محتوا
بهرهبرداری از خیابان قیام تا یک ماه آینده/85 درصد کف سازی انجام شده است
به گزارش یزدامروز، شهردار یزد گفت: تا کنون 85درصد از طرح کف سازی این خیابان اجرایی شده و تا یک ماه دیگربه طورکامل آماده بهرهبرداری می شود.
عظیمی زاده افزود:طرح کف سازی این خیابان که از سال گذشته اجرایی شده بود حالا چند وقتیست پس از یک وقفه دو ماهه از ابتدای اردیبهشت ماه آغاز شده و عملا اجرای این طرح وارد مرحله دوم خود شده است .
شهردار یزدخاطرنشان کرد: وبیشترین قسمت عرصه خیابان مفروش شده و تنها بخشی نزدیک به مجموعه امیر چقماق باقی مانده که تا پایان ماه مبارک رمضان به پایان میرسد.
شهردار یزد در خصوص تامین پارکینگ مورد نیاز برای این خیابان گفت: تاکنون پارکینگ های خوبی برای این خیابان تعبیه شده و چیزی حدود دو میلیارد و 200 میلیون تومان برای تملک و احداث پارکینگ هزینه شده و چند پلاک نیز خریداری شده که به پارکینگ های خیابان اضافه خواهد شد .
شهردار همچنین از اغاز عملیات نور پردازی و تامین روشنایی این طرح بزودی خبر داد و گفت تلاش خواهیم کرد تا یک ماه اینده این طرح بطور کامل اجراو از ان بهره برداری کنیم ضمن اینکه بخشی از بدنه سازی خیابان همچنان باقی مانده که انشاا... ان نیز اجرا خواهد شد .
وی در خصوص مسدود شدن یا نشدن خیابان قیام هم گفت :این موضوع بستگی به تصمیم شورای ترافیک دارد و ما پیشنهادات خود را ارائه داد ه ایم ولی انچه مسلم است محدودیت های ترافیکی به صورتی که خیابان بطور کامل مسدود شود نخواهیم داشت .
وی در خصوص هزینه اجرای طرح کف سازی این خیابان هم گفت: تاکنون دو و نیم میلیارد تومان برای کف سازی هزینه شده و این مبلغ تا تکمیل به سه و نیم میلیارد تومان خواهد رسید.
انتهای پیام/
خبرگزاری صداوسیما
Related Assets:
-
بسته شدن خيابان قيام و خارج شدن از حالت سواره رو در دستور كار است /شهرداري بايد خيابانها را انسان محور كند
-
اجرای عملیات عمرانی خیابان قیام با طرحی جدید+ جزئیات طرح
-
عکس/تقدیر از شهردار یزد
-
۵ دستگاه اتوبوس جدید وارد ناوگان حمل و نقل عمومی یزد شد
-
ثبت جهانی پایان کار مسئولان یزد نیست/شهرداری یزد بیشترین هزینه برای بافت تاریخی کرده است
-
محدودیت تردد خودروها در خیابان « قیام»
-
تردد در خیابان قیام یزد یکطرفه شد
-
جمالی نژاد رسما به عنوان شهردار یزد انتخاب شد