محتوا
روایت جوانانی از دیار یزد که مثل خیلی ها نیستند! +تصاویر
به گزارش یزدامروز به نقل از اردکان گویا، جوانان لیسانس و دانشجویی که بخاطر علاقه و تحویل نان سالم ومورد علاقه شهروندان خبازی می کنند.
با گذر زمان و تکنولوژی امروز تمایل شهروندان به استفاده از مواد غذایی ارگانیک بیشتر شده و نان تنوری با آتش هیزم نیز بدلیل طعم و کیفیت مرغوبش هر روز مشتریان بیشتری را جذب می کند.
یونس دهستانی متولد 1370 لیسانس حسابداری و یوسف دهستانی متولد 1374 دانشجوی حسابداری بمدت 2 سال است که با تکنولوژی امروز و سنت دیروز نان تنوری خوش طعمی را تحویل شهروندان می دهند و نظر شهروندان اردکانی را به خود جلب کرده اند.
محمد رشیدی هم یکی دیگر از کارگران این خبازی است، او هیزم ها را با دل و جان می شکند تا مخارج خانواده را تایین کند.
یونس بیان می کند عشق و علاقه ام باعث شده تا شاطر نانوا گردم، هدف ام این بود گندم تولیدی کشاورزان محلی را خرید و سپس آرد کنم و از صفر تا صد کار دست خودم باشد اما مورد تایید بهداشت قرار نگرفت.
حال بدلیل کیفیت پایین آرد یزد، از تهران یا کرج سفارش آرد می دهم و از مسئولین درخواست همکاری بیشتر داریم.
لازم بذکر است تعداد 5 نفر بصورت مستقیم از این واحد امرار معاش می کنند.
انتهای پیام/ح
Related Assets:
-
فراموش کردن نقش استعمارگران در فتنه 88 عاقلانه نیست
-
با مشترکان پرمصرف آب برخورد می شود
-
پرطرفدارترین رشتههای دانشگاه آزاد کدام هستند؟
-
استکبارستیزی؛ مهمترین رسالت جنبش های دانشجویی/فضای بسیج دانشجویی فضای روشنگری و گفتمان انقلاب اسلامی فارغ از نگاه های سیاسی است
-
دقیقا نمی توانیم اعلام کنیم که چند برنامه در دانشگاهها به مشکل برخورده است
-
اکثر بسیجیان مورد اصابت سنگ و شیشه قرار گرفتند/سازماندهی فتنهگران در شهرک دانشگاه
-
تجلیل از نانوايان يزدی برتر در طرح سامانه مديريت آرد
-
مداحان و شعرای جوان یزدی تجلیل می شوند
-
افزایش عجیب بیکاری فارغالتحصیلان یزدی در دولت تدبیر!