا سخنان جنجال برانگیز معاون پژوهشی پردیس بین الملل
-
زیتون یکی از بهترین جایگزین ایبوپروفن ها
-
با عوامل کاهش توده استخوانی آشنا شوید
-
وزارت علوم سقوط ایران را در تولید علم تکذیب می کند
-
پرینترهای سهبعدی در خدمت جراحان فک و صورت قرار گرفت
-
مصرف مداوم اسفناج از ابتلا به سرطان سینه پیشگیری میکند
-
هیچ نگرانی در خصوص مصرف مرغ در استان وجود ندارد/عدم رویت وجود آلودگی در نهاده های دامی، طی پایش های سازمان دامپزشکی