Navigation Navigation

محتوا محتوا

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد مطرح کرد

آمادگی نسبی دستگاه های امداد رسان استان برای مواقع بحرانی / مردم مقاوم سازی و پوشش بیمه ای ساختمان ها را جدی بگیرند


هادی نسب از آمادگی نسبی دستگاه های امداد رسان استان برای مواقع بحران خبر داد و گفت: در کنار آمادگی دستگاه ها، فرهنگ مقاوم سازی و پوشش بیمه ای ساختمان ها نیز باید در جامعه پیاده سازی شود.

 به گزارش یزدامروز؛مدیرکل مدیریت بحران استان یزد در مصاحبه با یزدآوا؛ برگزاری مانورهای زلزله توسط دستگاه های امدادی، برگزاری کارگاه های توجیه مدیران برای تصمیم گیری های اصولی و صحیح در موقع بروز بحران و تاکید بر ضرورت رعایت آئین نامه 2080 در ساخت و سازها را از جمله مهمترین اقدامات اداره متبوعش  در زمینه مقابله با خطرات زلزله در استان عنوان کرد و گفت:اداره کل  مدیریت بحران استان  ازعضویت 34 دستگاه در قالب  14 کارگروه  و با مدیریت 14 مدیر استان تشکیل شده که البته در مواقع بحرانی بر اساس قانون تمامی دستگاه ها موظف به همکاری با این اداره کل هستند.

«هادی هادی نسب» ساخت و سازهای غیرقانونی را یکی از عومل بحران آفرین در زمان بروز زلزله دانست و اظهار داشت: متاسفانه بسیاری از افراد مخفیانه و بدون رعایت آئین نامه 2080 که در رابطه با مقاوم سازی ساختمان ها تعریف شده و در حاشیه شهر ها  اقدام به ساخت و ساز کرده و نهایتا با مراجعه به کمیسیون ماده 100 جریمه نقدی پرداخت کرده و مسئله را حل و فصل می کنند.

هادی نسب افزود: هرچند اگر شهرداری بخواهد به وظیفه قانونی خود عمل کند نیز با حواشی زیادی روبرو می شود اما اگر فرهنگ مقاوم سازی در بین مردم جا بیفتد در مواقع زلزله شاهد خسارت کمتری خواهیم بود.

مدیرکل بحران استان تاکید کرد: با جلساتی که با شهرداری ها برگزار شده در بحث کمیسیون ماده 100 به شهرداری ها برای اعمال سخت گیری بیشتر نسبت به ساخت و سازهای غیر استاندارد و غیر مجاز تاکید شد هر چند در این میان از انجام اقدامات آموزشی هم برای کاهش تلفات انسانی غافل نیستیم.

وی استفاده از مصالح استاندارد در ساخت و سازها را ازدیگر اقدامات  مقابله با زلزله عنوان کرد و گفت: بنابر وظیفه نظارتی که بر عهده داریم تاکنون با چندین واحد تولید کننده مصالح غیر استاندارد برخورد صورت گرفته است.

هادی نسب از آمادگی نسبی دستگاه های امداد رسان استان برای مواقع بحران خبر داد و گفت: در کنار آمادگی دستگاه ها، فرهنگ مقاوم سازی و پوشش بیمه ای ساختمان ها نیز باید در جامعه پیاده سازی شود چرا که اگر همه دستگاه های از امادگی 100درصدی نیز برخوردار باشند و ساختمان ها از استحکام لازم برخوردار نباشد و یا برای ساخت و ساز مجدد بیمه ها کمک کار نباشند نمی توان به طور کامل بحران ها را مدیریت کرد.

این مقام مسئول  از پرداخت 50 درصدی  حق بیمه حوادث ساختمان ها توسط این اداره کل خبر داد و گفت: مردم عزیز استان  می توانند با مراجعه به دفاتر شرکت های بیمه ای نسبت پوشش بیمه ای حوادث ساختمان خود اقدام کرده و تنها 50 درصد حق بیمه را پرداخت کنند.

وی افزود: حق بیمه ساختمان ها برای یکسال به ازای هر یک میلیارد ریال یکصد و 90 هزار ریال است که تنها 50 درصد آن توسط شهروندان پرداخت می شود که البته پوشش زلزله از پوشش های اختیاری این طرح بوده که باید توسط شهروندان انتخاب شود.

انتهای پیام/ح






آخرین اخبار آخرین اخبار